Hayırlı olsun @great, inşallah kalıcı olur ve devam edersin, yazını şahsen beğendim olması gerektiği gibi objektifsin.
quote:
Orjinalden alıntı: denoo
Hayırlı olsun @great, inşallah kalıcı olur ve devam edersin, yazını şahsen beğendim olması gerektiği gibi objektifsin.
Sağolasın denoo
Oyun Fısss yaaa....çok basiretsiz bi kız zaten kıl oldum...len senin elin armut mu topluyo bacak kadar çocuklar seni tabuta koyarken Abi ben korku gerilim dedin mi biraz sağlam senaryo istiyorum....Yani şimdi bana trilyon versen (Gerçi belki trilyon versen olur ) kalkıp da öyle ne üdüğü belirsiz ucube bir çocuğun arkasından o otobüsten inmem...şu da var öyle kasvetli otobüse de binmem...abi oyun beni gerdi açıkcası gerek yok böyle oyunlara... Ben konsolu eğleneyim hoş vakit geçireyim stres atayım diye aldım...zaten eve stresli ve gergin geliyorum bir de böyle şeylerle uğraşamam...aç karnına tok karnına gece gündüz her ortamda oynamaya çalıştım ama olmuyor..ben bu tür oyunları oynayamıyorum işte...gerilemiycem kimse kusura bakmasın
yaaa two leaf clover olan odanın anahtarını nasıl buldum ben sadece 1 yapraklı odanın anahtarnı buldum diğerini bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
yardım edecek biri var mı
oyun yavaş olsada genel olarak iyi bi kere atmosfer çok iyi yansıtılmış müziklerde gayet geriyor insanı grafikler çok yetersiz ps2 de bundan çok daha iyilerini gördük halbuki mekanlarda gayet güzel...oyunun amacı korkutmaktan ziyade insanı germek ve bunuda yer yer başarıyor
notum : 6.5 sonuda etkileyici olursa 7 olur belki
bura yardım eden kimse yok mu
yha arkadaslar ben en son uzun boylu bi adamı öldürdüm ondan sora oyun köpee koklat bul oldu elimde biskuvi kurdele film rulodu şeker war habire aynı yerlerde dolasıp duruo bi de bazı kapılar acılmıo kopek orayı gosterio kapı kilitli kafayı cızmek uzereyim bana ardım edin
Sürekli yeni oyunlar buluyoruz. Ne cevherler varmış PS2 de.
Rule of Rose: PS2'deki en iyi korku oyunlarından biri ama kimse oynamadı.
Son zamanlarda hayatta kalma korku oyunlarına merak sardım, PS2 dönemi hayatta kalma korku oyunlarının geniş kütüphanesini karıştırmaya çalışıyorum. Rule of Rose da bunlardan biri. Zamanına göre oldukça tartışmalı bir oyun olan oyun, İngiliz medyasının oyunun "toprak altında diri diri gömülen çocuklar, oyun içi sadomazoşizm ve reşit olmayanların erotik" sahneleri içerdiğini iddia etmesinin ardından İngiltere'de yasaklandı. Oyun ayrıca oynanışını eleştiren karışık eleştiriler aldı. Tüm bunlar oyunun büyük ölçüde unutulmasına yol açtı. Ancak yıllar geçtikçe oyun bir kült takipçi kitlesi edindi ve bugün ikinci el kopyaları yüzlerce dolara satılabiliyor. Peki, Rule of Rose nedir?
Rule of Rose, 1930'ların İngiltere'sinde geçen ve kahramanımız Jennifer'ı takip ettiğimiz üçüncü şahıs hayatta kalma korku oyunudur. Oyunun hikayesi, sıklıkla aşırı rahatsız edici ve rahatsız edici senaryolara yol açan geçmiş çocukluk travmalarını yeniden yaşamasına odaklanır. Oyuncu, bu anıları Grimm Kardeşler'in klasik eserlerinden esinlenen eski Avrupa masalları olarak sunulan farklı bölümler aracılığıyla keşfeder. Oyun ayrıca hem hikaye öğeleri hem de oynanış açısından Silent Hill serisinden büyük ölçüde esinlenmiş gibi hissettiriyor.
Oynanış
Diğer tüm hayatta kalma korku oyunları gibi, anlık oynanış bulmacaları çözmekten, envanter yönetiminden, korkunç beceriksizce yapılan dövüşlerden ve çok fazla geriye dönüşten oluşuyor. Eğer hayatta kalma korkularının hayranıysanız, bunların hiçbiri size çok yabancı gelmeyecektir. Bu aynı zamanda oyunun en zayıf kısmı. Bence bulmacalar iyi, spektrumun daha kolay tarafında ve envanter yönetimi çok da zahmetli değil çünkü istediğiniz zaman eşyaları bırakabiliyorsunuz ve bunlar daha sonra alınabilecekleri bir kutuya otomatik olarak ışınlanıyor. Her bölümden sonra hikaye eşyalarını bırakmak biraz can sıkıcı olsa da. Oyunun en kötü kısmı tartışmasız dövüş. Dövüş, yarısı zaman çalışmayan kesinlikle korkunç ve beceriksiz bir karmaşa. Dövüş, şaşırtıcı sayıda farklı silah içeren, neredeyse tamamen yakın dövüş odaklı ancak hiçbiri kullanmak için iyi hissettirmiyor. Her bir silahın menzili son derece kısa, bu da düşmanlara vurmak için bile doğrudan yüzlerinin önünde durmanız gerektiği anlamına geliyor. Çoğu silah da gerçekten zayıf. Düşmanlar sizi pusuya düşürebilen ve sizi sersemletebilen büyük sürüler halinde ortaya çıkar, bu da bazen çatışmadan kaçmayı aşırı derecede zorlaştırır. Hitbox'lar bozuktur ve boss'lar arkalarında durduğunuzda size vurabilir. Boss'lar hayatımda karşılaştığım en kötü boss'lardan bazılarıdır ve kayıtlı durumlar olmadan onları asla yenemezdim. Ancak bazı oyun yenilikleri var. Silent Hill'deki gibi sürekli haritanızı kontrol edip kilitli olmayan kapıları aramak yerine. Jennifer'ın güvenilir bir arkadaşı var: Brown adlı köpek. Brown, sizi takip eden sevimli bir köpek. Brown'a bulması için eşyalar verdiğinizde ana hedeflerinize ulaşacaksınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 10 Temmuz 2024; 1:16:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme