Şimdi Ara

Ruhi Çenet YouTube’dan kazandığı serveti açıkladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
5.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Demekki YouTuberlar benden az kazanıyor..

  • Ruhinin içerikleri müthiş parayi hakediyor da enes batur mudur nedir o çocuk tam bir leş ya. 1-2 videosu denk geldi spama bastim engelledim bidaha karsima cikmasin diye.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4 ayda 45 bin tl kazandım, 23 bin tl yarın yatıyor. oyun işinde para yok, tr de kazançlar düşük, yt artık reklam almıyor, kısaca yeniler çok feci zarara girecek..

  • Burada parayı kazanan youtuber'lar değil
    Youtube vergisiz kemiksiz millet sayesinde geliştirdiği sistemden
    herkesi sömürerek kazanıyor

    adamlar televizyonu öldürdü youtube kurdu.

    tamamen kendi kontrolünde isterse herkesin sesini kısabilir
    bu nasıl bi dünya millet deli oluyor para kazancam diye

  • Ulan bizde bu forumu uyanık sanırdık, sazan balığı gibi atlamışsınız oltaya. Adam eğitim seti satıyor, kazancını abarta abarta söylüyor ki eğitim setini alsın millet. Forum bitmiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ONY86

    al çek demekle olmuyor bu iş.yukardaki videolara bakarsan görürsün.top 10 bilgi videosu bile çeksen,görüntüler sağdan soldan toparlama vb olsa videonda konuyu anlatan güzel bi ses olmalı.ruhi çenetin sesi buna uygun örneğin.günün sonunda sesin kulağa gelişi kurtarıyor.dinleyen kişide uyandırdığı hisler önemli.örneğin ben burak oyunda kanalını hayatta izlemem.5 saniye maruz kaldım cinnet geçirdim.işin çekememezlik tarafı ,bu işi yapmayanlar tarafından bedava para olarak görülmesi.aynı insanlar filmleri 2 saatte çekiliyor da sanıyor.

    Tamamiyle katılıyorum size. Ama malesef bunları sanki kolaymış gibi gösterip bedavadan para kazanıyor imajı. Gerçi çok fazla emek verilip hiç izlenmiyen çok proje var ama malesef nerde bir şaklaban var o izleniyor. Seviyorlar demekki gülmek istiyor millet bunuda eleştirmemek lazım. MEsut cevik de dert yanıyor bu konuda ama müstehak onada zamanında az forumlarda yazılmadı videolarınız youtube ye koyun koyun diye şimdide yerlerde sürünüyor. Bu arada sadece Erdinin videolarını izliyorum kanalda oda işini ciddi yapıyor diye. Yarın şaşırmayın Mesut abone sayısını artırmak için slaym işini girdi diye. Yada oyuncak tanıtıyor olurmu olur . :D

    Not: Benim tercihim herzaman özellikle donanımda ciddiyet ve adil incelemedir ve bunu sadece erdi de görüyorum umarım oda bozmaz.




  • Milenyum jenerasyonu cidden bu enes batur ve orkun gibi tipleri zengin etti ya, hepsini tebrik ediyorum...
  • Komünizm'de Doktor ile Çöpçü aynı maaşı alıyordu demi.
  • Ben bunların kazancıyla memleketin karanlığa gömülüşünü doğru orantılı hissediyorum nedense...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • justaprogrammer J kullanıcısına yanıt
    Vergi konusuna katılıyorum,vergi alınacaksa bunlardan alınmalı.

  • Çok yerinde ve haklı bir yorum.

  • YouTube reklam verenlerden izlenme başına ortalama 15-50 kuruş alıyor.Yine bu ortalamaya göre 1000 izlenmeye 150-500 TL reklam verenlerden kazanç sağlıyor.Göründüğü üzere 1000 izlemede içerik üreten youtuber 1 lira 40 kuruş kazanç sağlarken YouTube'un kendisi 500 liralara kadar hatta daha fazlasını kasasına koyuyor.



    Daha çok şey yazmak isterim ama siz anladınız beni...

  • Valla ben daha yuksek diye dusunuyordum bunlari. Eger bu mevlalar dogruysa o kadarcik para icin bu kadar saklabanliga hayatta degmez. Totalde 2milyon para icin enes batur gibi beynszlik abidesi olmak valla hic degmez!

  • 1ses1 kullanıcısına yanıt
    Erdi beyi tek geçerim ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtube iyice cıvıttı. Vimeo kullanır olduk artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizden de vergi alınmasın demek yerine onlardan da %20 vergi alınsın demek nasıl bir çomarlıktır...

  • İyi yapmış, kendi yaşıtları gibi üniversite okuyup asgari ücretten hallice maaş için haftada 6 gün 12 saat çalışmak yerine sanal girişimciliğe soyunmuş. Bu tarz projeleri ben destekliyorum, okuyup da iş arayanların durumu ortada. Bugün ortalama bir mühendis ayda 5,000 TL bile kazanamıyor ki günümüzde bu para ile bir insan ancak geçinir.

    Yalnız, kanalın içeriği dolu değil, çoğu 18 yaş altına yönelik ama sorun değil. Para nereye akıyorsa sen de oraya yöneleceksin, bu kadar basit. Televizyona açın bakın, koskoca adamların yaptıkları rezillikleri görürsünüz.

    Son olarak, bu ülkede fakirden çok fakir edebiyatı yapanların olduğunu yeniden anladık. İşini bilen krallar gibi kazanıyor.
  • Dikkatimi ceken sey adam ne kadar para kazandim videosuyla bile para kazaniyor... En azindan kufurlu ve bos mubabbet yapmiyor, egitim amacli bir kanali var. Listedeki digerlerini cope at gitsin.

  • ruhi çenet yanlış hesaplama yapmış olabilir.52 binden sonrası farklı programcıyla anlaştım demiş tamam olabilir fakat o boşlukta kalan istatistik o kadar farklı kazandırmaz bence.o istatistiğe çok iyi bakın neredeyse 420 bin tl fark var ama yayın süresi diğeri kadar yok.birde çarpma bölme bana hatalı geldi o hesaplamalar biraz karışık oluyor o kadar basit hesaplama olamaz.tabi bu benim düşüncem bana biraz sanki öyle değil gibi geldi.ayrıca şunu da söyleyeyim youtube 'de para öyle sanıldığı gibi kolay değil yani kanal açtım içerikleri var kesin abone alır,izlenir demek yanlış.böyle kanallardan daha güncel ,işe yarar kanallar var ama kazancı sakız parası bu iş biraz şans,sponsor,destek,tanıtım işi gibi bir şey.bu kişilerin hayatıda eminim video çekmekten çok halka ilişkiler çalışması yüksek olan kişilerdir. bir nevi arkalarında büyük destekleri vardır
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.