Şimdi Ara

Rusların hepsi troll ve noob değilmiş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 saat önce falan son oyunuma gireyim dedim, akali pickledim, gayet güzel bi takım vardı talonla aynı lane'e gittik. Baya iyi gittik aldık lane'i falan, domine ettik fazlasıyla, oyun sonunda adamı ekledim konuşmaya başladık. Rus'muş, 17 yaşındaymış. Sykpe ekledik ordan konuşmaya devam ettik, vkontakte ekledik konuştuk sohbet muhabbet falan. Baya iyi yani, böyle bi rus çıkacağını hiç tahmin etmezdim bu oyunda

Hala oynuyoruz 4. maçımız falan heralde, son oyun diye girdim muhabbete falan daldık çıkamıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 6 Kasım 2011; 4:52:30 >

Origin: RQ7_ErdeM

PSN: berserkmonkee

BattleTag: BerserkMonk#1867
  • Şimdiye kadar kaç tane iyi maçın oldu merak ettim.Çok nadir sanırım,iyi bi maç çıkarınca milleti ekleyip can ciğer olduğuna göre

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

Şimdiye kadar kaç tane iyi maçın oldu merak ettim.Çok nadir sanırım,iyi bi maç çıkarınca milleti ekleyip can ciğer olduğuna göre

Yok tabi ki daha önce de oldu, oyun boyunca sohbet ettik muhabbet muhabbeti açtı yani ne yapayım
    NİCK:FeverChild
  • bazen sağlamlar çıkıyor. ben de bi tane ingiliz bulmuştum. sadece morde oynuyodu ve gördüğüm en iyi mordeydi. nerften sonra da mordeyi bırakmıştı, tüm maçlarda feederdı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sozar35

Rus Biriyle Skeypten Konuşmak Buda Güzel

İngilizce belki?

Orijinalden alıntı: respectforperfect

alman göçmenidir bence kardeşim

Westteki almanların %70'i noob bunu bilir bunu söylerim

Orijinalden alıntı: Legend Coder

quote:

Orijinalden alıntı: respectforperfect

alman göçmenidir bence kardeşim

Westteki almanların %70'i noob bunu bilir bunu söylerim

yanılıyorsun bence. almanların %100 ü noob bir millet bir oyunda bu kadar nasıl kötü olabiliyor anlamıyorum east te troll çok diye weste geçtim bin pişman oldum türküz diye küfür yememiz de cabası east teki hesap ta oynuyorum easte dönüşüme inat mükemmel oyunlar dönüyor gankler ss ler falan :D

• 1200 Eloda tabii ki karşınıza noob ruslar çıkıcak bu çok normal
    Şimdi siz polonyalılarada noob dersiniz
    Bu arada oyunu en iyi oynuyanlar Türkler

Orijinalden alıntı: SchutZ

1200 Eloda tabii ki karşınıza noob ruslar çıkıcak bu çok normal
    Şimdi siz polonyalılarada noob dersiniz
    Bu arada oyunu en iyi oynuyanlar Türkler

1200 elo falan değil. normal game takılıyorum. 5-6 kişilik bi grup var. zaten hepsi her an online olamdığından sorun olmuyor. içlerinde tek türk benim. en iyi oynayan polonyalı bi arkadaş. rus falanda var onlarda çok iyi oynuyor. ben öyle troll rusları sadece 30 level olmadan önce gördüm. artık trollük yapanlar türkler oluyo genelde :D takımıma türk gelmesini neredeyse istemiyorum.(random türk yani :D)

Haggard seveni ben de severim.
    2 kişilik hesâb

• quote:

Orijinalden alıntı: Sozar35

Rus Biriyle Skeypten Konuşmak Buda Güzel

İngilizce
    The Walking Dead - Fringe - How I Met Your Mother - Prison Break - Heroes - House - Family Guy - Game Of Thrones - Supernatural
    League Of Legends TR server ID : Gravidius / Diamond 5---BattleTag : Gravidius#2168---Steam ID :✪ Gravidius™
  • Geçen oyun 4 kişi premade girip " BRAVEE" yazıp 4 kişi full mobility bot dizen rus topluluğundan sonra her rus trolldür kardeşim.

El psy congroo... - Steins;gate ​
    Ben,dünyalar yok ederim ve yeni dünyalar yaratırım.. - Code Geass
    Ban-kai! - Bleach
    Ben, adaletim! - Death note
    Ölü olan kim? - Another
  • Vodkanın bünyeye zararları, şu kurban etleri bir gelsin vodka ile birlikte aynı trollüğü akşam bende deneyeceğim
    CPU: AMD Ryzen R9 5950X 12C/24T 4.4GHz Anakart: MSI MEG x570 ACE 5000 mhz GPU: ASUS TUF RTX 3090 Memory: GSKILL Trident Z Neo RGB 64GB (4x16GB) DDR4 3600 MHz SSD: Sabrent Rocket 1TB Pcie 4.0 Gen4x4 PSU: Corsair RM850X 80 Gold Kasa: Fractal Design Define R6 - Noctua 6x NF-F12 IPPC 3000
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ashandle

Vodkanın bünyeye zararları, şu kurban etleri bir gelsin vodka ile birlikte aynı trollüğü akşam bende deneyeceğim

Tövbe bismillah yönetici kardeş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 6 Kasım 2011; 12:33:11 >

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

quote:

Orijinalden alıntı: Ashandle

Vodkanın bünyeye zararları, şu kurban etleri bir gelsin vodka ile birlikte aynı trollüğü akşam bende deneyeceğim

Tövbe bismillah yönetici kardeş..

allahına gurban mantığı
    League Of Legends TR server ID : Gravidius / Diamond 5---BattleTag : Gravidius#2168---Steam ID :✪ Gravidius™
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.