Şimdi Ara

Rtük'ü aramak (babamı arıyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hep şöyle düşündüm özgürlükler ülkesi isteyen istediğini seyreder istemeyen kapatır kardeşim. o yüzden hayatımın hiç bir döneminde özgürlüklerden yana bir insan olarak yasakçı bir zihniyetin ürünü bir kurum olan RTUK ü arayacağım aklımın ucundan bile geçmemişti hatta bunu bana deseler kesinlikle inandıramazlardı.
    Ama aslında bunun olacağı Bbglerden bile çok önce anlaşılmıştı aslında, bu yozlaşmışlık kokuşmuşluk başka yere gidemezdi, ucuz kahramanlar türettiler eğlence diye toplumsal dramlar izlettirdiler biz de izledik sofralarına aş koymakta zorlanan ailelerin babalarına hediya vaatleriyle burunlarında top sektirttiler ekranlarda hulohop çevirttiler. Ümit fakirin ekmeği onlarda o televizyonlarda gördükleri hayallerin peşinde neler yapamadılarki.

    Bu gün sabah normal kalktım yatağımdan öğlen yemeğimi yerken gayrı ihtiyarı tvnin kumandasına dokundum FOX tv açıldı. bir iki reklamdan sonra bir fragmanla irkildim yeni başlıyacak bir program tanıtımı programın adı "BABAMI ARIYORUM" bir kadın çocukluğundan beri babasını görmemiş 8 adam içlerinden biri gerçek babası yarışmanın konseptini daha çok anlatmaya dilim varmıyor tahmin edersiniz gerisini.

    bize bunu realiti show plus eğlence kıvamında sunacak kadar çivisi çıktı mı bu adamların yahu.

    nasıl sinirlendim anlatamam girdim sözlüğe yazdım yetmedi girdim internete rtükün numarasını buldum 444 1 178 aradım bu programın kaldırılması için şikayette bulundum.

    sevgili FOx tv yetkilileri Babamı Arıyorum diyorsunuz ben de buradan sizin Annenizi Anıyorum fakat saygıyla.







  • Genel görüşler;

    Durdurun bu rezaleti !
    http://forum.donanimhaber.com/m_15774406/tm.htm

    Yararlı olabilir. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.