Şimdi Ara

RTE karşısında su şişesi olsa ona oy veririm projesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • RTE karşısında su şişesi aday olursa ona oy veririm diye KK nın adaylığını normalleştirmeye çalışan bir grup var.

Aklınızı başınıza alın, RTE den soğuyan kesim su şişesine falan oy vermez. Herkesi kendiniz gibi düşünüyor sanmayın. KK nın adaylığı olmaz. Parlementer sisteme geçilince ne yaparsanız yapın. Ancak 50+1 oy ile alınacak başkanlık için KK adaylığı yumuşatmaya çalışmayın. Siz öyle dedikçe eminimki gaza gelip adaylığını haklı gösterme çabasına girecektir. Aday olmayacağını keskin dille her ortamda dile getirmeliyiz.

Ayrıca hedef CHP li arkadaşların oylarını toplamak değil, hedef akp den soğuyanların oylarını toplamak. Bunların oylarını toplamadan seçimi kazanmayı unutun.

Bonus: Hdp lilerin oylarınında bir önemi yok. Mansur bey aday olduğunda gidip Akp ye oy verebilirler canları istiyorsa. Hdp ye yanlamanın hiç bir mantığı yok bu yüzden.

• Bu bir proje değil. Tabiki Mansur ya da İmamoğlu çıkmalı. Ama Kılıçdaroğlu aday olursa oy vermeyeceğim diyemem. Akp turkiye için bir beka sorunudur. Ve bu ceraati vücuttan mutlaka atmalıyız. Türkiye zehirlenip çürüyor.

Boş koltuğun bile dövizin ateşini düşürdüğünü gördük. Tabi ki bos koltukta olsa oy vericem, tuvalet temizlik fırçası da olsa oy vericem.

Maalesef kemalist(!) ldpliler hariç birçok liberal akpnin kuyruğuna takılmıştı eskiden. Ki hala muhalefet yerine akpye oy veririm diyen liberal çok.

Ben şahsen RTE karşısında kim varsa ona oy vereceğim. Yetti artık bu saltanat. Kimseye bu kadar uzun süre yönetim verilmemeli. Ancak konu sahibinin dediği gibi benim oyumun çok önemi yok. Önemli olan karşıdan oy alabilmek. Karşıdan oy alabilecek bir adayla seçime gidip tartışmasız bir zafer elde edilmeli ki seçime gölge düşmesin. Bir kere tökezledikleri zaman zaten devrilecekler. Ama bunu muhalefet yapmalı. Bu gidişle zaten tökezlerler diye düşünürlerse yine bir balkon konuşmasında atı alan üsküdarı geçti sözünü duyabiliriz.

Öyle düşünme en azından denemiş olursun. Ayrıca kime verecaaaağğğğğk diye böğüren tipler aday kim olursa olsun yine gidip ampul partisine basacak emin olabilirsin. Bunların oyunu ağzınla kuş sürüsü tutsan alamazsın zaten. Kararsızlaşmış seçmen belirleyicidir. Kime verecaaaaağğğğğkhkhkkhkghkghhg diye organizmanın tercihi zaten bellidir yani kararsız değildir.

• KK'nin seçim kazanabileceğine inanmak, AKP'nin liberal bir parti olduğuna inanmak gibidir.

• Donald Trump kullanıcısına yanıt

Maalesef kemalist(!) ldpliler hariç birçok liberal akpnin kuyruğuna takılmıştı eskiden. Ki hala muhalefet yerine akpye oy veririm diyen liberal çok.

Ben şahsen RTE karşısında kim varsa ona oy vereceğim. Yetti artık bu saltanat. Kimseye bu kadar uzun süre yönetim verilmemeli. Ancak konu sahibinin dediği gibi benim oyumun çok önemi yok. Önemli olan karşıdan oy alabilmek. Karşıdan oy alabilecek bir adayla seçime gidip tartışmasız bir zafer elde edilmeli ki seçime gölge düşmesin. Bir kere tökezledikleri zaman zaten devrilecekler. Ama bunu muhalefet yapmalı. Bu gidişle zaten tökezlerler diye düşünürlerse yine bir balkon konuşmasında atı alan üsküdarı geçti sözünü duyabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bir proje değil. Tabiki Mansur ya da İmamoğlu çıkmalı. Ama Kılıçdaroğlu aday olursa oy vermeyeceğim diyemem. Akp turkiye için bir beka sorunudur. Ve bu ceraati vücuttan mutlaka atmalıyız. Türkiye zehirlenip çürüyor.

Boş koltuğun bile dövizin ateşini düşürdüğünü gördük. Tabi ki bos koltukta olsa oy vericem, tuvalet temizlik fırçası da olsa oy vericem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoSSgO G kullanıcısına yanıt

İyide talip olduğumuz senin oyun değilki. Sen zaten çantada kekliksin.

