Şimdi Ara

Durdurun bu rezaleti !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FOX'ta cumartesi gecesi bir yarışma başlayacak. Biz skandalı yazdıktan sonra başlayabilirse tabii... Bugüne kadar reyting değirmeninde acı öğüten, vicdanlardan izlenme payı damıtan pek çok program görmüştüm ama cumartesi gecesi saat 21.00'de FOX ekranlarında başlayacağı ilan edilen Hasret Bitiyor adlı yarışma gibisini görmedim. En iyisi lafı fazla uzatmadan, Hasret Bitiyor'un bizlere ulaştırılan içeriğini noktasına virgülüne dokunmadan sizlerle paylaşayım da olayın vahametini görün: Perihan Savaş'ın sunacağı program, bebekken evlatlık verilmiş olan bir kızın, senelerce onu aramış olan gerçek babasına kavuşmasını sağlıyor. Genç kız, babasıyla tanışmadan önce babası olduğunu iddia eden 8 yarışmacıyla buluşturuluyor. Amacı, aralarından hangisinin gerçek babası olduğunu bulabilmek... Gerçek babanın baştan kendini tanıtmasını engellemek için, ortaya kızının kazanma ihtimali olan 100 bin dolarlık ödül koyuluyor. Kızın, baba adaylarıyla konuşma, tanışma ve onları iyice tanıma fırsatı var. Babası hakkındaki sınırlı bilgisine, adayların sorularına verdikleri cevaplara, içgüdülerine ve hislerine dayanarak aralarından hangisinin gerçek babası olduğunu tahmin etmeye çalışıyor. Eğer doğru tahmin ederse, para ödülü onun olacak. Eğer yanlış tahmin ederse, baba rolü yapan diğer oyuncu parayı alacak. Her iki şekilde de "Hasret Bitiyor"da, baba ve kız çok duygusal ve heyecanlı bir ortamda, ekran başındaki herkesi gözyaşlarına boğarak kavuşacaklar. Genç kızın gerçek babasının yanı sıra, yarışmanın yapıldığı evde, babasıymış gibi rol yapan 7 başka adamın da bulunması işleri içinden çıkılamaz bir hale sokacak. Kız, gerçek babasını bulmak için bir dizi elemeler yapmak durumundadır. İlk olarak 8 baba adayı kendini sırayla kıza tanıtırlar ve "Ben en senin babanım" derler. Amaçları, kızı kendilerini seçmesi için ikna etmektir. Daha sonra evin içinde baba adayları ve kız için bir kokteyl düzenlenir ve bu sayede kızın onlarla kaynaşması ve onları tanıması sağlanır. Eğer kız yarışmanın sonunda gerçek babasını seçmeyi başarabilirse, toplam 100 bin dolarlık para ödülü ve babası ile yarışmadan ayrılır. Hasret Bitiyor, gözyaşı ve heyecan dolu, ekran karşısındakilerin de duygusal anlar yaşayabileceği etkileyici bir yarışma programı. İşte, aynen böyle yazıyor. Düşünebiliyor musunuz? Doğduğu günden beri babasını arayan bir genç kadının aile özlemi, reytinge tahvil edilecek. Hayatının en önemli kavuşması, "reyting köpürtmesine" kurban verilip, vuslat anı "Az sonra" diye ötelendikçe ötelenecek. Sahte babalar, zavallı kadını gerçek baba olduklarına inandırıp, büyük ödülü kapmak için onun hisleriyle hoyratça oynayacak. Söyler misiniz, bu hangi vicdana sığar?

http://www.sabah.com.tr/gny/aytug.html

• yuuuhhhhh.Boyle de program yapilmaz ki
  • Reyting uğruna yakında annesini en iisini satan yarışması bile çıkarır bu paragözler..Sabah sabah okudum moralim bozuldu
  • Bende dün reklamını gördüm.Ciddi ciddi yapıyolar sanırım
  • Yazık...

Maalesef takip edilecek bir yapım.
  • bu rekor kırabilir

Saçma yapımlar kırıyo zaten hep bi canlı kurbna konseri olsa ah
  • Millet da kalkıp böyle şeyleri izliyor ya çok sinir oluyorum.

Zaten bu TGRT Amerikalılara satıldıktan sonra çok saçma programlar yapmay başladı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kurtlar vadisi terör'ü yayından kaldıran güçler şimdi nerde acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acimakarna -- 12 Temmuz 2007; 13:55:11 >
  • Testi artık tamamen çatladı ve kırılmak üzere.

