Şimdi Ara

RTE ; ' İsteseniz de istemeseniz de Kanal İstanbul yapılacak.'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
2
Favori
36.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
269 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yeni sistem hayırlı olsun. Yeni yönetim şekli ; "padişahımız çok yaşa."

Kanal İstanbul Projesi ile ilgili de konuşan Erdoğan, ana muhalefeti eleştirerek ''İsteseniz de istemeseniz de Kanal İstanbul yapılacaktır'' ifadesini kullandı.

www.cumhuriyet.com.tr
    Erdoğan: İsteseniz de istemeseniz de Kanal İstanbul'u yapacağız
    http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/siyaset/1711224/erdogan-isteseniz-de-istemeseniz-de-kanal-istanbulu-yapacagiz.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 28 Aralık 2019; 1:30:44 >

• ibb protokolden çekildi. Ne olduklarını şaşırdılar. Malum bunlar kanal inşaaatını peşkeş çekip bağlantı yollarını ibb ye iteleyeceklerdi . Üzerine kamulaştırma maliyeti var onuda ibb arsalarına çöreklenerek bir kısımda olsa halledeceklerdi ama olmadı.

Referandum yapmadan bu projeye başlayamaz. Referandum yaparsada silleyi yer yüzde 80 mininmum diyorum istemezük der...

Çıkmış birde diyor ya istanbul seçimini biz kazandık diye sanki futbol maçı oynadık bir kere hazmaedeminiz ikinci şamarı attı millet yüzde 58 ile...

Bu ne kibir kardeşim Allah mısın derler adama !!!

ihaleye girmeye niyetlenen 2 konsorsiyum olan bitenden dolayı geri adım attı şu an tek bir firma girecek diyorlar oda yüzde 99 kolin kalyon cengiz konsorsiyumudur. alayının ciğerini bilirim akp den önce hiç olan firma bunlar. İktidarın palazlandırdığı...

Şimdi millet gördü meclisin ne kadar önemli olduğunu tek adam rejimini. Beter olun ama iyi oluyor size...
  • hani millet iradesi ne oldu sandıklar falan?
  • Bencede yapacaksınız sayın cumhurbaşkanım.

• Hayır, yapılmayacağını düşünüyorum ben de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 27 Aralık 2019; 19:19:11 >
  • RevengeRain kullanıcısına yanıt
    Öf 20 sene oldu hala yapılmayacaktır diyorsun, onlar dediyse yaparlar.

Türkiye artık bir şahıs ülkesi.

Ha inşallah yapılmaz o ayrı konu, ben dilekçemi verdim bakanlığa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 27 Aralık 2019; 19:8:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de, İnşaatına başlanacak ama yarım kalacak diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da öyle geliyor , zaten normal süre de yapılması 2-3 yıldan fazla sürecek bir proje bir de üstüne kim bilir ne aksaklıklar çıkacak o kadar kalabalık şehirde o proje olacak 6-7 yıl, ekonomi dayanmaz ona. Dediğiniz gibi bence de yarın kalır olan o zamana kadar harcanan paraya olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDoctor

Öf 20 sene oldu hala yapılmayacaktır diyorsun, onlar dediyse yaparlar.

Türkiye artık bir şahıs ülkesi.

Ha inşallah yapılmaz o ayrı konu, ben dilekçemi verdim bakanlığa.
    Siz AKP'yi fazla güçlü zannediyorsunuz. Yavaş seçildiğinde de kayyum atarlar yedirmezler diyordunuz, aynıları İmamoğlu İstanbul'u aldığında da denmişti.

AKP sanıldığı kadar güçlü bir parti değil.
  • Dışarıya kapalı, dünyadan kopuk, kendi halinde pısırık bir millet olduğumuz için masaaya vurup da " diğerlerini de hakettin de sıra buna mı geldi, sen kimin parasını nereye harcıyorsın la" diyerek bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söylemeye cesaret edemeyen bir milletin karşısında, babam da olsa böyle bir projeyi tereyağından kıl çeker gibi kolayca başlatır.

Evet başlatır ama bunun açılışını yapmak ona nasip olmaz çünkü olası ilke seçimde bu abbas kesin yolcudur, o yüzden burdaki koyu ve katı akp liler reislerinin bu döneminin tadını doyasıya çıkarsınlar. Onları güdecek yeni birini bulsunlar
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyeofskadii -- 9 Mayıs 2020; 22:25:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naganzo

hani millet iradesi ne oldu sandıklar falan?
    Ümmetin iradesi istiyor, reis milleti önemsemiyor zaten, ümmet internette yapılsın diye bas bas bağırıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapacak zaten. Kim nasıl durduracak? Meclis mi kaldı? Yargı mı? Medya mı? Sokağa cıkıp eylem yapsan 10 yıl da onun mağduriyetini yapacak.
    Kanal Istanbulu yandaşlar ve Araplar için yapacak, derdini hepimizin cocukları cekecek

• quote:

Orijinalden alıntı: RevengeRain

Siz AKP'yi fazla güçlü zannediyorsunuz. Yavaş seçildiğinde de kayyum atarlar yedirmezler diyordunuz, aynıları İmamoğlu İstanbul'u aldığında da denmişti.

AKP sanıldığı kadar güçlü bir parti değil.

Alıntıları Göster

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• RevengeRain kullanıcısına yanıt
    Diyordunuz değil diyorlardı. Ben akp hükümetini bunca sene görmüş biri olarak yorumumu bu yönde yaptım.

• Ne demek isteseniz de istemeseniz de ya! Arkadaş seni seçenler bunu istemiyor işte. Milletin iradesi değil mi? Sordun mu millete istiyor muymuş bunu diye? İyi alıştınız şu "isteseniz de istemeseniz de"lere.
  • Yüce liderimiz ne dediyse o... Kanal da yapar, