Şimdi Ara

Rule OF Rose (çıktı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rule of Rose’un konusu 1930’lu yıllarda kendilerine “Red Crayon Family” diye hitap eden bir grup kızın kontrol ettiği garip bir dünyada ve Jennifer adındaki genç bir kız ile oyunun başında, Jennifer otobüse bindiğinde kendisine bir dergi verip aniden kaçarak uzaklaşan küçük bir erkek çocuğun etrafında geçiyor. Jennifer’ın bindiği otobüs ıssız bir yerde duruyor ve kahramanımız orada inerek etrafı gezmeye başlıyor; biraz sonra da Rose Garden adlı bir malikaneyle karşılaşıyor. Anlaşılan Rose Garden sakinleri Red Crayon Family davetsiz misafirleri pek hoş karşılamıyor. Kızlar, yani tüm Red Crayon Family üyeleri Jennifer’ı yakaladıktan sonra Rose Garden’ın derinliklerinde onu hapsediyorlar ve kahramanımızın asıl macerası işte tam burada başlıyor. Rose Garden bu çocukların ve uçan bir balinanın mekanı. Evet; uçan bir balina! Sevimli görünümlü bu kızlarımızın Rose Garden’da kendi aralarında kurduğu bir hiyerarşik yapıları ve kendi kuralları var. Jennifer neden burada olduğunu bilmeksizin onların kurduğu bu korku dolu dünyadan çıkmak istiyorsa, Rose Garden’ın düzenine riayet etmesi ve seçimlerini ona göre yapması lazım. Yoksa akılları çok fazla şeye ermeyen bu kızlar onun sonunu getirebilir.

Grafiklerdeki özene bakın.Özellikle karakterlerin yüzlerindeki detaylar muhteşem.Karakterlerin yüz mimiklerinden o anki ruh hallerini anlayabileceğiz...

PlayStation 2 de hala böyle oyunlar görmek güzel...

Oyunun ön inceleme linki içinhttp://www.merlininkazani.com/codes/review_screen.asp?GID=2055

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 17 Eylül 2006; 14:22:00 >

• Evet oyun çok güzele benziyor bende görmüştüm fakat oyun ne zaman piyasaya düşer bilmiyorum. Ben aradım bulamadım
  • Ss güzel fena değil ps2 için bu arada rüyanda seviştiğin kız bu şarışın olanmı yoksa en altdaki kırmızı saçlımı?
  • Bu oyun PC'de de çıkar mı acaba
  • @YellowBase dostum sanmıyorum ama sanırım ps2 oyunlarını pc de oynayabiliyorlar. Geçenlerde bi topickte bunu tartışıyorlardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: samplus

@YellowBase dostum sanmıyorum ama sanırım ps2 oyunlarını pc de oynayabiliyorlar. Geçenlerde bi topickte bunu tartışıyorlardı

http://forum.donanimhaber.com/m_8275345/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 17 Eylül 2006; 13:34:39 >
  • bu tür oyunlara yeni başladım çok güzel gibi ne zaman çıkcak acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: slipknotcu_velet

bu tür oyunlara yeni başladım çok güzel gibi ne zaman çıkcak acaba

Walla uzun zamandır Silent Hill gibi oyun bekliyordum.Sanırım bu sefer SH oynarken hissettiklerimi bu oyundada hissedeceğim.
  • güzel oyun gerçektende..
  • quote:

Orjinalden alıntı: YellowBase

Bu oyun PC'de de çıkar mı acaba

Sırf böyle oyunlar PC ye çıkmıyor ( yada geç çıkıyor) diye PS 2 aldım walla.Çıkacağını sanmıyorum ama belli olmaz genede
  • oyun mart sonuna doğru geliyor.Aslında ocakda çıkmış ama japon versiyonu.pal ya da ntsc neyse işte mart sonu çıkacak.
  • sinir bozucu bi oyun burda trailerı var
    www.gametrailers.com
  • sinirleri bozup, stres olunacak birşey daha yani...Condemned bitene kadar canım çıktı stresten..Yeter , fazlası zarar
  • Öyle Silent Hill'i sarsacak oyun kolay çıkmaz.

Obscure'de sarcaktı güya.

Sanmıyorum pek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crusader -- 28 Şubat 2006; 12:34:14 >
  • yaw great soldier sen oynarmıydın hiç silent hill sen git once gt4 ü bitir oyle gel yanıma
  • Ewet arkadaşlar bende bu oyunun incelemesini merlininkazani sitesinde okudum. Gerçekten görüntüler filan çok güzel. İnşallah güzel olur..
  • 2 kişi Obscure oynadık Silent Hill ve Resident Hill'den sonra yaşadığım en iyi survival horror diyebilirim.
    Ama 2 kişi oynayınca zevki çıkıyor...

Tek geçiyorum.

Obscure'u.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crusader

2 kişi Obscure oynadık Silent Hill ve Resident Hill'den sonra yaşadığım en iyi survival horror diyebilirim.
    Ama 2 kişi oynayınca zevki çıkıyor...

Tek geçiyorum.

Obscure'u.

Walla ben umutluyum bu sefer

Obscure'un senaryosu çok klişe be @Crusader...Resident Evil 4 de öyle.Başkanın kızını kötülerin elinden kurataran kahraman pehhh.. İkisinide bitirdim ama SH serisi kadar etkilemedi beni...Bu tür oyunlarda senaryo çok önemlidir.Öyle bir oyun olmalı ki oyuncuyla bütünleşebilmeli...

Rule of Rose ise çok sağlam bir senaryoya sahip,bu yüzden bu kadar umutluyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 5 Mart 2006; 4:58:15 >

• Klişe diyorsunda sen oynarken diğer arkadaşının seni seyretmesi de çok klişe olmadı mı?

Bilmem arkadaşlarkonami'in ps2'de bir oyunu daha çıkmıştı geçen sene o da büyük umutlar ile Silent Hill'i
    tahtından indirmek edası taşıyordu.Yalan oldu gitti oda.

Silent Hill'de olmayan birşey varsa ancak alternatif olur.
    Dedim işte Obscure'u 2 kişi oynayınca gayet güzel oldu
    konu monuda önemsenmedi hiç..

Ha bu yeni oyunda grafikler filan çok iyi..
    Denemek gerek.PS2'de...Ama önce 2005 yılının
    en iyi ps2 oyunu olan Resident Evil 4'ü bitirelimde bi..:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crusader -- 5 Mart 2006; 5:00:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crusader

Klişe diyorsunda sen oynarken diğer arkadaşının seni seyretmesi de çok klişe olmadı mı?

Haklısın da SH gibi bir oyun war karşında Yani 2 kişinin aynı anda oynamasını nasıl bekleyebilirsin ki?

Obscure da zaten 2 kişilik grupla ilerliyorduk...Gayet yatkın aynı anda arkadaşınla oynamaya...Ama daha güzel ve klişe olmayan bir senaryoyla bu opsiyon daha güzel olmazmıydı sence Şahsen ben senaryoya bakarım.Hatta grafiklerden önce beni çeken senaryo olmuştur birçok oyunda

Ama ne yalan söyleyeyim,o oyun kıtlığında ilaç gibi gelmişti Obscure...Haa birde Cold Fear wardı eh iştee...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.