Şimdi Ara

Rus Kızları ile Evlenmek ??? Efsane Konu Hortladı !!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.291
Cevap
38
Favori
74.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

Rus Kızları ile Evlenmek ??? Efsane Konu Hortladı !!!

(En Son Oy Tarihi: 29.8.2024)
Giriş
  • Her gece gecenin 2'sinde uyanıp yanında yatan kadını gördüğünde pişman olup uykum kalaçaksa kimse kusura bakmasın ruhlar aleminde yaşamıyorum dış güzellik önemli güzel olan Türk kızları var kabul fakat onlarda zengin koca derdinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonstyle99

dostum sohbet etmeye çalış internetten kendiliğinden öğreniyorsun zaten çevire çevire ben öyle öğrendim bide sakın aşkını bulduysan kaçırma üzerine git

Tamamdir dostum onerilerini dikkate alacagim.

• aynen kardeşim
  • Senin mantigindan yola cikarsak 'turk erkeklerinin hepsi sapiktir, tecavuzcudur, ahlaksizdir, namussuzdur vs..' diyebiliriz o zaman. Sonucta tvde her gun izliyoruz istismar haberlerini, kizina tecavuz eden baba mi dersin kucucuk bebekten tahrik olan mi dersin her turlu pislik mevcut ulkede. Sanirim sen de o pisliklerle aynı kefeye girmis oluyosun o mantiga gore. Cunku sen de onlar gibi 'turk erkegi'sin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foofighterss -- 21 Ağustos 2016; 0:30:46 >
  • Kardeş Türk kızlarına laf ediyorsun da seninde Bradley Cooper olduğunu düşünmüyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: foofighterss

quote:

Orijinalden alıntı: mutsuzüye

Dayım rusya'dan evli çok iyi bi yaşımı var üstteki yorum yapan cocuğa bakma bir şeyden haberi yok.Türk kızları kadar ahmak bi insan yok kardeş hepsi bencil,pislik,kibirli ama avrupadaki kızlar öyle değil muhakkak evlen derim.

Bu türk kızları naptı size olum nasıl insanlara denk gelmişsiniz siz öyle, itin götüne sokup sokup çıkarıyosunuz resmen. Ananız bacınız da gavur herhalde böyle giydirdiğinize göre türk kızlarına.

Ben senin gibi her önüne gelen kızla çıkmıyorum kardeş bu yorumundan bunu anlıyorum.Bu arada gerçekten çok sevdin mi birini o zaman anlarsın.

• Tuvnera (tam yazılışını bilmiyorum) bi abimiz var Rus ile evli...Sanırım koca forumda Rus kızları hakkında en tecrübeli kişi o abimiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leopard2A6

Tuvnera (tam yazılışını bilmiyorum) bi abimiz var Rus ile evli...Sanırım koca forumda Rus kızları hakkında en tecrübeli kişi o abimiz

He yav bizim rusçumuz nerelerde?
  • mutsuzüye M kullanıcısına yanıt
    Ne her önüme gelenle çıkan bi insanım ne de sevmeyi bilmeyen. Ayrıca birini çok sevebilirsin ama o karaktersiz çıktı diye de başkalarını karalayamazsın

• İyi güzel diyorsunda Rus kızları nereden bulacağız?

• Rusla evliyim sor

• quote:

Orijinalden alıntı: AasFresSeR

Her insan bir degildir.Türk kızları hakkında öyle genelleme konuşman bence yanlış.Çünkü kızlar kadar erkeklerde suçlu bu durumda.Kimse kimseye sadık degil yani dediklerini pek yapmıyor.

Hadi rus ile evlendin.Yemek konusunu ne yapacaksın peki kardeşim.

Akşam geldin işten yemek yiyeceksin eşin sana rus yemeklerini yapacak belki tadını beğenmeyeceksin ağız tadın kaçaçak.

Hadi tatile eşin diyecek annemlere gidelim.Rusya'ya nasıl gideceksin yada oraya gidip gelmen zaten baya para tutacaktır.

