Şimdi Ara

Rus kadınların tercihi türk erkekler oldu. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim bir tanıdığımız rusya da bir üniversite okuyor.O zamanlarda bize rus erkeklerin kendi kadınlara değer vermediğini , hor gördüklerini ve türk erkeğinin kadınlarını yücelttigini söylemişti.

• gayet doğal. bir kadında çekici bulduğunuz özellik nedir sorusuna cevabım: Rusça konuşması. çocuğunun anasından rusça öğrenip klasikleri okuyabilecek olması bile başlı başına bir sebep teşkil ediyor. üstün rus genlerine değinmeye gerek yok zaten

• Türkler bir çok dünya ülkesine göre kadına daha cok değer veren bir ırktır. Ben onure oldum. 👍

Gerçi ben herkesin görebildiği güzelliğin bir özelliği olmadığını düşünüyorum. Ama şuan konu bu değil 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Portraitclub

Rus kadınları paraya çok düşkündür, rahatlığına bakar. Eğer durumunuz yoksa zaten hiç böyle şeylere kalkışmayın. Eviniz arabanız haftasonlarında boğazda kahvaltı yapacak ve düzenli olarak hediye alabilecek yazları bodruma tatile gidebilecek kapasiteniz varsa size gereken ilgiyi gösterecektir. Bir de hiçbir zaman onun sahibi olamazsınız çok zorlandığını düşünürse bırakıp gider. Sosyal medya da zaten bu algıyı güzel aşılıyor özellikle de İnstagram son zamanlarda Türk kadınları da buna özenmeye başladı. Saçma sapan istekleri yok algısına inanmayın her kadının bir beklentisi vardır sizden, bu hem maddi hem manevi olarak karşılayabilir misiniz ona bakacaksınız. Güzellik algısı görecelidir, her tarafı estetik olan birisinin özelliği de doğan görünümlü Şahin gibi olacağını da unutmayın. Rus kadınların %90 yüzünde estetik vardır. Dünya da güzel kadın varsa da bu İskandinav ülkelerindeki kadınlardır. Ayrıca Rusya da kadınların sayısı erkeklerden yüksek bu yüzden Rus kadını diğer cinsleriyle rekabet içinde. Rus kadının tercihi Türk erkekleri değil. Daha çok zengin Arap erkekleri olabilir.

Evet avrupalı kadınlarda da böyle aidiyet duygusu yok.Ha annelik duygusuda zayıftır.İşine gelmeyince çekip gider.Bu noktada türk kadınını övsem mi yersem mi bilemedim.Bu nokta biraz yetişmişliğe bağlı.Fazla serbest yetişen özgür büyüyen kişiler sorumluluk almazlar.Rahata alışmışlardır.

Sahip olma yani kollama kanatlarına alma duygusu en başta hoş gelebilir.Bunu yapan çok türk erkeği var gerek rus gerek ise avrupalı kadınlara çünkü erkekler pek değer vermiyor oraların ki ama bir süre sonra kadınlar kaçıyor.Neden mi çünkü o sizin malınız değil.Üstünde hüküm filan kılamazsınız.Dedim ya özgür yapıda çoğu giyimine hareketlerine yaptıklarına bir yere gidiş geliş saatine karışamazsınız.

Çok fazla tecrübem olduğu için diyorum bunu.Kızlar kadınlar içten pazarlıklıdır.Türk kadınında öte gelişmiş ülke kadınları ve rus kadınları eğer köyde yaşamadılarsa rahatlarına fena halde düşkündür.Türkleri rahatsız edende budur.Zaten bundan dolayı ilişkileri pek yürümez.Ha yok ben gider az buçuk güzel olsun der kültür farkına bakmaz oranın köyünden alırım dersen o başka

• Sonuna kadar bakasım gelmedi. Kurgu ve oyunculuk kötü. Rus kadınların tercihi türk erkekler oldu. 

• quote:

Orijinalden alıntı: Portraitclub

Rus kadınları paraya çok düşkündür, rahatlığına bakar. Eğer durumunuz yoksa zaten hiç böyle şeylere kalkışmayın. Eviniz arabanız haftasonlarında boğazda kahvaltı yapacak ve düzenli olarak hediye alabilecek yazları bodruma tatile gidebilecek kapasiteniz varsa size gereken ilgiyi gösterecektir. Bir de hiçbir zaman onun sahibi olamazsınız çok zorlandığını düşünürse bırakıp gider. Sosyal medya da zaten bu algıyı güzel aşılıyor özellikle de İnstagram son zamanlarda Türk kadınları da buna özenmeye başladı. Saçma sapan istekleri yok algısına inanmayın her kadının bir beklentisi vardır sizden, bu hem maddi hem manevi olarak karşılayabilir misiniz ona bakacaksınız. Güzellik algısı görecelidir, her tarafı estetik olan birisinin özelliği de doğan görünümlü Şahin gibi olacağını da unutmayın. Rus kadınların %90 yüzünde estetik vardır. Dünya da güzel kadın varsa da bu İskandinav ülkelerindeki kadınlardır. Ayrıca Rusya da kadınların sayısı erkeklerden yüksek bu yüzden Rus kadını diğer cinsleriyle rekabet içinde. Rus kadının tercihi Türk erkekleri değil. Daha çok zengin Arap erkekleri olabilir.

