Bildirim
Runes of Magic (68. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Arkadaşlar Elven Prophecy versiyonunu pek deneme şansım olmadı druid oyunda WoWdaki görevimi üstleniyo yani biraz heal,biraz dps falan herşeyin ortasımı? -
quote:
Orijinalden alıntı: dogukann2345
Arkadaşlar Elven Prophecy versiyonunu pek deneme şansım olmadı druid oyunda WoWdaki görevimi üstleniyo yani biraz heal,biraz dps falan herşeyin ortasımı?
Oyundaki priestin daha defansif hali. -
quote:
Orijinalden alıntı: BelieveMe
quote:
Arkadaşlar Elven Prophecy versiyonunu pek deneme şansım olmadı druid oyunda WoWdaki görevimi üstleniyo yani biraz heal,biraz dps falan herşeyin ortasımı?
Oyundaki priestin daha defansif hali.
Yani atakları falan dahamı düşük priesttan? -
quote:
quote:
quote:
Yani atakları falan dahamı düşük priesttan?
Hayır nerdeyse aynı yapmışlar diyebiliriz.İleri skillerini görmedim ama bence yanına Mage açılırsa çok sağlam bir build olucağı fikrindeyim
-
quote:
Orijinalden alıntı: _Beramus_
quote:
quote:
quote:
Yani atakları falan dahamı düşük priesttan?
Hayır nerdeyse aynı yapmışlar diyebiliriz.İleri skillerini görmedim ama bence yanına Mage açılırsa çok sağlam bir build olucağı fikrindeyim
Bende oyunu indirince druid/mage yapmayı düşünüyordum peki warden nasıl? Atakları falan? Sanırım pet summonlayabiliyor
-
arkadaşlar bende geçen günlerde oyunu indirdim sizce druid in yanına scoutmu yoksa mage mi daha iyi olr kararsız kaldım :( -
Mage kesinlikle bence -
ya druid kasması zor geldi ve çok sıkıcı bana göre o yuzden druid i bıraktım warden kastım 13 lvl suanda secondary class ı seçmedim scout acaba uyarmı warden a? warden çok değişik bi class shield takamıo çift elli kılıç kullanamıo vs.vs. yani yarı rogue yarı knight gibi bişey bide diğer oyunlardaki summoner e benziyo...yardımlarınızı bekliyorum... -
oyun obye gectı herhalde ben ındırmeye baslıyacam -
rom release olali 6 aydan fazla zaman oldu :)
simdi chapter 2 geldi sadece -
evet sonunda open beta oldu buarada oyuna open betada zaten diyenlere kapak olsun oyun yeni open betaya geçti dilimizde tüy bitti ama open beta da demekte ısara ediyolardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subaortik -- 25 Eylül 2009; 9:51:39 > -
bu clientupdate nıye bu kadar uzun suruyor bılgısı olan varmı -
Oyun bende açılmıyore patch ile ilgili bir hata veriyor.. -
Eğer verdiği hatayı buraya yazarsan yada resmini koyarsan belki yardımcı olabiliriz -
Ben de bu oyuna başlamayı düşünüyorum ama hangi class karakter alacağım konsunda kararsız kaldım. PvP sevmem. Daha çok PvM severim. Bana hangi class ı ve Second Class ı önerirsiniz?
Pek fazla partilere katılmayıp daha çok solo takılmayı sevdiğimi de belirteyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedi_master -- 4 Ekim 2009; 20:31:36 > -
arkadaslar bendede %30 hatası verıyor bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba ? -
bir kaç foto
-
Oyun cok iyi 18 lvl mage im var şuan iyi gidiyorum beğendim oyunu wow'un aynısı farklılıklar var ama wow'a benzedigi için begendim oyunu güzel tavsiye ederim. -
bende 14 lv mageyim nick Coeptisr
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X