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt
    Hocam akp kararsizlari zaten ya devaya ya iyi partiye ya da gelecek partisine oy vericek.Ha çatı aday konusunda ben yine Kılıçdaroğlu'nun aday olmasına karşıyım.

Bana sorarsanız Kılıçdaroğlu son zamanlarda çok akıllıca hareket etmeye başladı. İyi partiyi meclise sokma hamlesinden beri doğru muhalefet yapıyor.

O yüzden ben son dakikaya kadar kendisi adaymis algisi yaratıp son dakika başka aday göstereceğine inanıyorum. Akp nin adaylari yipratip çamur atma politikasından aday olacak olan partliyi korumaya ve akp nin hamlelerini yanıltmaya çalışıyor bence. Umarım dediğim gibidir. HDP oylarına gelince. Bu sistemde nasıl akp hdp sayesinde hükümette kaldıysa, yönetmek için herkes o oylara muhtaç. Yüzde 10 katkısı var aday olan isme. Bu hiç az bir oy değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hdp nin eli mahkum. Yanlamaya vaad vermeye hiç gerek yok. Bu seçimde etkisiz elemanlar. Ha gidip siz bize yüz vermiyorsunuz diye akp ye oy verebilirler canları isterse, maşaları yerse  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

Akp bir dönem daha seçilirse bu ülke daha fazla yıkıma dayanamaz. O yüzden hiçbir şeyi riske atmaya gerek yok. HDP lilerin oyları da diğerleri kadar lazım. Daha akp nin vatandaş yapacağı Pakistan ve Suriyeli oyları eklenecek sisteme. Makası acabildigimiz kadar açmamız lazım ki akp gerçek oyundan dolap ve dümenlerle yüzde 10 - 15 aradı ekstra oy alabilir. Bunu düşünerek farkı açık tutmak ve hiçbir şekilde risk almamak lazım. Hiçbir seçmen kitlesinin oyunu görmezden gelme lüksümüz yok. Ülke batıyor.

Bende diyorum ki veremezler zaten AKP'ye falan mecbur millete verecekler. Oylarını almak için birşey yapmaya gerek yok. Akp bir dönem daha seçilirse bizden fazla HDP liler endişe etsin, defterlerini durecekler. Yani paşa keyifleri bilir. Özel muameleye hiç gerek yok yüzden

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • by-ko kullanıcısına yanıt

Birçok liberalin mecburi AKP'ye kayması normal. Ben şahsen AKP'ye de CHP'ye de oy vermem mesela ama AKP'ye oy veren liberalleri anlayabiliyorum. Bu ana muhalefetin liberal görüşten oy alması imkansıza yakın.

• Ben kk ya oy vermem. Bu herif gene mi geldi umrumda değil. Toplum iyi siyasetçiyi zaten haketmio.

• Donald Trump kullanıcısına yanıt

Birçok liberalin akpye kayması nasıl normal oluyor anlamıyorum. Hadi ilk dönemleri olsa tamam diyeceğim.

Adamlar liberalizmin zıddını uyguluyorlar. YİD projeleri mi liberal yapıyor bunları? Özelleştirme adı altındaki peşkeşler mi? Ne özgürlük var ne adalet. Eşek yüküyle vergi var. Sosyal yardım, hibe desteği gibi halkın parasını çarçur etme yöntemleri var. Her ile açılan vasıfsız üniversiteler, kullanılmayan havaalanları, doktorsuz hastaneleri var. Şuan ucube bir sosyalist sistem içinde seçilmişlerin kapitalizmini yaşıyoruz. Liberal ekonomide bireyler yatırım yapar ve müşteriden para kazanmaya çalışır. Bizde ise belli bir zümre bizim vergilerimizden aldığı ballı kaymaklı ihaleler ile zengin ediliyor. Yo dostum, liberalizm böyle bir şey değil.

Kknın popülist söylemleri beni de rahatsız ediyor. Ben de chpye oy vermeyeceğim zaten. Ancak olay ikinci tura kalırsa ve Rtenin karşısında kk olursa gözüm kapalı basarım oyu.

• HDP’nin oyunu almak için sartlar gereği Kılıçdaroğlu aday olur.

6+1 ittifak ortaklarının içindeki bazı vatandaşlar da Kılıçdaroğlunun adaylığını istemiyor. Onlari ikna etme adına farklı yöntemler kullanılacak. Bu yöntemlerden biride, şahsen çok itici gelen "su şişesi olsa bile", "ıslak tuvalet terliği olsa bile oy vereceksiniz" yaklaşımı.
    Seçim olup bitecek. Cumhurbaşkanı seçilecek. Sonrasında halkın seçimine saygı duyup, cumhurbaşkanına da saygısızlık yapmamak gerekir. Çünkü devleti yönetenler gelip geçici. Önemli olan devletin güçlenerek devam etmesi.

