Şimdi Ara

Yardım Pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu oyunu bi kaç arkadaşdan daha duydum ama benim bilgisayarım kaldırır mı oyunun öyle bi sorunu var mı yok ekran kartın şu olacak yok ramin bu kadar mb olacak?Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

• p4 2.0 veya amd 2000+ üzeri işlemci
    512 mb ram (1 gb önerilir)
    fx 5200 veya ati 9200se veya üzeri bi ekran kartı

bunlardan daha kötü bi sistemin varsa bence girme çktiğin işkenceye değmez
  • amd 2500 64 mb gforce 2 ekran fx 4400 (tam hatırlamıyorum 2 sene felan oldu toplayalı) kartı 128 ram var ama bu hafta sonu 512 ram alıcam 800x600 de oynayabilirim dimi fazla takılır mı oyun??
  • Gf2 mx 400 ise çözünürlük ve detayları en düşük bile yapsan oyun kasılır.çok iyi biliyorum çünkü denedim.yeni bi ekran kartı almanı öneririm.ati 9550 iyidir benim tavsiyem
  • Oyun abna masraflıya gelecek anlaşılan ben diğer makinemi getireyim buraya ona sadece ram alsam yetiyo p4 3.o 256 mb gfr 4 9200 (herhalde yine) 512 ram alınca 1024 ram oluyo o zaman rahatlıkla oynarım neyse ben şimdi oyunu iice bi araştırayım ne nedir nasıl kasılır olay nedir çok saolun yardımlarınız için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yardım!
    6 yıl önce açıldı
    yardım ltfn
    19 yıl önce açıldı
    YARDIM!!!
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle oynarsin.ben önce ekran karı alacaktım ama oyunda ram daha önemli imiş ögredigim kadarıyla.çünkü devasa oldugu icin herşseyi hafızaya alıyor.zaten oyunu öle mükemmel grafikleri yok.ama cok zevkli bi oyun.bayramda ilaç gibi geldi bana:))
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.