Ama türk kızı akşam gelirsin yemeğin önünde. Kuru fasülye+ pirinç pilavı+cacik bir güzelce yersin.Sonra geçersin televizyon karşısına açarsın maçı yada dizini eşin o sıra'da çay doldurup getirir ooo keyfe bak.

Kardeşim çok güzel ve içten duygularınla yazmışsın ama şunu gözardı ediyorsun. Bu söylediklerinin çoğu küçük dünyevi şeyler, yapması çok zor değil. Sanki Türk kızları çok iyi yemek yapıyor yeni nesilden haberin yok galiba. Ayrıca rusyaya gitmek o kadarda maliyetli değil. Türk kızlarını boşverin herkes ruslarla ilişki yaşasın demiyorum ama olaylara nesnel bakmak lazım

• Türk kızları egolu paraya tapar olayına pek katılmıyorum. İçlerinde gayet iyileri ve en az bizler kadar sevmeyi bilenlerde var. İş o insanları bulmakta.
    Onlarda barda pavyonda club da vs de bulunmuyor, uyandırayım.. İş hayatı ya da daha genç isen üniversite.. Esas yerler buralar. Buldun mu ve huyu suyundan emin oldun mu hiç uzatmadan açık açık konuşacaksın..

Rus'larda da bu senin sevmediğin tiplerde hatun var ve en az bizimkiler kadar bol. Birde hepsi Milla Jovovich değil o yargıyı da kırmak gerek..
    Genelinin zevkleri necidir bilmem ama benim gördüklerim uzun boylulara ayrı bi hasta oluyordu, şayet boyun uzunsa şansın biraz daha yüksek
    Kendimce de en eksi yanları da siyaset.. Siyaset yapana denk gelirsen uuu hu huuf.. Bizim kızlardan beterdir bilesin. Rus aksanlı TR karışık İngilizce ile sağlam kafa açarlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: zx636

Türk Kızlarının çoğu kısa boylu ve güzel değil,
    Güzel olanları var da onları da parası olan elde ediyor.
    Malesef Türk kızlarının birçoğu paraya ve tipe bakıyor.
    Türk kızlarının Egoları tavan, trip - kapris bol, kendini aşırı beğenir.

Tüm bunları düşünce Türk kızları ile evlenmek hiç mantıklı gelmiyor, buz gibi soğudum bu yüzden evlilikten !

Rus kızı ile evlenmeyi düşünüyorum var mı nasıl evleniriz bilen ?

Ekimde evleniyorum istanbulda nikah var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihan kullanıcısına yanıt
    Biz nereden nasıl bulucaz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

quote:

Türk Kızlarının çoğu kısa boylu ve güzel değil,
    Güzel olanları var da onları da parası olan elde ediyor.
    Malesef Türk kızlarının birçoğu paraya ve tipe bakıyor.
    Türk kızlarının Egoları tavan, trip - kapris bol, kendini aşırı beğenir.

Tüm bunları düşünce Türk kızları ile evlenmek hiç mantıklı gelmiyor, buz gibi soğudum bu yüzden evlilikten !

Rus kızı ile evlenmeyi düşünüyorum var mı nasıl evleniriz bilen ?

Ekimde evleniyorum istanbulda nikah var

Sizin paranız çoktu hatırlarsam bulursunuz tabi. Mutluluklar.

• hocam türk kızlarından bi cacık olmaz.bu apaçık ortada. lakin rusu da doğru seçmek gerekir. bi tanıdığım rusla evlendi sobra kadın çocuğu da alıp rusyaya kaçtı. her ihtimali düşünmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5966A6FE1 -- 4 Temmuz 2017; 13:56:28 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Revion

türk kızları candır, gerisi heyecandır

Türk kızlarından hiçbirşey olmaz .
    Anca 1.50 boyları ile totolarini beğenirler

Yerli dan bilzerianimiz konusuyor her kizi elden geçirmis bir de on bin bakimi yapmis sanki

• ankarada üstdüzey pavyon-night club işini görür birsürü rus tanırsın hocam :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.