Şimdi Ara

KONU GEREKSİZ SPAM VE TROLL YAPAN İNSANLAR YÜZÜNDEN TEKRAR AÇILMIŞTIR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KONU GEREKSİZ SPAM VE TROLL YAPAN İNSANLAR YÜZÜNDEN TEKRAR AÇILMIŞTIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogancs1 -- 7 Mayıs 2017; 15:58:47 >

Intel Core i7 6700K / MSI Z170A GAMING M7 / Cooler Master 410R RGB / MSI GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16G VENTUS / GSKILL 2x16GB RipjawsV 36000MHz / Samsung 250GB 750 EVO / Corsair RM Series RM750 / Cooler Master Master Case Pro 5
    Klavye:Bloody B120 Q / Mouse:Logitech G402 / Mouse Pad:Bloody B-080 / Kulaklık:Steel Series Arctis 3

• Bu hesaba hiç kimse 250 tl vermez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorum sayısı kasıyon sanırım b12 ? sen bi hesap kasta görelim csgoda temiz 232 winli prime hesap ömürlüktür asla başka hesaplar gibi 4 5 ay sora geri alınma söz konusu değildir tutki vermez yazmanın mantığı ne bu kadar kıskançlık kötü herkez kalbinin ekmeğine iyi günler
    Ben kimsenin canını yakmadım,Onlar benim ateş olduğumu bile bile geldiler.

• ya ibrahim veli kanık kardeş hee sensin hadi 3numara kankan seni boostlasın takılın onunla burdan herşeye atlama ömürlük ne demek istediğimi gayet iyi anlıyosun kredi kartı extresinden geri alınan hesaplardan premade wallhack kasılmalardan hani neyse lütfen bana karışmayın işinize bakın haa olurya dolandırıcılıgımı gurursuzluğumu hırsızlığımı görün o zaman saldırabilirsiniz
    Lol tr: Pyo fact
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aydogancs1 A kullanıcısına yanıt
    ahaha sen şu kesin takım kurup mm girip 500 wini olup hayatında global görememiş eseada 6 rws ile gezen tiplerdensin.

• ibrahim güldürdün beni :D:D

• M0at hayatında kaç hesap sattın da yorum atıyon :D:D:D:D steam hesabını yazsana bakalım kaç senelik ve kaç level içindeki oyunlarıda merak ettim ona göre piyasayı belirliyonuzya bir kaç ölücüyle birlikte böyle giderse kapatıp konuyu yeniden açacağım ve gereksiz spam trol yapanları bildirim yapacağım ben zaten 25 tl yazsam bile o adam almıcak ama insanlara sırf kötülük çirkeflik için yapıyor bazı mantıksız insanlar ben global ve supreme hesap satarken adam bana global olamıyosum diye bile yorum atıyor yani komik sadece
    Emin ol senden fazla hesap alıp kasıp satmışımdır eminim bundan hiçbir zaman böyle bi hesabı 200-250 tl ye satmadımda satmamda bu kadar fazlada gözün olmamalı bu hesabın edeceği en fazla değer oda en fazlası 150
  • Ve şimdi hatırladım arkadaşlar bu şahıs hiledir arkadşaımın maçında karşısına gelmişti çok iyi hatırlıyorum profil resminden tanıdım. can yemedinmi lan sen daha düdük bikaç arkadaşı daha vardı malcom muydu neydi unuttum onu

• tayfun kardeş ben beta sezonda gather networkden önceki sezondan beri burda hesap satıyorum sende benım 29. dogum gunumde buraya üye olmuşsun :D:D komik olma global olmuşsun ama mouse tutamıyosun hile olsam linkleri paylaşıp burda hesabı satmam ki kaç gün geçmiş rank silinse vac yesem yerdim değilmi ? benim sadece sattığım global ve supreme hesap 50 yi geçer burada asla tek bir şikayet almadım şimdiye kadar. asılsız beyin yoksunu yorumlar yapma şöyle ben oynarken xantares 16 yaşındaydı vital force ile takım kurup gelmişlerdi yeni 1. 6 daD:D::D bu kada mantıksız yorum yapma forumda herkezi publicci sanma kendin gibi (fatih etmezse almazsın dönüp geçersin ) ki içindeki oyunlar 100 tl yi geçiyor millet zaten 120 ye veriyor düz hesabı :D fatih steam link atsana pmden merak ettim :))))))))))))
  • tayfun mily ilk kurulduğunda ankaradan teamle bırlıkte ıstanbuldan karma takımlada gelmıştık izmire sen orası nerde bılmıyosundur belki:D:D:D:D:D::D:D:D:D sen benı ekle ordan mikrafon yolla uzun uzun konuşuruz kardeşim
    aydoğan kardeş ben sürekli yapıyorum bu iş ve anlamadığın ve paragöz olduğun burdan belli oyunlar sadece 100 tl yi geçiyo diyosun hesap satarken bi oyunun indirimsiz fiya talındığını nerden gördün ? senin o 100 tl yi geçiyo deidğin oyunlar indirimde 7.50 ye düşüyo madem bi işi yapıyosan düzgün yap hesabın hiçbir albenbisi yok saat desem yok 200 bilmem kaç win varmış ee olsun çokmu 200 küsur win ?
    sadece smurfumde 1000 küsur saat var benim 200 küsur win var ha saat win önemlimi benim için pek bi önemi yok ama gleip burda 150 tl anca edicek hesaba 200-250 tl yazarsan konuşurum burda ve yok xantares bilmem ne 16 yaşındaydı vs bunlar olabilir ben bunları sormadım farkettiysen sana olayı yaş muhabbetine getirdin neyse ne diyeyim hayırlı satışlar inşallah satarsın kolay gelsin :)
    ve bu arada oynayışını bilmediin hiçkimse için bidaha bu yorumu yapma yüceltme kendini ne saçam bişeydir ya yok aim tutmasını bilmiyosun global olmuşsun falan nerden biliyosun sne bneim oynayışımı yani hayırdır herneyse dediğim gibi kolay gelsin hayırlı satışlar boş polemik yaratmaya gerek yok :)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.