Bildirim
ruhsatta 2 koltuk yazıyor.Nasıl koltuk sayısını artırarak işletebilirm.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
sigortacilara bi danışın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizin araç kamyonet olarak görünüyordur ruhsatta. Artık benim bildiğim kadarıyla otomobil ruhatı alamıyorsunuz. Önceden proje çizdirip otomobil yapılabiliyordu artık bu yasaklandı diye biliyorum. Aracınız kamyonet diye geçer senede bir muayne ve bazı yerlere girmesi yasaktır. -
quote:
Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91
Sizin araç kamyonet olarak görünüyordur ruhsatta. Artık benim bildiğim kadarıyla otomobil ruhatı alamıyorsunuz. Önceden proje çizdirip otomobil yapılabiliyordu artık bu yasaklandı diye biliyorum. Aracınız kamyonet diye geçer senede bir muayne ve bazı yerlere girmesi yasaktır.
evet kamyonet olarak geçiyor. dediğiniz gibi.. biraz araştırma yaptım değiştirme olmuyor sanırım..ama vergisi nasıldır..var mıdır bi çıkış yolu.. Aldığımda arkada 3 koltuk vardı ve camlar söktürülmüştü..Hususi yazıyor ama.. Hususi olması ne işe yarar ki ? vergi sistemi nasıldır bu araç için..valla çok kafam karıştı.. -
kamyonet olarak vergi ödersiniz motor hacmi ile alakası yok ve senede bir muayne yapılacak araç. -
ruhsatınızda kamyonet yazar ama kullanım şekli hususi yazar
her sene muayneye girmek zorundasınız ve her girdiğinizde arka koltukları sokturmeniz gerekmekte ve polis çevirmesinde kolatuk sayısı ruhsatta yazandan fazla çıkar ise ceza yersiniz
sonradan otomobile çevirme olayı artık kaldırıldı. malesef yapamıyorsunuz. -
Koltuklari sokup cami kapatmaniz gerek
Adamim hicmi bakmadin ya?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X