< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 28 Aralık 2019; 1:30:44 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 28 Aralık 2019; 1:30:44 > |
hani millet iradesi ne oldu sandıklar falan?
|
ibb protokolden çekildi. Ne olduklarını şaşırdılar. Malum bunlar kanal inşaaatını peşkeş çekip bağlantı yollarını ibb ye iteleyeceklerdi . Üzerine kamulaştırma maliyeti var onuda ibb arsalarına çöreklenerek bir kısımda olsa halledeceklerdi ama olmadı.
Referandum yapmadan bu projeye başlayamaz. Referandum yaparsada silleyi yer yüzde 80 mininmum diyorum istemezük der... Çıkmış birde diyor ya istanbul seçimini biz kazandık diye sanki futbol maçı oynadık bir kere hazmaedeminiz ikinci şamarı attı millet yüzde 58 ile... Bu ne kibir kardeşim Allah mısın derler adama !!! ihaleye girmeye niyetlenen 2 konsorsiyum olan bitenden dolayı geri adım attı şu an tek bir firma girecek diyorlar oda yüzde 99 kolin kalyon cengiz konsorsiyumudur. alayının ciğerini bilirim akp den önce hiç olan firma bunlar. İktidarın palazlandırdığı... Şimdi millet gördü meclisin ne kadar önemli olduğunu tek adam rejimini. Beter olun ama iyi oluyor size... |
Reyiz demek ki projeyi ulusal menfaatler için değil, istemeyenlere İNAT olsun diye yapıyor bu demecine göre. Devlet adamlığı efsane.
|
.
|
Siz AKP'yi fazla güçlü zannediyorsunuz. Yavaş seçildiğinde de kayyum atarlar yedirmezler diyordunuz, aynıları İmamoğlu İstanbul'u aldığında da denmişti.
AKP sanıldığı kadar güçlü bir parti değil. |
Yüce liderimiz ne dediyse o... Kanal da yapar, Piramit de diker size ne, para adamın parası.
![]() |
Yerli arac lansmaninda da cok sasirdim her kursuye cikan ilk cumhurbaskanindan egilip bukulup icazet aliyor. Hele teknoloji bakani rukuya kadar egildi izin alip oyle cikti. 2020 ye girmek uzereyiz. Bu tebaa olma, yaranma nereye kadar? Dunya degisiyor bu ufuk darligi nereye kadar?
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 27 Aralık 2019; 19:19:11 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 27 Aralık 2019; 19:8:33 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyeofskadii -- 9 Mayıs 2020; 22:25:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|