< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 7 Mayıs 2020; 16:25:10 > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 7 Mayıs 2020; 16:25:10 > |
|
Sen zaten tutup domuz kelimesini bile sansürleyen bir kurumun başkanısın. hayvanın adına bile tahammülünüz yok. sizin özgürlüğe bakış açınız bu. bir de sansür yok falan diye açıklama yapıyor bazen twitter'da. toplumsal ahlakmış da bilmem neymiş. netflix ile benim aramda yaptığım özel sözleşme gereği bana bir yayın hizmeti sunuyor. toplum buna erişemiyor. buna erişen sadece benim. ben ve benim gibi para verenler. "toplumsal ahlak" ne demek? televizyon mu bu? Kredi kartımla kendim parasını ödüyorum. Netflix'de sana vergisini veriyor zaten. Sen ne karışıyorsun? İsteyen izlesin, isteyen izlemesin. Sanane. akit vb. sayfalarda yorumlar dolmuş taşmış "netflix kapatılsın" diye. bu kitle cidden adamı cinnete sokar. lan sen izleme o zaman, bize ne diye karışıyorsun?????? |
|
RTÜK başlı başına gereksiz bir kurum. AKP’li olmayanlara para cezası yazmak için AKP tarafından kullanılan bir sopa.
AKİT desen 3,5 dejenere ruh hastası şeriatçının okuduğu renkli baskılı bir paçavra. Böyle bir paçavrayı kim neden ciddiye alıp demeç verir onu da anlamadım. Eşcinselliği hastalık olarak görüyorlar galiba. Aynı kesimin sürekli olarak İslamofobi islamofobi diye şikayet ediyor olmaları da gülünç. Sen senin gibi olmayan herkese hakaret edeceksin ama kimse seni eleştiremeyecek. Eleştirirse de islamofobik olacak Diyorum ya..ruh hastası bunlar. Çoğu böyle. İnanılmaz bir ikilem, çelişki içinde yaşıyorlar. Kendilerinden olmayana gram saygı duymaz sürekli hakaret ederler. Bunu yaparken de sürekli karşı tarafın kendilerine saygı duymasını beklerler. Ruhsal manada sıkıntıları var...yardım almaları lazım |
|
Dünya sizin etrafınızda dönmüyor, insanlar da sizin değerlerinize göre yaşamak zorunda değil. Egoist yasakçı bir zihniyet ürünü olmaktansa sapkın avukatı olmayı tercih ederim, teşekkürler.
|
|
İstiklal marşını sansürleyen rtükden mi bahsediyorlar. Şu ülke müslüman bir ülke değil artık şunu söyleyip durmayın ya sinir krizi geçiriyodum artık. BU ÜLKENİN DİNİ YOK. TÜRKİYE CUMHURİYETİ LAİK BİR DEVLETTİR.
|
|
RTÜK kendini sansurleyerek ortadan kaldırsa ülkeye daha çok yararı dokunmuş olur
|
|
Onur yürüyüşünü desteklediğimi nereden çıkardın? Her eşcinsel ya da LGBT savunucusu otomatikman yürüyüşçü mü oluyor? Tel Aviv'de bile ne güzel kutlamalar yapılıyor, bizimkiler kutlamasını bilmiyor.
Konu ile ne alakası var ayrıca? Netflix TV kanalı değil, önüne gelen izleyemiyor. Ücretli bir platform, ne izleyip ne izlemeyeceğine de parasını verenler karar verir. LGBT içerik görmek istemiyorsan o dizileri izlemezsin biter, ha destek vermek istemiyorum diyorsan git üyeliğini iptal ettir. Çoluğum çocuğum var diyorsan da şifre koyarsın izlemezler. 18 üstüne karışamazsın, 18 altı çocukların sorumluluğu da ailelere aittir kontrol etsinler bir zahmet. Devlet, hele hele ücretli bir platformda kimin ne izleyip izleyemeyeceğine karışamaz. Taş devrinden kalma zihniyetinizi kendinize saklayın. |
|
Fare dağa küsmüş
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 13 Nisan 2020; 12:46:59 > |
|
Shall I tell you about my life, they say I'm a man of the world. I've flown across every tide, and I've seen lots of pretty girls. I guess I've got everything I need, i would't ask for more. And there's no one I'd rather be, but I just wish that I'd never been born.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 13 Nisan 2020; 16:34:56 > |
|