bence genellemende yanlılıklar var. Benim rus kız ile ilişkim oldu ve tanıdığım başka rus kadınlar da oldu bunlara ve kültürel bilgime göre genelleyeceğim. rus kadınların paraya önem verdiğine katılıyorum kim vermiyor ki dyebilirsiniz örneğin genel olarak avrupalı kızlar paraya daha az önem verir. belli şeyleri aşmıştırlar, ihtiyaçları da yoktur. tabi milyar dolarınız varsa o başka. bu anlamda rus kızları avrupalıdan daha çok maddiyattan etkilenyor, ama türk kızıyla kıyasladığında çok bir fark göremezsin, hatta türkler bu anlamda ruslardan daha düşkündür paraya. rus kızının sadakati türk kızından üstündür. kültürü, bildiği diller, hayat bakış noktasında türk kadınıyla kıyaslamak bile yanlıştır. güzellik ve genetik faktörler zaten herkesin malumu. rus kızların görünüşüne çok önem verdikleri de doğru ancak italyanlar da öyle. onlar daha çok kıyafete modaya odaklıyken rusların yüz güzelliği ve makyaj takıntılı olduklarını gördüm. ama türk kadınıyla kıyasladığında tartışmasız rusu alırım. anadili bile yeter ki en cahil rus kızı doktorlı türk kadınından daha kültürlüdür. avtupalıda bulamayacağınız doğululuk-otantiklik benzerliği de ayrı bir avantaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bily7091 -- 29 Eylül 2020; 21:0:14 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

Acaba bu üye subaru viviosu olan Tuvnera mı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 29 Eylül 2020; 22:55:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi işte bizim ırkın güzelleşmesine katkı sağlar rus kadınları. bir rus kızdan doğan çocuk ne kadar çirkin olabilir ki bizim erkeklere rağmen.

• Rusyada 1 sene kaldım ruslar kadınları türklere olan bir ilgisi yok aslına bakılırsa türk olunca çekinceli oluyolar türkleri sevmeme değil de çekinceleri var önyargılılar ırkçılıkdan değil de bizim onlara bakış açımızdan dolayı genel olarak türklere göre zenginler şuan daha da zengindirler . Bir de RUS kadın nufusu fazla değil iş güç sahibi genelde kadınlar o yüzden sosyal hayatta kadınları daha çok gördüğümüzden kadın nufusu fazla zannediyoruz.

• Evet verin b..nuza cilayı

• Türk erkeklerinin tercihide Suriyeli kadınlar olmuş...
    https://forum.donanimhaber.com/turkiye-de-en-cok-suriyeli-gelin-alman-damat-var--145791793

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Portraitclub kullanıcısına yanıt

peçete getiriyimde poponu sil sıçtın resmen tespitin içine

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-508DD77D1

peçete getiriyimde poponu sil sıçtın resmen tespitin içine

Hadi ya, ama ilk önce sen götünü sil bakalım tuvalet kağıdıyla çünkü peçete ile ağız silinir. Seni çok bilmemiş bir de tuvalet kağıdı sağlam mı bak bakalım? Etrafa da bok (laf ebeliği) sıçratmadan yap da bir görelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 30 Eylül 2020; 11:20:32 >
  • Bu konuda haklilar. Yillardir Rusya'dayim. Rus erkeklerinin gercekten ne kadar mal oldugunu bizzat kendi gozlerimle goruyorum aile hayatinda. Turk erkegi Rus hatunlara resmen ilac gibi geliyor. Rus hatunda turkiyedeki kezbanlara kiyaslandiginda zaten fersah fersah ustun bir varlik. Yani dolayisi ile win win durumu soz konusu. Rus kadınların tercihi türk erkekler oldu. 

• Rusyayi içerden elegecircez elhamdülillah 😏

• quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Acaba bu üye subaru viviosu olan Tuvnera mı :D

Alıntıları Göster

etme bulma dünyası

herüf marifetmiş gibim garısının fotosunu paylaşıyedi

hatta bugün ne gaysem programına çıkarmıştı

• Yakışıklı bulduklarından değil, Türk erkekleri 'sahiplenici' davrandıkları için...

• Avrupa haklarından bir kızla ilişkiniz olduysa zaten bir daha hiçbir Türk kızıyla sevgili olmazsınız. İnanılmaz zihniyet farkı var.

• Rus kadınların tercihi türk erkekler oldu. . Baltacıyı şimdi daha iyi anlıyorum.

Rus kadınların tercihi türk erkekler oldu.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.