Şimdi Ara

IŞİD hakkında ABD ile iletişime geçtim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler son zamanlarda hepiniz takip ediyordur olaylari. aslinda daha once, ilk turediginde bu isid ben abd konsolosluguna mesaj atmistim. yetkili kisilerle gorusmek istemistim bir turk olarak gelecekte neler olacak acisindan. ilk baslarda bana cevap yazmadilar fakat aradan 20 gun geçtikten sonra mail attilar suan yogun olduklari iletisim saglayamayacaklari konusunda. ben yine umidimi kesmedim beyaz sarayin iletisim bolumunden mail attim uzun bir yazi ayarladim. bu orgutun amacinin ne oldugu hakkinda sorular sordum eger turkiyeye musallat olurlarsa yardim edecekler mi diye sordum. 5 gun sonra direk obamanin tarafindan gelen mailde eger turkiyeye bir saldiri olursa ozel gelistirilmis uculabilen ve her turlu darbeye karsi dayanikli zebani kostumu vereceklerini soylediler. ben de sakadan isid geldi suan kopegimin kafasini kesiyorlar dedim ve abd jeti gelip evin balkonuna kostumu atti ben de giydim ve butun isid elemanlarinin kafasini kestim. sakallarini kesip cebime koydum ve suan empire state in en ucunda oturuyorum planim sakallari buradaki insanlara uyarlayip isid elemanlari amerikadaymis gibi gostermek gelen mail beni gerçekten sevindirdi en azından amerika hukumeti ile iletisime gectim ve bir sekilde kuskularimi dile getirdim ne yazdigimi merak eden olursa attigim maili buraya yazabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• OKUMAYIN
  • Okumayın obama.
  • OKUYUN

• Bad story bro

• Ben de empire stateteydim. Etrafı seyrediyordum. Birden kararıverdi her yer noldu diye şaşırmıştım. Meğer sen oturmuşsun.

• Okumayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • konuya giren herkesi takibe alıyorlar
  • bu adam biliyor işi.Artık millet alıştığı için son cümlelere bakıyor direk ama bu adam akıllı davranıp araya sıkıştırmış bir tane.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.