Şimdi Ara

rubenis klima dış ünite iç görünümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
6.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar koçtaştan elektrik malzemesi alırken, vaktim dahilinde uygun rakamlı klimalardan rubenis klimanın dış ünitesinin iç görünümünü açık görünce vaktim olmasada cep telefonumla fotoladım. kompresörü toshiba. tabi toshiba kompresör var diye o klima toshiba değildir sonuçta.. rakamlar 12000 btu 730 bu forumdanda baya kullanıp memnuniyetini belirten arkadaşlar olmuştu. bildiğim kadarıyla midea üretimi bu klima. ve yıllardırda koçtaşta satılıyor. değerlendirilebilir düşüncesindeyim.

• Elinize sağlık üstad.. Güzel bir bilgilendirme olmuş..
    Bir ara size pm den ulaşıp bazı bilgiler rica edeceğim, ah bir fırsat bulabilsem..
    Sağlıcakla..
  • malesef zaman hepimizin sorunu. herzaman elimden geldiğince bilgilerimi paylaşmaya hazırım
    quote:

Orijinalden alıntı: fortress34

Elinize sağlık üstad.. Güzel bir bilgilendirme olmuş..
    Bir ara size pm den ulaşıp bazı bilgiler rica edeceğim, ah bir fırsat bulabilsem..
    Sağlıcakla..
  • en kısa zamanda bende elimde bulunan cihazlardan bazılarını parçalamak istiyorum resim çekmek için hoşuma gitti ne yapayım kanımda var böyle görünce içim gidiyor bayılıyorum ...

eline sağlık arkadaşım güzel fotolar
  • siz gene klmacızınız doğal ama bana ne oluyor gerçekten klimacılık mesleği insanda hastalık yapıyor

quote:

Orijinalden alıntı: natilus99

en kısa zamanda bende elimde bulunan cihazlardan bazılarını parçalamak istiyorum resim çekmek için hoşuma gitti ne yapayım kanımda var böyle görünce içim gidiyor bayılıyorum ...

eline sağlık arkadaşım güzel fotolar
  • sayın arkadaşım akşam sizinle telefonla görüştüktren sonra gördüm fotoları ve inan bayıldım yahu

valla ne diyeyim şimdi şunu söyliyebilirim bu klimacılık bir hastalık bir tutku bir sevdadır başlamak çok zordur bırakmak imkansız

bir futbolsever gibi olursunuz yada bir balık avlama tutkunu veya geyik avına çıkan bir avcı gibisinizdir

klimacı olmak bambaşka bir duygu ben işime aşığım..
  • hocam banada meslekten olmadığım halde bu hastalık bulaştı. elimde değil iş yerinde evde her yerde bana klima hastası deli diyorlar işe gidip gelirken binalardaki dış ünitelere bakmadan duramıyorum

quote:

Orijinalden alıntı: natilus99

sayın arkadaşım akşam sizinle telefonla görüştüktren sonra gördüm fotoları ve inan bayıldım yahu

valla ne diyeyim şimdi şunu söyliyebilirim bu klimacılık bir hastalık bir tutku bir sevdadır başlamak çok zordur bırakmak imkansız

bir futbolsever gibi olursunuz yada bir balık avlama tutkunu veya geyik avına çıkan bir avcı gibisinizdir

klimacı olmak bambaşka bir duygu ben işime aşığım..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dış ünite
    11 yıl önce açıldı
    Klima Dış Ünite Takozları
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dış ünitenin temizliğini nasıl yapıyoruz bilen var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.