Şimdi Ara

[SATILIK] MSI RTX 3060 Gaming X 12GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
4
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 [SATILIK] MSI RTX 3060 Gaming X 12GB

Merhaba sadece valorant oynarken kullanıldı hiçbir şekilde mining vb. bir şey yapılmadı zaten anladığım bir şey de değil.

Kutusu yok garantisi bitti sıcaklık olarak 65 dereceyi geçmeyen bir karttır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• fiyat nedir göremedim

yazmayı unutmuşum hocam 8500 düşünüyorum

Hirbag, sagoluyuz, catafalq, MENEME2002, rattler, ffrreezz, StubB, cavador, SamirCakir, kbss, *Furious*, Elaman, azimbilgisayar, Lost_Boyx, TeknonetPc, HIPHOPotam, HELTON_19, ozgboy, Kemâl, tostosturan, g.net, muratd555, THESİMPSON, Yunuslar54, Voriyir, jvcjvc, K-Ci
  • İletilerinize bakar mısınız hocam?

Merhaba hocam kusura bakma bayadir girmiyordum buraya sadece kompresörle 1 kez temizlendi zaten uzun süre kullanilmadi görsen temizliğini anlarsın açılmamış durumda kart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • seri4lkiller kullanıcısına yanıt

üstad çok çok geç döndün kim bilir kaç alıcı kaçırdın. öncelikli olarak senin kartını alacaktım çok istedim nasip olmadı sağlık olsun

Hirbag, sagoluyuz, catafalq, MENEME2002, rattler, ffrreezz, StubB, cavador, SamirCakir, kbss, *Furious*, Elaman, azimbilgisayar, Lost_Boyx, TeknonetPc, HIPHOPotam, HELTON_19, ozgboy, Kemâl, tostosturan, g.net, muratd555, THESİMPSON, Yunuslar54, Voriyir, jvcjvc, K-Ci
  • seri4lkiller kullanıcısına yanıt
    Ürün duruyor mu hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    PC: Windows 10 Pro x64 / Intel® Core™ i7-7700K / Hydro Series™ H45 Liquid CPU Cooler / ASUS ROG Strix GeForce® GTX 1070 Ti / GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 3000MHz / WD Black 3,5" 1TB / Samsung 250GB 850 EVO / Dark Sentinel PRO 750W 80+ / MSI Z270 Gaming M5 Intel Z270 / Aerocool KCAS 750W 80+ Bronze
    Ekipmanlar:AOC 23.8" AGON AG241QX 144Hz 1ms FREE-SYNC 2K Gaming Monitor / Cooler Master QuickFire Ultimate Cherry Brown Sw. / LOGITECH G633 ARTEMIS SPECTRUM /LOGITECH Z-506 /LOGITECH G403 PRODIGY / RAZER BASILISK GAMING / LOGITECH G640 CLOTH / Thermaltake Tt eSPORTS
  • ürün duruyomu hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.