Şimdi Ara

Runes of Magic (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.866
Cevap
6
Favori
171.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende client(EU) falan hazır ancak fazla oynamadım eğer istersen beraber başlayalım oyuna?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I Love Cookies -- 4 Kasım 2009; 1:02:30 >
  • Oyuna başlayacak cok olursa bnde yeniden baslarm oyuna
  • ben clienti indirdim ama

ilk böyle hata geliyor ;

Runes of Magic

tamam dediğimdede launcher açılıyor ve bu hata çıkıyor ;

Runes of Magic

yanlış client indirmiş olabilirim sorunun nedeni nedir?
  • Client'ı tekrar indirip kurmayı denemelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AyBuBi

Client'ı tekrar indirip kurmayı denemelisin.

çok uzun sürer ya 6 saatde indi

varmı link öneren tekrar indireyim. önceki clineti resmi sitesinden indirmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kherehabath -- 5 Kasım 2009; 18:27:52 >
  • Oyunun orjinal forumuna girip orda yanıt ararsan sana yardımcı olurlar
    Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apoca[L]z

quote:

Resmi sitesinde belirtilen formu doldurup gönderirsen ya da forumda yazarsan sana 1 hafta içinde Dvdsini yollarlar. Forumdaki herkese dvd göndermişler...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Apoca[L]z

quote:

Resmi sitesinde belirtilen formu doldurup gönderirsen ya da forumda yazarsan sana 1 hafta içinde Dvdsini yollarlar. Forumdaki herkese dvd göndermişler...

hallettim sorunu şuan oynuyorum

• arkadaşlar izci karakteri nasıldır benim istediğim pvp yapmak.izci pvpde iş yaparmı.birde eğer izci açarsam yan karakter olarak ne açmamı önerirsiniz ve zanaat olarak hangisi daha iyi olur izci için.tecrübeli arkadaşlar açıklayarak anlatırsa çok memnun olurum
  • arkadaşlar bişi sorcam ben indirmeye kalkıyorum sitesinde 5,2 Gb yazıyo dogrumudur bu yoksa daha azı varmı ?
  • Doğru,oyunun EU versiyonu 5.2GB
  • oyunun görüntüsü müzikleri oynanışı falan çok güzel ama beni pek sarmadı.tek takılmaya mahkumsunuz oyunda ex kasma diye bişey yok sürekli görev yapıyosun.oraya buraya koşturmaktan sıkıldım 2 günde.bu kadar görev yapmanın ne anlamı varki.bi parti kurimde muhabbet ederek kasalım diyemiyosun.16 lvl oldum dahaca bir kişiyle bile muhattap olacak bi durum olmadı.bazen online oyun olduğunu unutuyorum.umarım yüksek lvllerde de böyle değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IISONII

oyunun görüntüsü müzikleri oynanışı falan çok güzel ama beni pek sarmadı.tek takılmaya mahkumsunuz oyunda ex kasma diye bişey yok sürekli görev yapıyosun.oraya buraya koşturmaktan sıkıldım 2 günde.bu kadar görev yapmanın ne anlamı varki.bi parti kurimde muhabbet ederek kasalım diyemiyosun.16 lvl oldum dahaca bir kişiyle bile muhattap olacak bi durum olmadı.bazen online oyun olduğunu unutuyorum.umarım yüksek lvllerde de böyle değildir.

Oyuncu sayısı TR serverında şuan çok düşük. Bu sebeple beraber oynayacak birilerini bulman pek kolay değil. İlerleyen zamanlarda oyuncu kitlesi arttıkça gruplaşmalar da artacaktır. Emin ol grup halinde yapılan görevler ve aktiviteler çok daha keyifli oluyor.

Bu arada bildiğim kadarıyla TR client ı 4,5gb olması lazım. indirmek istemeyen arkadaşlar Resmi Runes of Magic Tr sitesinden formu doldurarak dvd talebinde bulunabilir. Bu şekilde resmi forumdaki çok sayıda kişiye dvd olarak alıp kurdu.

• Oyunun dvdsi önümüzdeki cumartesi günü habertürk gazetesinden alabilecez forumlarda duyurusu yapılmıştı bilmeyenlere duyurulur
  • Bu çok güzel bir haber. Oynamak isteyip de temin edemeyenler ya da kotalı internet sahibi olanlar oyunu HaberTurk gazetesi aracılığıyla temin edebilecek.
  • quote:

Bu çok güzel bir haber. Oynamak isteyip de temin edemeyenler ya da kotalı internet sahibi olanlar oyunu HaberTurk gazetesi aracılığıyla temin edebilecek.

Evet cumartesi günü birde bugün gazetesiylede veriliyor du sanırsam
    Ayrıca daha önceden adresine ücretsiz olarak gönderilebiliyordu cd ler
  • oyundayken upload hatası alıyorum arkadaşlar neden acaba ?

Runes of Magic
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyorai

oyundayken upload hatası alıyorum arkadaşlar neden acaba ?

Runes of Magic

ilk giriş yerindeki ayarları biraz kurcala düzelir
  • Bugün 19:00 dan sonra RoMTR Yeni server Rumeli Açılacaktır.
    Saygılar
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.