Şimdi Ara

RTÜK'ten Acun Ilıcalı'ya 1 milyon liraya yakın para cezası geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
7.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • RTÜK, 'Yetenek Sizsiniz' programında 7-11 yaş aralığındaki çocukları şort giydirerek sahneye çıkarıp şov objesi olarak kullanan TV 8’e para cezası verdi.


    TV 8'de yayınlanan "Yetenek Sizsiniz" programında yaşları 7 ila 11 arasında değişen küçük çocukların şortlu dans gösterisi RTÜK'te tartışmaya neden olmuştu.

    Kanalın, "Radyo ve televizyon yayın hizmetlerinde, çocuk ve gençlerin fiziksel, zihinsel veya ahlakî gelişimine zarar verebilecek türde içerik taşıyan programlar bunların izleyebileceği zaman dilimlerinde ve koruyucu sembol kullanılsa dahi yayınlanamaz" maddesini ihlal ettiğine karar verildi. Bu program nedeniyle kanala reklam gelirinin yüzde 2'sine denk gelecek bir para cezası verildi. Bu ceza da yaklaşık 1 milyon liraya tekabül ediyor.

    HADİSE'NİN KLİBİ NEDENİYLE DE CEZA GELDİ

    RTÜK, müzik kanallarında yayınlanan Hadise'nin "Sıfır Tolerans" klibi nedeniyle; Power Türk, Dream Türk, Viva, Kral Pop kanallarına reklam gelirinin yüzde 2'si kadar para cezası verdi. Kanalın, "Radyo ve televizyon yayın hizmetlerinde, çocuk ve gençlerin fiziksel, zihinsel veya ahlakî gelişimine zarar verebilecek türde içerik taşıyan programlar bunların izleyebileceği zaman dilimlerinde ve koruyucu sembol kullanılsa dahi yayınlanamaz" maddesini ihlal ettiğine karar verildi.

    'EROTİK FİLMİN BİR TIK ALTI'

    Söz konusu video ile ilgili vatandaşlardan da çok sayıda şikayet geldi. Bu şikayetler de klibin erotik filmin bir tık altında olduğu, kaldırılması ya da gece yarısı gösterilmesi talebi yer aldı. Yayın saatinin çocukların ekran başında oldukları bir saat olması bu itirazları güçlendirmekte olup, çocukların yayınlardan olumsuz etkilendikleri somut bir şekilde dile getirilmiştir.

    MÜZİK PARÇASI GÖLGEDE KALIYOR

    Müzik kliplerinin oluşum aşamasında toplumların değer yargılarının yanı sıra evrensel olarak korunan çocukların bu yayınlardan nasıl etkileneceği mutlaka hesap edilmelidir. Son zamanlarda gerek yerli gerekse yabancı yapımlarda, video kliplerin zaman zaman müzik parçasını gölgede bırakır şekilde ve müzik parçası ile hiçbir bağlantı kurulamayacak kullanımlarla cinsellik ve erotik görüntülere yer verildiği de görülmektedir."http://www.aksam.com.tr/guncel/rtukten-acun-ilicaliya-1-milyon-liraya-yakin-para-cezasi-geldi/haber-694927











  • O zaman bu da porno :) yarin obur gun herhangi bir sebeple yurtdisina cikarsaniz "bunlar bize helal kilindi" diye soylenip milletin coluguna cocuguna sulanmazsiniz isallah. Buyuk sikinti yasarsiniz.
    Gayet normal. Çevremde bunlara bakıp kendini tatmin edecek hastalar var. Çalıştığımız kurum dolayısıyla maalesef. Modern olacağız diye normalleştirmeyin herşeyi. Bence çok yanlış bir durum olmuş insanların pis hayallerine meze olacak bu çocuklar. Muhalif olacağız diye algınizi kapatmayın. 2017 de kaç küçük tecavüze uğradı bunun sayısını bı gözden geçirin bakalım.
  • Buna erotiklik diyen net şekilde SÜBYANCI VE SAPIKTIR.Normal ülkelerde tutuklanıp ya hapise yada deliler hastanesine yatırılır
  • Kabataşta deri kıyafetli adamların türbanlı bacıların üzerine işediği fantazisi kuran bir milletin aynası RTÜK kim bilir bu kızcağızlar ile ilgili ne fantaziler kurdu da sonra "Tövbe tövbee" diyerek ceza kesti
  • Friendly fire : ON
  • Diyanet;

    9 yaşına gelen kız çocuğu evlenebilir,

    Piyango haramdır.



