Şimdi Ara

RTÜK'ten Netflix'e ; ' Uyardık, Gözlerimiz Üzerlerinde.'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
3
Favori
12.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
71 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dünyanın en boş kurumu olan şeriatçı RTÜK'ten ses çıkmaya başlamış yine

Akit gazetesi geçen günlerde Türkiye’de çekilen Netflix dizisi Love 101 hakkında “Net provokasyon” başlıklı bir haber yayımladı. Haberde “Asil Müslüman Türk milletinin mukaddesatına saldıran LGBTİ’li sapkın eşcinseller, şimdi de dijital yayın platformu Netflix aracılığıyla propaganda yapmaya başladı. Netflix Türkiye tarafından çekimleri tamamlanan ‘Love 101’ isimli sapkın dizi 24 Nisan’da gösterime girecek. Ramazan-ı Şerif’in ilk günü yayınlanacak olan dizi, Türk oyunculardan oluşurken, LGBTİ’li bir sapkını canlandıracağı iddia edilen karakterlerden birinin isminin Osman olması dikkat çekiyor” gibi ifadeler yer aldı.

Bugün de konu hakkında Akit’e demeç veren RTÜK Başkanı Şahin, şunları söyledi:

"RTÜK yönetimi olarak toplumumuzu rahatsız edecek her türlü yayın içeriğine geçit vermemekte kararlıyız.

“RTÜK olarak toplumumuzun milli ve manevi değerlerine aykırı olası yayınlara karşı müsamaha göstermeyeceğimizi özellikle vurguladık” diyen RTÜK Başkanı, “Çocuk ve gençlerin fiziksel ve ruhsal gelişimlerine olumsuz etki edebilecek yayın içeriklerine göz yummamız mümkün değildir. Kırmızı çizgilerimiz bellidir, millet iradesiyle ortaya konulan ilgili yasamızdan aldığımız yetkiyle hareket ediyoruz. RTÜK yönetimi olarak toplumumuzu rahatsız edecek her türlü yayın içeriğine geçit vermemekte kararlıyız” ifadelerini kullandı."

"Bu alanda başta sosyal medyada olmak üzere kamuoyunda son yapılan tartışmaları titizlikle izliyoruz. Bu noktada ilgili platform yöneticileriyle de gerekli temasları sağladık, uyarılarımızı yaptık. Kendileri sosyal medya üzerinden yaptıkları açıklamada dizi karakterlerine ilişkin dolaşan iddiaların asılsız olduğunu belirttiler. Aksi bir durumda tavrımız bellidir ve nettir."

kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 7 Mayıs 2020; 16:25:10 >

• Herkesin ahlakı kendine. Bu adamlar kendilerini nasıl buna karışma gereğinde buluyorlar anlamıyorum.

Sen zaten tutup domuz kelimesini bile sansürleyen bir kurumun başkanısın. hayvanın adına bile tahammülünüz yok. sizin özgürlüğe bakış açınız bu. bir de sansür yok falan diye açıklama yapıyor bazen twitter'da.

toplumsal ahlakmış da bilmem neymiş. netflix ile benim aramda yaptığım özel sözleşme gereği bana bir yayın hizmeti sunuyor. toplum buna erişemiyor. buna erişen sadece benim. ben ve benim gibi para verenler. "toplumsal ahlak" ne demek? televizyon mu bu? Kredi kartımla kendim parasını ödüyorum. Netflix'de sana vergisini veriyor zaten. Sen ne karışıyorsun? İsteyen izlesin, isteyen izlemesin. Sanane.

akit vb. sayfalarda yorumlar dolmuş taşmış "netflix kapatılsın" diye. bu kitle cidden adamı cinnete sokar. lan sen izleme o zaman, bize ne diye karışıyorsun??????
    RTÜK başlı başına gereksiz bir kurum. AKP’li olmayanlara para cezası yazmak için AKP tarafından kullanılan bir sopa.

AKİT desen 3,5 dejenere ruh hastası şeriatçının okuduğu renkli baskılı bir paçavra. Böyle bir paçavrayı kim neden ciddiye alıp demeç verir onu da anlamadım.