• Hdp yöneticileri ne derse desin seçmeni eğer Erdoğan cumhurbaşkanlığı ayası olursa direkt baslarindakilerin ne dediğine bakmadan Erdoğan gicikligindan diğer tarafa oy vericeklerdir. Aponun yada hdp.nin ne dediği umurlarinda olmaz. HDP seçmenin de ki bu Erdoğan gicikliginin üzerine siyaseti inşaat etmeli millet ittifakı. Yok PKK ne diyormuş yok hdp soyleymis yok apo mektupmus bunlar hikaye. HDP seçmeni su algı varya erdoganin karşısında kim varsa ona , su şişesine bile diye işte bu tespit gerçekten HDP seçmeni için geçerli.
    O yüzden hdp bin gotu boşuna kaldırılıyor muhalefetce. HDP senden destek için birşeyler mi istiyor kardeşim o zaman diyceksin canınız nereye vermek istiyorsa oraya verin diye restide çekeceksin bırakacaksın o anlatsın kendi seçmenine akp ye vermenin kendilerince daha akıllı olacağını ???

• Ülkenin geleceğini kimlere emanet edeceğimizi gösterecek ve muhtemelen bundan sonra bazı şeyler için geri dönüşü olmayacak adımların atılacağı , kader belirleyici bir seçim olarak görüyorum...

Muhtemelen sandığa gidince, iki seçenekli adayın olduğu bir pusula karşımıza çıkacak..

Oy pusulasına bakıp düşünmelisiniz.....

Halen yönetmeye ve ekonomi olsun, sağlık olsun, eğitim olsun, adalet olsun gittikçe batırmaya devam edenlerle birlikte batmaya devam mı ??

Yoksa artık yeter diyerek diğer alternatif bir seçeneği görmek mi ?

Ülkeye halen yönetenleri yeterince gördük ve ben bunların daha fazla görüteceğine inanmadığım için dur artık dur demek istiyorum.

Gözlerinizi kapayın, 6 ay sonra açın o zaman görelim diye dalga geçen açıklamalarla, yada bilim ve gerçeklik varken, biz ekonomiyi Nas'la götüreceğiz diyenlerle ekonomi de gitmez , bu ülkede ileri gitmez.

Hala sınırlardan akın akın gelmeye devam eden kaçak Suriyeliler, Afganlara tedbir almayanlarla, onlar benim din kardeşim burada kalacaklar diyenlerle bu ülke devam etmez.

Sizi bilmem ama bu ülkeyi iyi bırakmak istediğim, bu ülkede benden sonra da yaşamaya devam edecek çocuklarım ve sevdiklerim var..

Ben liyakatli ve aklı başında yöneticiler tarafından yönetilmek istiyorum, Ahbap çavuş, damat, kuzen, enişte tarafından değil... Ülkemde kaçak olarak dolaşanların kadın ve kızlarımıza yapacakları iğrençlikleri duyup, okuyup nefretle güne başlamak , o mağdurlara acıyarak güne başlamak istemiyorum...

Göz göre göre her adımda bataklığa gömülürken, sandıkta bir tek kurtulma şansı varsa onu elimle itip o bataklığa adım atmaya devam edemem..

Altenatifi olmayan şeylerin, seçeneği de olmaz.

Karşısına kim çıkarsa çıksın benim mührüm onadır..

Proje vs.. başlıkları açıp sanki devam etmek zorunlu seçenekmiş gibi algı başlıkları açmayın.

Karşısında bırakın herhangi bir ismi, Su şişesini mi aday gösterecekler...

Evet, benim oyum da o Su şişesine o zaman...

Ne olacak dolar 25 TL mi olacak, benzin 30 TL. mi olacak.. Enflasyon % 100 mü olacak ??

Böyle devam ettikçe zaten olacak..

Ben aklımı kullanıyorum ve geleceğime oy veriyorum.

Kalın selametle.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 29 Temmuz 2022; 11:30:20 >

• yolcum kullanıcısına yanıt

Senlik bişey yok zaten. Soğumuş ak partili birisi değilsin. Bizim konumuz ak partiden soğuyanların oylarını koparıp alacak birisinin aday gösterilmesi.

• Bu su şişesi projesi öncesinde Kemal beyin hakkıdır haketmiştir aday olmalıdır diye açık açık dile getirenlere ateş püskürtülünce bu yolu denemeye başladılar. Neymişte kim olsa olsun verilmeliymiş. Yok ya...

• Ak partili diye bir kavram yok. Eski partilere kızan akp ye oy veren seçmen var, yoksa akp gibi bir partinin oyu yüzde 20ler. Ekonomideki iyileşmeden dolayı cebine göre ve başka sağ parti olmadığından akp ye oy veren seçmen artık vermeyecek. Olay bu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beğenmediğiniz bir muhalefet adayı çıkarsa oyunuzu Akp'ye verin arkadaşlar. Muhalefetin aklı başına gelir böylece.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.