Artık hiç bir şey eskisi gibi değil!Değerler ayaklar altında!

Hayırlısı olsun.
  • ıgrenc bısey ya empatı kurunca o kızın yerınde olmak kotu gercekten zaten yılladır babamı gormemısım 8 adamdan hangısı oldugunu falan ya su bız turkler nasıll bır mıllet olduk boyle ya bu kadar da olmaz ya
  • oha , artık diyecek söz bulamıyorum bunlar için.
  • Ne diyeyim artık...
  • İzlenme rekorları bile kıracak malesef...
  • Oha-Yuh Diyorum....
    Yazık valla çok yazık böyle bir programı yapan,izleyen herkese çok yazık...
    Ama yine çok fazla izlenecektir...
  • Ya sinema tv okumayı bıraksam mı acaba? Bu programları gördükçe mesleğin hiçte bana uygun olmadığını düşünmeye başladım. Oha diyorum ya oha.

Bunlar yakında gözleri bağlı çiftleri de bi eve koyarlar birbirlerini konuşmadan bulmalarını isterler...
  • Toplum; Mehmet Ali Erbil’i de eleştiriyordu.
    Gelin kaynana yarışmalarını da eleştiriyordu.
    Arabaya yapışık durma ya da asgari ücret ile geçinme yarışmalarına gülünüyordu.
    BBG evlerini esefle kınanıyordu.

Sonuç nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 13 Temmuz 2007; 15:43:27 >
  • yazık, reyting uğruna insanlara yapılanlar karşısında bi atmak lazım artık bunlara
  • bu konu için başka bir başlık açmıştım sizin açtığınız başlığı görmeden burayada yazıyorum düşündüklerimi

Hep şöyle düşündüm özgürlükler ülkesi isteyen istediğini seyreder istemeyen kapatır kardeşim. o yüzden hayatımın hiç bir döneminde özgürlüklerden yana bir insan olarak yasakçı bir zihniyetin ürünü bir kurum olan RTUK ü arayacağım aklımın ucundan bile geçmemişti hatta bunu bana deseler kesinlikle inandıramazlardı.
    Ama aslında bunun olacağı Bbglerden bile çok önce anlaşılmıştı aslında, bu yozlaşmışlık kokuşmuşluk başka yere gidemezdi, ucuz kahramanlar türettiler eğlence diye toplumsal dramlar izlettirdiler biz de izledik sofralarına aş koymakta zorlanan ailelerin babalarına hediya vaatleriyle burunlarında top sektirttiler ekranlarda hulohop çevirttiler. Ümit fakirin ekmeği onlarda o televizyonlarda gördükleri hayallerin peşinde neler yapamadılarki.

Bu gün sabah normal kalktım yatağımdan öğlen yemeğimi yerken gayrı ihtiyarı tvnin kumandasına dokundum FOX tv açıldı. bir iki reklamdan sonra bir fragmanla irkildim yeni başlıyacak bir program tanıtımı programın adı "BABAMI ARIYORUM" bir kadın çocukluğundan beri babasını görmemiş 8 adam içlerinden biri gerçek babası yarışmanın konseptini daha çok anlatmaya dilim varmıyor tahmin edersiniz gerisini.

bize bunu realiti show plus eğlence kıvamında sunacak kadar çivisi çıktı mı bu adamların yahu.

nasıl sinirlendim anlatamam girdim sözlüğe yazdım yetmedi girdim internete rtükün numarasını buldum 444 1 178 aradım bu programın kaldırılması için şikayette bulundum.

sevgili FOx tv yetkilileri Babamı Arıyorum diyorsunuz ben de buradan sizin Annenizi Anıyorum fakat saygıyla.

• Perihan Savaş'ın sunduğu programlarda hayır yok. "Gerçek Kesit" efsanesini unutmak mümkün değil. Gerçi böyle bir programın yanında masum kalır ya neyse...

Bunun gibi diğer vakalar;

- Ebru Akel
    - Reha Yeprem
    - Reha Muhtar
    - Saadettin Teksoy

• Yaz<ık ya yeter artık hr türlü reyting şovlarına ya biz dur diyeceğiz ya da biz diyeceğiz RTÜK'e de yazıklar olsun artık ne biçim kurulmuş kendisi o kadar reklamı müstehcen(!)(inek reklamı) ya virgin diariesi kaldırtır ama bu kadar ahlak bozucu duygu smürücü çökmüş bir programı engellemezler yazık ya nereye gidiyoruz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.