Eşcinselliği hastalık olarak görüyorlar galiba. Aynı kesimin sürekli olarak İslamofobi islamofobi diye şikayet ediyor olmaları da gülünç. Sen senin gibi olmayan herkese hakaret edeceksin ama kimse seni eleştiremeyecek. Eleştirirse de islamofobik olacak

Diyorum ya..ruh hastası bunlar. Çoğu böyle. İnanılmaz bir ikilem, çelişki içinde yaşıyorlar. Kendilerinden olmayana gram saygı duymaz sürekli hakaret ederler. Bunu yaparken de sürekli karşı tarafın kendilerine saygı duymasını beklerler.

Ruhsal manada sıkıntıları var...yardım almaları lazım
    Onur yürüyüşünü desteklediğimi nereden çıkardın? Her eşcinsel ya da LGBT savunucusu otomatikman yürüyüşçü mü oluyor? Tel Aviv'de bile ne güzel kutlamalar yapılıyor, bizimkiler kutlamasını bilmiyor.

Konu ile ne alakası var ayrıca? Netflix TV kanalı değil, önüne gelen izleyemiyor. Ücretli bir platform, ne izleyip ne izlemeyeceğine de parasını verenler karar verir. LGBT içerik görmek istemiyorsan o dizileri izlemezsin biter, ha destek vermek istemiyorum diyorsan git üyeliğini iptal ettir. Çoluğum çocuğum var diyorsan da şifre koyarsın izlemezler. 18 üstüne karışamazsın, 18 altı çocukların sorumluluğu da ailelere aittir kontrol etsinler bir zahmet.

Devlet, hele hele ücretli bir platformda kimin ne izleyip izleyemeyeceğine karışamaz. Taş devrinden kalma zihniyetinizi kendinize saklayın.
  • Fare dağa küsmüş

Sen zaten tutup domuz kelimesini bile sansürleyen bir kurumun başkanısın. hayvanın adına bile tahammülünüz yok. sizin özgürlüğe bakış açınız bu. bir de sansür yok falan diye açıklama yapıyor bazen twitter'da.

toplumsal ahlakmış da bilmem neymiş. netflix ile benim aramda yaptığım özel sözleşme gereği bana bir yayın hizmeti sunuyor. toplum buna erişemiyor. buna erişen sadece benim. ben ve benim gibi para verenler. "toplumsal ahlak" ne demek? televizyon mu bu? Kredi kartımla kendim parasını ödüyorum. Netflix'de sana vergisini veriyor zaten. Sen ne karışıyorsun? İsteyen izlesin, isteyen izlemesin. Sanane.

akit vb. sayfalarda yorumlar dolmuş taşmış "netflix kapatılsın" diye. bu kitle cidden adamı cinnete sokar. lan sen izleme o zaman, bize ne diye karışıyorsun??????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 13 Nisan 2020; 12:46:59 >
  • İstiklal marşını sansürleyen rtükden mi bahsediyorlar. Şu ülke müslüman bir ülke değil artık şunu söyleyip durmayın ya sinir krizi geçiriyodum artık. BU ÜLKENİN DİNİ YOK. TÜRKİYE CUMHURİYETİ LAİK BİR DEVLETTİR.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

PSN : Jeopol
  • RTÜK başlı başına gereksiz bir kurum. AKP’li olmayanlara para cezası yazmak için AKP tarafından kullanılan bir sopa.

AKİT desen 3,5 dejenere ruh hastası şeriatçının okuduğu renkli baskılı bir paçavra. Böyle bir paçavrayı kim neden ciddiye alıp demeç verir onu da anlamadım.

Eşcinselliği hastalık olarak görüyorlar galiba. Aynı kesimin sürekli olarak İslamofobi islamofobi diye şikayet ediyor olmaları da gülünç. Sen senin gibi olmayan herkese hakaret edeceksin ama kimse seni eleştiremeyecek. Eleştirirse de islamofobik olacak

Diyorum ya..ruh hastası bunlar. Çoğu böyle. İnanılmaz bir ikilem, çelişki içinde yaşıyorlar. Kendilerinden olmayana gram saygı duymaz sürekli hakaret ederler. Bunu yaparken de sürekli karşı tarafın kendilerine saygı duymasını beklerler.

