Şimdi Ara

RUSÇA BİLEN ARKADAS YARDIM PLSS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadasım bi online oyun için şu cumleyı rusca yazabilcek warmı aranızda benim karakterime ( oyuncuma ) girip iyi bir clan dawetini kabul edermisin ?

• И вы любите соединить мой характер и признавать мое приглашение собрать?
  • cok sağol donanım haberi sewiyorum
  • dobre utro = günaydın
    dobre viçır = iyi akşamlar
    da = evet
    spasiba = teşekkürler
    oçin krasiva = çok güzel (başına "ya" koydunmu çok güzelsin demek)
    ye tibe lublu = seni seviyorum (ay lav yu hesaaaabı )
    paba = selam
    kak dila = nasılsın?

benim bildiğim Rusça kelimeler bunlar işine yarayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermeni_Surprizi -- 18 Şubat 2008; 19:10:36 >
  • Çay = Çay
  • szuka klanu
    ne demek acaba bilen varmı hangi dil oldugunu bilmiyorumda rusca benzeri bir dil olması lazımda
  • Sazukna Kılanku ise Gabon yerel dili oluyor ve anlamını buraya yazamayacağım ağır bir küfür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Pls
    20 yıl önce açıldı
    Yardım pls
    9 yıl önce açıldı
    Acil ingilizce yardım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Sazukna Kılanku ise Gabon yerel dili oluyor ve anlamını buraya yazamayacağım ağır bir küfür.

yok öyle degil benim yazdıgım gibi klanu szuka veya szuka klanu olması lazım
  • Plss nedir ya?
  • topice "tuvnera nerde o kadar ruslarla haşır neşir yazması lazım"

yazmak için girdim...

...şimdi çıkıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: necrovirus

quote:

Sazukna Kılanku ise Gabon yerel dili oluyor ve anlamını buraya yazamayacağım ağır bir küfür.

yanlış bilmiyorsam polonyalılar onlineo oyunlarda klan ararken kullanıyorlardı ama çağrışım yaptı
  • quote:

Orjinalden alıntı: eddie

topice "tuvnera nerde o kadar ruslarla haşır neşir yazması lazım"

yazmak için girdim...

...şimdi çıkıyorum.

Ti Oçen Karasivaya= Çok Güzelsin.

Mojna Kuşayem= Birşey içebilirimiyiz?

Skolko Eta= Bu ne kadar?

Tuvnera doğru mu?

Azeri bir arkadaş öğretiyor sağolsun

• quote:

Orjinalden alıntı: DEMosTy

quote:

Orjinalden alıntı: necrovirus

quote:

yanlış bilmiyorsam polonyalılar onlineo oyunlarda klan ararken kullanıyorlardı ama çağrışım yaptı

olabilir bende oyunda görüyorum zaten

• quote:

Orjinalden alıntı: osstation

Mojna Kuşayem= Birşey içebilirimiyiz?

Azeri bir arkadaş öğretiyor sağolsun

Bir şey yiyebilir miyiz demek...
  • Kiev' de bir kızla buluşacaktım. Ama kız Rusça haricinde başka dil bilmiyor. Bende de Rusça yok. Aklıma buluşma sözü verdiğim başka bir kızı yanıma almak geldi. Kızın ingilizcesi iyiydi en azından tercümanlık yapar diye düşündüm.
    Kiev Merkezde ki Globus a randevu verdi iki kız da. Hatta bir tanesi son anda sms atıp randevu saatini 1 saat ileri alınca iki kızla aynı saatte randevum oluştu.
    İngilizcesi olan Katya erken geldi. Üstelik bana haber vermeden kız arkadaşını da getirmişti. Kızlarla Globus da bir cafe de oturduk. Yarım saat sonra diğer kız sms atmaya başladı. Ama sms ler Rusça olunca mecburen Katya ya tercüme etmesini rica ettim. Katya beni kırmadı ama sormayı da ihmal etmedi. Ben de olanları anlattım. Kız bozum oldu ama yine de kibarlığı elden bırakmadı.

Sonra kız telefon açınca hemen Katya ya verdim o da oturduğumuz yeri tarif etti. Anlattığına göre Globus a girmiş ve cafeye geliyormuş. 10 dakka geçti kız ortalıkta yok. Bir ara yanımızdan geçen ve gözlerimin içine bakan 180 boylarında harika bir sarışın farkettim. İçimden "İşte bu !" diye heyecanla kızın oturmasını beklerken, kız transit geçti. Hayal kırıklığına uğradım. 20 dakka oldu bekleyeli en sonunda Katya dan rica edip tekrar aramasını istedim. Kız telefonda "Ben sizi gördüm. Yanında 2 kız daha vardı. Ama işim çıktı gitmem lazım. Sonra görüşürüz" demiş. Kiev de kaldığım sürece o kızla görüşmedim. Orada Rusça bilip telefonda ben konuşsaydım herşey çok farklı olabilirdi. Belki o geceyi harika 3 kızla geçirebilirdim ama olmadı.

İşte o gün karar verdim: Rusça öğrenecek ve ayağıma gelen fırsatları kaçırmayacaktım. Ama hala öğrenmeye fırsat bulamadım.

O gece mecburen Katya ve arkadaşıyla idare etmek zorunda kaldım. Ama o yanımdan geçen harika sarışını da hiç unutamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 19 Şubat 2008; 11:07:21 >

• tuvnera bizede öğretsen? ruslar çok güzel hemen solunda da ukrayna war onuda öğrenmek lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: TryAgain

tuvnera bizede öğretsen? ruslar çok güzel hemen solunda da ukrayna war onuda öğrenmek lazım

http://hakanfer.googlepages.com/

Sitede ki video detaylı anlatıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.