Şimdi Ara

Rus Şapkası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
6.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm Donanimhaber dostları. Aylardır rus şapkası arıyorum ama bir türlü nette bulamadım :( Şimdi rus şapkası ne diyenleriniz olabilir, hemen tarif etmeye çalışayım...

Siyah derili, yanılmıyorsan ön ve arka tarafında soğuktan korunmayı arttırmak için uzatma yerleri var, Kulakları komple kapatan bir şapka. Belki rus şapkası değil adı ama ben öyle duydum yanılmıyorsam. Çok soğuk iklimlerde kullanılan bir şapka türü.
    Nerede satılıyor Bileniniz varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylove -- 26 Kasım 2009; 16:00:09 >

• o şapkalara "ushanka" deniliyor, bende açmıştım konu böyle kimse cevap vermemişti
    adı "ushanka" belki bulmana yardımcı olur
  • onun bir ismi vardı kaypakmıydı neydi kulakları örten kare bir şapka yanılmıyosan şahsen onu giyip dışarda dolanmak cesaret işi gerçi orası istanbulsa sorun yok..

• Bunun aynısından dün bir adam takmıştı kafasına. O kadar komik duruyor ki sana anlatamam. Arkadaşlarla gülmekten kendimizi alamadık. Kafana takınca kocaman birşey oluyor. Bence hiç alma. Ama dün GAP'te dolanırken buna benzer birşey bulduk. O bundan daha güzeldi. Eğer moda olursa almayı düşünüyorum.

http://www.gap.com/browse/product.do?cid=23437&vid=1&pid=692659&scid=692659012

Bana sorarsan bunlar daha iyi. Şuan Türkiye'deki GAP mağazalarında satılıyor. Ama 50TL'den daha fazladır, söyleyeyim. Bence İnternetten bul, daha iyi olur. Hiç yoktan onlar Americandan İthal oluyor. Daha kalitelidir.

• Bende var bundan mde ekleyebilirim annem 2-3 yıl önce İsviçre'den getirdi bombastik bi şapka ama -5 derecede denedim mangal yaparken kafam a taktım terlemeye başladım acaip bi şekilde görevini yerine getiriyo başım üşüyo diyenlere kesin ama kesin çözüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: pspfreak

Bende var bundan mde ekleyebilirim annem 2-3 yıl önce İsviçre'den getirdi bombastik bi şapka ama -5 derecede denedim mangal yaparken kafam a taktım terlemeye başladım acaip bi şekilde görevini yerine getiriyo başım üşüyo diyenlere kesin ama kesin çözüm

Resim ekleyebilir misin? Bende merak ettim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SS General şapkası lazım
    10 yıl önce açıldı
    Ölen Amerikan Güreşçileri :(
    16 yıl önce açıldı
    Ünlü Rus İşadamı Marmaris`te
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben bi ara bunlara çok sarmıştım.İzmir Kipa Marks&Spencer da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesaygün

Bunun aynısından dün bir adam takmıştı kafasına. O kadar komik duruyor ki sana anlatamam. Arkadaşlarla gülmekten kendimizi alamadık. Kafana takınca kocaman birşey oluyor. Bence hiç alma. Ama dün GAP'te dolanırken buna benzer birşey bulduk. O bundan daha güzeldi. Eğer moda olursa almayı düşünüyorum.

http://www.gap.com/browse/product.do?cid=23437&vid=1&pid=692659&scid=692659012

Bana sorarsan bunlar daha iyi. Şuan Türkiye'deki GAP mağazalarında satılıyor. Ama 50TL'den daha fazladır, söyleyeyim. Bence İnternetten bul, daha iyi olur. Hiç yoktan onlar Americandan İthal oluyor. Daha kalitelidir.

Tşk bu siteden türkiye'ye gönderim varmı ?

• Resimde yerdeki kafaların giydiklerinden zannettim...

Rus Şapkası
  • Hocam ben oraklı cekicli istiyorum

Nereden bulabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızılok

Hocam ben oraklı cekicli istiyorum

Nereden bulabilirim

• AL Bundan SaLLa Rus ŞapkasınıHem Genç İŞi...
     Rus Şapkası

Rus Şapkası

• quote:

Orijinalden alıntı: Kızılok

Hocam ben oraklı cekicli istiyorum

Nereden bulabilirim

Neden olmasın bizim natasha ya sorarım varmıymış, var sa oraklı çekiçli şapkası hediyem olsun... Hatun işi la ne kadar da unisex desede...
  • bende kar maskesi takardim inanmayanlar olabilir vallahi takiyodum. mavi yun olanindan sirf gozler gozukuyordu

Rus Şapkası

simdide rafet el roman sapkasina merak sardim ondan alicam bir tane hadi su kasket e benziyenden ressamlar falanda takiyor

• Oldum olası hep özenmişimdir şunlara.http://www.ushankahat.com/ buradakiler çok güzel de çekiç orakla yolda yürürken insanlar garip bakmaz mı? çiçek orak olsa red alerttaki gibi kesin alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli

Oldum olası hep özenmişimdir şunlara.http://www.ushankahat.com/ buradakiler çok güzel de çekiç orakla yolda yürürken insanlar garip bakmaz mı? çiçek orak olsa red alerttaki gibi kesin alırdım.

Dikkat ettiyseniz hatun kafası modelinin , kafasında duruyor ushanka...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOZKURT_KMZ

quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli

Oldum olası hep özenmişimdir şunlara.http://www.ushankahat.com/ buradakiler çok güzel de çekiç orakla yolda yürürken insanlar garip bakmaz mı? çiçek orak olsa red alerttaki gibi kesin alırdım.

Dikkat ettiyseniz hatun kafası modelinin , kafasında duruyor ushanka...

Ne demek istediğinizi anlayamadım.

Ayrıca bunları Türkiye'de bulamaz mıyız?

• kisacasi bayanlar icin o demek istemis.

Turkiye de boyle orak cekicli bulabilecegini sanmiyorum. Belki Dev-Genc te falan vardir ayrica sokakta takip gezmenide tavsiye etmem linc girisimiyle karsilasabilirsin
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.