Ruhsal manada sıkıntıları var...yardım almaları lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Shall I tell you about my life, they say I'm a man of the world. I've flown across every tide, and I've seen lots of pretty girls. I guess I've got everything I need, i would't ask for more. And there's no one I'd rather be, but I just wish that I'd never been born.

• Abi burada imza kampanyası başlatalım, tüm mecralara taşıyalım RTÜK kapatılsın diye. Neyi bekliyoruz ki halen.

• Saçmalık adamlar vergi veriyor Dijital hizmet vergisini kabul ettiler + Paralı bir yayın platformu istemeyen seyretmez kardeşim herkese zorlamı seyrettiyorlar gel üye ol die baskımı yapıyorlar insanlara.Bence böyle bir hakları yok olsada farketmez adamlar en sonunda Ülkeden çekilir bizde Vpn kullanarak seyretmeye devam ederiz çokta umurlarında değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • insanların parasını verip izlediği bir platforma karışmaya cüret edebilecek leşlikte olan ve beş para etmez tipler tarafından yönetilen bir devlet kurumu. bir de hepsi rte ağzıyla konuşmuyorlar mı

milli ve manevi değerler falan filan. millet iradesiymiş, kim koydu la bu yasaları? hani bana kimse bir şey sormadı

YAV HER ŞEYİ GEÇTİM HER ŞEYİ!
    Lan x bir sitede bulunan y dizisinde Osman isminde bir karakterin gay olmasının, milli ve manevi değerle ne ilgisi var. Lan ne alaka arkadaş kafayı yiyecem bu ne saçma bir şey. Çöp konteynırını 15 temmuza bağlayan ruh hastası gibi bu ne lan.

• Osman olsa osmanlı derler,muhammet olsa peygambere hakaret derler,ramazan olsa ramazan bayramina hakaret derler,berat olsa berat kandiline hakaret derler,mehmet olsa mehmetcige hakaret derler,mustafa olsa atatürke hakaret derler bunlarda bahane bitmez

Orijinalden alıntı: danger-gddr

Bu mesaj silindi.
    Dünya sizin etrafınızda dönmüyor, insanlar da sizin değerlerinize göre yaşamak zorunda değil. Egoist yasakçı bir zihniyet ürünü olmaktansa sapkın avukatı olmayı tercih ederim, teşekkürler.

Bu mesaj silindi.
    ulan beni bile lgbt, eşcinselleri savunur hale getirtiyorsunuz şu yaptığınız ırkçı yaklaşım yorumlarınla .

çok iyi bile yapıyorlar . oh ohhh... seve seve kabul edeceksiniz bu insanlarla birlikte yaşamayı, bu ülke sadece belli bir kesimin tapulu malı değildir bunu bil. herkes vergisini veriyor, herkes yaşıyor bu ülkede. seve seve o kişilerle yaşamayı kabul edeceksiniz. yok öyle hem vergilerini topla hem de git adamları kısıtla, aşağıla bilmem ne.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 13 Nisan 2020; 16:34:56 >

Bu mesaj silindi.
    Onur yürüyüşünü desteklediğimi nereden çıkardın? Her eşcinsel ya da LGBT savunucusu otomatikman yürüyüşçü mü oluyor? Tel Aviv'de bile ne güzel kutlamalar yapılıyor, bizimkiler kutlamasını bilmiyor.

Konu ile ne alakası var ayrıca? Netflix TV kanalı değil, önüne gelen izleyemiyor. Ücretli bir platform, ne izleyip ne izlemeyeceğine de parasını verenler karar verir. LGBT içerik görmek istemiyorsan o dizileri izlemezsin biter, ha destek vermek istemiyorum diyorsan git üyeliğini iptal ettir. Çoluğum çocuğum var diyorsan da şifre koyarsın izlemezler. 18 üstüne karışamazsın, 18 altı çocukların sorumluluğu da ailelere aittir kontrol etsinler bir zahmet.

Devlet, hele hele ücretli bir platformda kimin ne izleyip izleyemeyeceğine karışamaz. Taş devrinden kalma zihniyetinizi kendinize saklayın.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.