Şimdi Ara

RTX 2070 SUPER FİYATI NEDEN DÜŞTÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kaç gün önce 5100 tl olan msi 2070 super trio bugün baktım 4300 tl düşmüş bir çok firmada ilgimi çekti.Nedenini bilen var mı daha çok düşer mi almayı düşünüyorum. Tercihim black fridayda yurtdışından almaktı ama nerdeyse aynı fiyata gelecek bu gidişle.

• Her yerde düştüyse genel msi indirimidir, ayda 1 yaparlar banko. Aslında olması gereken fiyat bu diyebiliriz. Zotac, gigabyte gibi markalar zaten 4000 civarındaydı. Avrupa'da 530 euroya çıkmış bir kartı burada 5000 liraya satarsan kimse almaz tabi ki sonra da böyle fiyat indirirsin.
  • OMEGALUL O kullanıcısına yanıt
    Olurda Black fridayda Almanya'da 3k gibi fiyatlara düşerse bu modeli alacağım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • süperler yeni düstü ya piyasaya oturdukça ve satılmadıkça fiyatları düsürüyorlar çünkü rakip 5700xt çok daha ucuz suanda tercih 2070s yerine 5700xt den yapıyor insanlar o yüzen tercih edilsin diye birde yıl sonu bilonço muhabettleri var ondan
  • AMD şu çıkardığı kartları dzügün çıkarmayı başlasydı Nvdia fiyatları daha çabuk düşürürdü. Vegalar gibi ilerde fiyatları dahada ucuzlar gibi
  • Ürün zaten amazon.de den aylardır 3500 TL'e alınabiliyordu, düştü dediğin normal fiyata gelmiş.
  • Gigabyte modeli uzun süredir. 4500 civarı seyrediyor. Normalde 4 K gibi bir fiyata indiği anda çok büyük tercih sebebi olur. Şimdi ben sistem topluyorum bütçem 6700 TL 3400 TL ye XT alabiliyorum. 4K ya 2070 SUPER bulsam alırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şu anda RTX 2060 alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2080 süperde de indirim var.
    normalde 6-7k tl arası satılan kart 5500 TL.

• No Way Out kullanıcısına yanıt
    Hocam ben amazon.de düştü yazmadım. Türkiye fiyatı 5100 tl idi 4400 tlye düşmüş. Düştü dediğim fiyat düşmüş yani. Amazonda Msi Trio modelini 3500 tl linkini atarmısın
  • coolfighter C kullanıcısına yanıt
    Hocam gigabyte model 4k şuan n11 kuponu ayarlarsanız 3750 tl civarına alabilirsiniz.
    urun.n11.com
    Gıgabyte Geforce Rtx 2070 Super Wındforce Oc 3x 8gb Gddr6 256 Bit - n11.com
    https://urun.n11.com/ekran-karti/gigabyte-geforce-rtx-2070-super-windforce-oc-3x-8gb-gddr6-256-bit-P388843081

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmetqzl01 -- 7 Kasım 2019; 11:18:50 >

• Superi birak normal 2070 2500e inse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ejderhalı kart alınca ne oluyor ?
  • RDR2 deki 2080ti fiyaskosundan sonra 2x serisinden uzak durun bu kadar kötü performas varsa bu tabiki nvidia tarafından kasıtlı yaptırılmış gözüküyor .
    Bu demek oluyor ki çok daha yüksek performanslı bir seri yolda onun gelmesini bekleyin .
  • 11.11 indirimi bu karta ne kadar yansır?
  • eros68 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben indirim beklemiyorm. Kuponlarla 4k üstüne 400 TL daha iner

• quote:

Orijinalden alıntı: eazzy

RDR2 deki 2080ti fiyaskosundan sonra 2x serisinden uzak durun bu kadar kötü performas varsa bu tabiki nvidia tarafından kasıtlı yaptırılmış gözüküyor .
    Bu demek oluyor ki çok daha yüksek performanslı bir seri yolda onun gelmesini bekleyin .
    nvidia bunu kasıtlı yapmış olamaz tam da herkes amdye yönelmişken ve nvidia süper serisini şuan satmaya çalışırken. daha performanslı kartlar yolda ama daha 6 ayı var.
  • MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    Sistem bütünlüğü olması açısından MSI düşünüyorum yoksa birşey olduğu yok. Amaç tek programdan kontrol etmek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.