    Rtük;

    Milli piyango çekilişleri,

    "Radyo ve televizyon yayın hizmetlerinde, çocuk ve gençlerin fiziksel, zihinsel veya ahlakî gelişimine zarar verebilecek türde içerik taşıyan programlar bunların izleyebileceği zaman dilimlerinde ve koruyucu sembol kullanılsa dahi yayınlanamaz"



    Aynı ülke, aynı devlet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ufacık çocuktan tahrik olana pedofili deniyor.
    Şikayet eden varsa gitsin tedavi olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surpentor -- 3 Ocak 2018; 22:59:57 >
  • Bu kararı veren de "7-11 yaş aralığındaki çocukları şort giydirerek sahneye çıkarıp şov objesi olarak kullanan" şeklinde bir cümle kullanan da ağır hastadır. Çocuğu olanın bunlardan sakınması gerekir.
  • Ülkeye şeriat gelmişte haberimiz yok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada iktidara muhalif oldugumu cogunluk bilir. Ancak ben tesadufen zaplarken cocuklari gordum ve yanlis buldum. Ulkede bu kadar sapik varken, bu sekilde tv ye cikmamali cocuklar. Ben rahatsiz oldum cocuk sahibi olam biri olarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acun bakalım itiraz edecek mi ? Bence sesini bıle cıkarmaz, cunku malum adamın kankası. Turkıye her yıl geriye gıdıyor, iyice ortadoğu ulkesı olduk.
  • eger cocuk sahibi biri olarak 7 yasındakı bu cocukların bu (sabi subyanın dansın dan) rahatsız olduysan senınde yobazlardan farkın yok birader....

    9 yasındakı cocukla evlenilir diyen diyanet ile ...gözümde aynısın....

    biz nasıl bir millet olduk yahu..

    15 senede ülke ne hale geldi gorun ...

    bunlar daha iyi gunlerimiz...

    cocuklarınız ın alınıp satılacagı zamanlara az kaldı yazın bir yere
  • Asıl RTÜK'e karşı dava açılmalı. Böyle zihniyet olur mu ya? Ne iğrenç bir toplulukla yaşıyoruz böyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakında baleyide yasaklar bunlar
  • Gayet normal. Çevremde bunlara bakıp kendini tatmin edecek hastalar var. Çalıştığımız kurum dolayısıyla maalesef. Modern olacağız diye normalleştirmeyin herşeyi. Bence çok yanlış bir durum olmuş insanların pis hayallerine meze olacak bu çocuklar. Muhalif olacağız diye algınizi kapatmayın. 2017 de kaç küçük tecavüze uğradı bunun sayısını bı gözden geçirin bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsini geçtim fiziksel olarak nasıl kötü etkiliyormuş? Tam tersi dans ederek fizikleri düzelir ve sağlıklı olurlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsini geçtim fiziksel olarak gelişimlerini nasıl kötü etkiliyormuş? Tam tersi dans ederek fizikleri düzelir ve sağlıklı olurlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sacmaliga bak



    Haberlerde benim psikolojimi bozuyor ona da ceza gelsin madem cocugun gorunumu birilerini bozuyorsa

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çocuklar orda şov yapsa ben sadece ne kadar tatlılar diye izlerim, aklıma o tür şeyler gelmez. Aklına bu tür şeyleri getiripte ceza kesenlerden korkmak lazım asıl..
  • Beyler niye kızıyorsunuz.Bu kızların islama göre evlenmesinde mani yok.Şimdi bu nedenle bu yobazlara göre erkekleri azdırdıkları için yasaklamışlar.Artık bu tayfadan 50 60 yaşındaki hacı hocalar bunlara talip olurlar.Kuma olarak alırlar.
  • keşke daha fazla kesselermiş... ya da komple kaldırsalar bu programları ne güzel olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.