Şimdi Ara

**RUBENİS** Klima kullananlar burada (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
1
Favori
91.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemilipek -- 17 Kasım 2008; 22:19:55 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemilipek -- 17 Kasım 2008; 22:20:18 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemilipek -- 17 Kasım 2008; 22:20:40 >
  • bende Koçtaş Edremit'den bu klimadan aldım 12000btu. Aldıktan 1 saat sonra eve teslim ettiler. Nakliye ücreti ödemedik şansıma bizim evin orada oturuyormuş eleman. Bugün montajı yapılacak. Forumda okuduğum kadarıyla ve satış temsilcisinin verdiği bilgiye göre hareket ettim inşallah memnun kalırız. Hesaplı olmasıda çok önemli.

Satış elemanıda Toshiba motor var dedi ama bazı arkadaşlar burada yok diyor kafam karıştı...
  • bende kartal koçtaştan rubenis klima aldım maltepe servisini p.tesi sabahtan aradım bana çok yoğunuz bu hafta takmamız zor dedi. bakalım bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemilipek

midea fabrikasının çeşitli ulkelerde fabrikaları var bizim klimalarımz ise malezya ulkesnde midea fabrikasında yapılmaktadır.. sizin o saydıgınız bir çok markanın midea ile alakası yok.. denki ile samui mideada yapılıyor.. tabiki birde midea..

BOSCH yeni seri B1ZMA/I 18750 IONIZER modeli klima aldım. Kutusunda Midea etiketi var ve üretim yeri Çin. Lütfen birşey yazarken önce araştırma yapın!

Ayrıca Midea'nın Malezya'da fabrikası olduğuna dair en ufak bir yazıya rastlamadım nette. Aşağıda endüstriyel istatistiklerin bulunduğu bir siteden alıntı var. Çin'in en büyük klima imalatçısı olduğu yazıyor.

"Midea is the biggest a/c manufacturer in China with the factory size of 2 million square meters and 102 production lines. employee is around 20,000 with 1,000 engineers in. Product category cover: split type, portable, window, cassette,duct"

Midea Air Conditioner Global Operation Group
    GD Midea Air-conditioning Equipment Co.,Ltd.
    Midea A/C & Refrigertion Group

Add:Midea Industrial City, Bei Jiao Town, Shunde City, Guangdong Province 528311, P.R.China
    Tel: +86-757-26339516 26333843
    Fax: +86-757-26338232

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemilipek -- 17 Kasım 2008; 22:21:14 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemilipek -- 17 Kasım 2008; 22:21:42 >
  • quote:

Ben kendi sattıgım malı senden daha iyi biliyorum sen hiç merak etme malı nerden satın aldıgımıda senden daha iyi biliyorum... şirkette belgelere bakıcam bulabilrsem yarın buraya koyarım..

Sizin sattığınız malı Midea'nın üretip üretmediğini bilmiyorum ve bu konuda birşey iddia etmedim. Siz Bosch ve diğer birkaç marka için Midea üretimi değildir diye yazmışsınız.

quote:

midea fabrikasının çeşitli ulkelerde fabrikaları var bizim klimalarımz ise malezya ulkesnde midea fabrikasında yapılmaktadır.. sizin o saydıgınız bir çok markanın midea ile alakası yok.. denki ile samui mideada yapılıyor.. tabiki birde midea..

quote:

Orjinalden alıntı: unpop

bosch,siemens,profilo, tronic (sabancı) da Midea tarafından yapıldıgı soyleniyor ama.

quote:

sadece çeşitli soylenti bende soyleniyorum burada sizde bizim için soylenmiştiniz ;)

Söylenti dediğiniz koskocaman bir gerçek ve bu forumda gerçekleri yansıtmayan iddiaların çürütülmesi kaçınılmazdır. Dolayısıyla bir gerçeğe söylenti derken önce araştırma yapmalısınız, özellikle de bir klima satıcısı olarak başka marka hakkında yorum yapmadan önce! Aksi takdirde bilinçli tüketiciler bunu ticari amaçla yaptığınızı düşünebilirler.

Art niyetli olduğunuzu şahsen düşünmüyorum ama yukarıda söylediklerimi dikkate almanızda fayda var.

Malezya konusuna gelince de, sizin yaptığınız gibi bir iddiada bulunmadım. Sizin malınızı sizden daha iyi bildiğimi de söylemedim. Sadece araştırmalarım sonucunda Midea'nın Malezya'da fabrikası olduğuna dair bir yazıya rastlamadım. Siz rastladıysanız lütfen bizimle paylaşın biz de öğrenelim.

Sonuç itibariyle burası insanların bilgi alışverişinde bulundukları, deneyimlerini paylaştıkları bir forum sitesidir.

• Bu cihazın web sayfasında teknik özellikler listesindeki bilgilerde eer değeri , cop değeri, a-b-c-d sınıfı belirsiz sayın cemil ipek lütfedn paylaşırmısınız 12btu ve 18btu ayrı ayrı???
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemilipek -- 17 Kasım 2008; 22:22:23 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemilipek -- 17 Kasım 2008; 22:23:54 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemilipek -- 17 Kasım 2008; 22:25:35 >
  • A sınıfı ve R410 gazlı modeller çıkaracakmısınız ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpop

A sınıfı ve R410 gazlı modeller çıkaracakmısınız ?

Yani Malezya'dan getirecek misiniz?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: istanbul37

Bu cihazın web sayfasında teknik özellikler listesindeki bilgilerde eer değeri , cop değeri, a-b-c-d sınıfı belirsiz sayın cemil ipek lütfedn paylaşırmısınız 12btu ve 18btu ayrı ayrı???

rubenis klimaları 9-12-18-24-26-45 btu olmak uzere hepsi C sınıfıdır..

eer ve cop degerleri yine belirsiz galiba. Bu arada ben potansiyel alıcı olarak sorularımı yoneltmekteyim. Kısa zamanda baymakelite-baxi-demirdokum-rubenis ten birini tercih etcem
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemilipek -- 17 Kasım 2008; 22:26:08 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemilipek -- 17 Kasım 2008; 22:26:32 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemilipek -- 17 Kasım 2008; 22:26:53 >
  • ya bizim yeni Rubenis klimada Malezya malı olduğu yazıyor. 27- genelde 28 derecede çalıştırıyorum yeterli soğutuyor.

27-28 derecelerde sessiz çalışıyor daha aşağısında gürültü gittikçe artıyor. Soğutma işlemini uzun sürüyor. İdeal soğutma derecesi 27-28 derece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 3 Temmuz 2008; 13:28:23 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.