Şimdi Ara

**RUBENİS** Klima kullananlar burada (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
1
Favori
91.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yeni nesil 12000 alan yada öneri si olan varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar
    Koçtaş'ta 9000btu klima satışta, 15m2 odamda kullanmak istiyorum, forumu okudum ama yorumların çoğu 2008 yılına ait bu klima için yeni nesil inverterli diye tanıtıyorlar fakat A,+ filan gibi ibareler yok.
    Aranızda bu klimadan kullanan varmı? yorum yazabilir mi?

**RUBENİS** Klima kullananlar burada
  • quote:

Orijinalden alıntı: akinevim

Arkadaşlar
    Koçtaş'ta 9000btu klima satışta, 15m2 odamda kullanmak istiyorum, forumu okudum ama yorumların çoğu 2008 yılına ait bu klima için yeni nesil inverterli diye tanıtıyorlar fakat A,+ filan gibi ibareler yok.
    Aranızda bu klimadan kullanan varmı? yorum yazabilir mi?

**RUBENİS** Klima kullananlar burada

Rubenis marka klimayı bende araştırdım fakat birşey bulamadım. Bu tarz klimalarda servis sıkıntı olabiliyor almadan önce oturduğunuz yerde servisi var mı mutlaka araştırın, memnun kalma ihtimalinizde var. Biz demirdöküm kombi aldık, diğer evimizde vailant'ın bir alt markası olan protherm diye bir marka var, alt marka demirdökümden daha iyi çıktı. Bazen adı duyulmamış markalarda iyi çıkabiliyor.

Koçtaş 18 metrekareye kadar 9000 btu klima tavsiye ediyor. 18 metrekare üzeri 12000 btu. Eğer ısı yalıtımınız yoksa, kolidoru kapısını açık tutmayı düşünüyorsanız bu durumda 12.000 btu klima almakta fayda var.

• 3 yıldır kullanıyoruz 12.000 lik modeli hiçbir sıkıntı değişim olmadı eve taktırdığımız günden beri servis gelmedi fakat klimayı takanlar tam bir facia paragöz, işlerini baştan savma yapan bir servisti onun dışında dediğim gibi şuana dek memnunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10robinho10 -- 3 Ekim 2016; 0:40:15 >
  • Rubenis 24000 btu yeni nesil a++inverter siparisi verdim 3400 e geldi dediklerine gore dis unitesini midea uretiyormus..bildigim kadari ile midea dunyaca unlu ve pek cok markaya uretim yapiyor.bakalim kurulumdan sonra ne kadar iyi isitiyor ve enerji tuketimi nasil olacak buradan paylasacagim.. sahile yakin mesafede oturuyorum ve benim icin ısıtma oncelikli.forumda bazi arkadaslar orta segment klimalarin dis unite kondanserlerinin aluminyum kaliteli marka klimalarin ise bakir oldugundan bahsetmisler..maalesef bir klimaya araba parasi verebilecek durumum yok..umarım makine iyi çikar sonuc olarak 3400 tl de az bir meblah degil bu arada dis unitesi 50 kg mis..😆😁

• beyler iyi aksamlar 24 m2 salonum var rubenis almayi dusunuyorum wlektrik cekme orani nedir bende salonda durucak ama yeni bebek var bebek odasina kadar gitsin diye kapilari acik tutucam pek kapanmicak klima elektrik cekme orani nedir 18 likmi alayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey84x -- 30 Haziran 2017; 0:12:27 >
  • Selamlar, yeni taşındığımız evde rubenis marka klima var ama calistiramadik. Kumandadan on/off tuşuna basinca kumanda ekraninda ki her simge yaniyor ve kumanda tekrar 24 dereceyi gösteriyor. Klima üzerindeki operations ışığı sürekli yanıp sönüyor. Sorun nedir anlamadık, bir fikri olan var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Selamlar, yeni taşındığımız evde rubenis marka klima var ama calistiramadik. Kumandadan on/off tuşuna basinca kumanda ekraninda ki her simge yaniyor ve kumanda tekrar 24 dereceyi gösteriyor. Klima üzerindeki operations ışığı sürekli yanıp sönüyor. Sorun nedir anlamadık, bir fikri olan var mi?
    Galiba eski ev sahipleri pilleri kumandanın içinde unutmuş unutunca piller de akar kumanda kıstırma yöntemiyle açılıyor açtıktan sonra pas göreceksiniz pası alkol vb. veya pas sökücü de kullanabilirsiniz temizledikten sonra kullanabileceksiniz benim de başıma geldi birkaç kere
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.