Şimdi Ara

**RUBENİS** Klima kullananlar burada (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
1
Favori
91.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemilipek -- 17 Kasım 2008; 22:16:13 >
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemilipek -- 17 Kasım 2008; 22:13:57 >
  • Nasıl yani ? rubenis ile midea aynı ürün mü ?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemilipek -- 17 Kasım 2008; 22:15:54 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemilipek -- 17 Kasım 2008; 22:15:34 >
  • MIDEA üretimini Çin'de yapıyor diye biliyorum, Turk pazarına ise ürettigi mallar, denki,samui,shiro,midea,bosch,siemens,profilo.
    Midea'nin Rubenis icin urun yaptıgını hiç duymamıştım. Demirdöküm ve Baymak yeni market klimalarını malezyada uretiyor, malezyalı firmadın adı ise MIM. Sizinki de mi buradan ?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemilipek -- 17 Kasım 2008; 22:14:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemilipek

midea fabrikasının çeşitli ulkelerde fabrikaları var bizim klimalarımz ise malezya ulkesnde midea fabrikasında yapılmaktadır.. sizin o saydıgınız bir çok markanın midea ile alakası yok.. denki ile samui mideada yapılıyor.. tabiki birde midea..

bosch,siemens,profilo, tronic (sabancı) da Midea tarafından yapıldıgı soyleniyor ama.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemilipek -- 17 Kasım 2008; 22:16:43 >
  • hocam elinde çıkma klima falan varsa şu unpopa ucuza ver de kurtulalım....6 ay oldu...kışın dondu yazın pişti hala klima alacak!!
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemilipek -- 17 Kasım 2008; 22:17:40 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemilipek -- 17 Kasım 2008; 22:18:22 >
  • doğum gününde hediye alacam en sonunda unpopa
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemilipek -- 17 Kasım 2008; 22:18:42 >
  • Klima almayı dusundugumden gectigimiz hafta Koçtaşta Rubenis klima hak.. bilgi araştırmıştım, ancak hem satıcılar yeterli bilgi vermekten yoksundu hem de ürunle ilgili hiçbir bilgi dokuman yoktu. bu jklimaların(ben 18likle ilgilenmekteyim) eer cop degerleri ses değerleri yani teknik degerlerini paylaşır mısınız
  • istanbul37 degerleri rubenisin sitesinde var zaten, ses degerleri oldukça düşük, ama dogrumduru bilemiyorum
    http://www.rubenis.com/Default4.aspx

Bu arada sitede RUBENIS-TOSHIBA Teknolojisi yazıyor, bu ne anlama geliyor. Bir ara efsane vardı rubenisin kompresorler toshiba diye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpop

istanbul37 degerleri rubenisin sitesinde var zaten, ses degerleri oldukça düşük, ama dogrumduru bilemiyorum
    http://www.rubenis.com/Default4.aspx

Bu arada sitede RUBENIS-TOSHIBA Teknolojisi yazıyor, bu ne anlama geliyor. Bir ara efsane vardı rubenisin kompresorler toshiba diye.

yanılmıyorsam 3,5 sene önce rubenis toshiba kompresör kullanıyordu ama şu an bilemem,hem kompresör herşey demek degildir,herşey olsaydı 7 sene önce gelen aırfeller daıkın kompresörlü idi ama yaramazdı

• quote:

Orjinalden alıntı: istanbul37

Klima almayı dusundugumden gectigimiz hafta Koçtaşta Rubenis klima hak.. bilgi araştırmıştım, ancak hem satıcılar yeterli bilgi vermekten yoksundu hem de ürunle ilgili hiçbir bilgi dokuman yoktu. bu jklimaların(ben 18likle ilgilenmekteyim) eer cop degerleri ses değerleri yani teknik degerlerini paylaşır mısınız

bende iş yerine en adi klimayı aldım 8americool),koçtaştan,araştırırken satıcı bile alma abi aşırı kötü dedi,bende rubenis 9000 btu nasıl dedim onuda salla alacaksan 12000 btu olanını al dedi ama şu an en iyi olan baymaklar demeyide ihmal etmedi,izmir bornova koçtaş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: istanbul37

Klima almayı dusundugumden gectigimiz hafta Koçtaşta Rubenis klima hak.. bilgi araştırmıştım, ancak hem satıcılar yeterli bilgi vermekten yoksundu hem de ürunle ilgili hiçbir bilgi dokuman yoktu. bu jklimaların(ben 18likle ilgilenmekteyim) eer cop degerleri ses değerleri yani teknik degerlerini paylaşır mısınız

bende iş yerine en adi klimayı aldım 8americool),koçtaştan,araştırırken satıcı bile alma abi aşırı kötü dedi,bende rubenis 9000 btu nasıl dedim onuda salla alacaksan 12000 btu olanını al dedi ama şu an en iyi olan baymaklar demeyide ihmal etmedi,izmir bornova koçtaş.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemilipek -- 17 Kasım 2008; 22:19:28 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.