Yüzbaşı
08 Aralık 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 120 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Alıntı

metni:
Olmasaydin bu şekilde profili batiracaksan. Hak edilecek bir puanlama değil bu. senin gibiler profili batirmaktan başka birşey yapmıyor. İşlemini inşallah beş saatte yapana denk gelirsin de o zaman anlarsın. Sayı onemliymis bak sen.. neyse son alışverişti zaten sorunlu alışverişe de konu açacağım. Bol şans bu kafayla hayatında

Hem bunları diyor hemde alışveriş tamamlanmadan hesap bilgilerini değiştirmiş ürün gönderildi mi ne durumda girip bakamıyorum.Hesap bilgilerini at bloklamış beni birde. Değişik triplere giriyor.

Referansta 1 puan düşük verdik diye yemediğimiz azar kalmadı.

@nasiledekkinasilola

amazon.com
COSORI Smart WiFi Air Fryer(100 Recipes), 13 Cooking Functions, Keep Warm & Preheat & Shake Remind, Works with Alexa & Google Assistant, 5.8 QT, Black
https://www.amazon.com/gp/product/B07VLKMMJ5/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Amerika amazondan bu ürünü aldım dönüştürücü ile bağlayıp taktım normal çalışıyordu. Fakat ürünü denemek için çalıştırdım 2 dk sonra bir duman çıktı yandı büyük ihtimal daha sonra kapandı çalışmadı. Şimdi bu ürünü tamir edip kullanabilir miyim ? 120v 220v da çalışır hale getirebilir miyiz ? masrafı ne olur ? yoksa direk çöpe atmalı mıyım ? yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar. Modem arayışı içindeydim dün incehesapda 350 tl bu modemi aldım. Ama kararsız kaldım. Kullananlar modem iyi mi tavsiye eder misiiniz ? Bu fiyata alınabilecek daha kaliteli ürünler var m ?

https://www.incehesap.com/asus-dsl-ac51-ac750-modem-router-fiyati-38318//

https://www.letgo.com/tr-tr/i/amd-ryzen-5-2600x-islemci_c93fbbbb-74dd-4a75-a728-7f227297d29d

Merhaba herkese bunun içinden ne çıkar sizce ? Alınır mı riske değer mi ?
Öncelikle merhaba arkadaşlar sorunu tam olarak nasıl anlatacağımi bilemiyorum. Oyunlar anlık takılmalar mevcut ve bazen YouTube da video izlerken de PC kitleniyor gibi saliselik sesler geliyor. Sanki CD takılır gibi tuhaf bir ses gelip sonra düzeliyor. Chromedan kaynaklı diye düşünüyordum çünkü en csgo da attığı tweet bazı takılma ve performans düşmesinin Chrome kaynaklı olduğu yazmış. Operaya geçtim şuan YouTube da 1 kere oldu ama oyunlarda devam ediyor. Csgo 300 400 FPS arası ama saliselik takılıyor ve tam çatışma sırasında olabiliyor bazen deli oluyorum. Pubg ve csgo oynuyorum genelde iki oyunda SSD içine kurulu. İki oyunda da bu takılmalar mevcut. Yani sorunu nasıl çözerim onu da bilemedim. Ne yapmalıyım ? Hangi sistem parçasında sorun var veya sorunun kaynağını bulmak için ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim. Sistem bilgisi imzada mevcut.
Merhaba beyler. Hesapta 3k civarı para var. Operasyon bitmek üzere ve ajanlardan alıp beklemeyi düşünüyorum. Sizce fiyatlarda nasıl bir değişim olur ? Son hafta herkese düşünce fiyatlar daha düşecek o sıra alacağım. Veya operasyon kutusu alıp beklesem mi ama onuda oyun içinde düşmeye başlarsa zarar kesin. Ama ajanların düşeceği kutu yok. Operasyon biletini de düşündüm ama en son turnuva bileti pek de değerlenmedi. Operasyon bileti değerlenir mi ?

Veya yatırımlık şu daha mantıklı dediğiniz birşey varsa yazın..
Öncelikle merhaba cm ml240l sıvı soğutma kullanıyorum bugün birşey fark ettim boştayken işlemci sıcaklığı 50-60 derecede geziyor normalde 30-35 dereceydi. Sonra Command centerdan baktım CPU fan 1 (rpm ) 0 yazıyor akıllı modda iken bende manuel yüzde 50 olarak ayarlayıp baktım hemen derece 30lara düştü. Akıllı moda alınca hemen rpm 0 oluyor ve derece yükseliyor normalde akıllı modda sağlıklı calısıyordu ne olduysa anlamadım böyle oluyor yardımcı olacak var mı ? Ve rpmler için ayar tavsiyesi olan var mı ? Command centerdan ayarladığım ayarlar yeniden başlattığımda sıfırlanıyor bu ayarları biosdan en doğru ayar olarak ne yapmalıyım ? Son olarak yükte stress testinde 70 dereceye gelmedi ama boşta 50-60 derece.

Anakart : B450 GAMİNG PLUS MSİ
İşlemci : Ryzen 5 3600
Hakkında
Forum İmzası:
Ryzen 3600 -- MSI B450 GAMİNG PLUS -- 16 GB Corsair Pro RGB -- MSİ RTX 2070 Super TRİO -- MSİ OPTIX MAG27C -- SEGMENT 1TB-- SAMSUNG 256 GB 860 EVO SSD--COOLERMASTER ML240L-- Corsair K68 RGB-- LOGİTECH G502 MOUSE -- CORSAİR VOİD PRO USB --
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 666
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 35.033 (Bu ay: 478)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 198 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.