Şimdi Ara

RTX 2060 Super / RTX 3060 ile takaslık Intel Arc A750 Limited Edition 8GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Çanakkale İlan Türü #Takaslık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 RTX 2060 Super / RTX 3060 ile takaslık Intel Arc A750 Limited Edition 8GB

Merhaba,

Oynadığım oyunun özelliklerinden tam olarak faydalanabilmek için mevcut ekran kartımı başlıkta belirttiğim kartlardan bir modelle takaslamak istiyorum.

Kafa Kafaya takas niyetindeyim yani üste para almak veya vermek istemiyorum.

Kartı forumdan kullanılmamış / hazır sistemle gelmiş olarak 1 ay kadar önce satın aldım.

Kartımda bir sorun yok ve termal değerleri iyi, dolayısıyla ben de böyle bir kart arıyorum.

Ayrıca aradığım kart küçük olmalı, kasam Micro-ATX yapıda ufak bir kasa. (275mm uzunluğunu aşmamalı.)

Ayrıca belirtmek istiyorum madencilik yapılmış kartlar takasta tercih edebileceğim kartlar değil.

İletişim için PM atabilirsiniz veya numaramdan whatsapp üzerinden 0532 507 46 98 yazabilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 4500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Çanakkale Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.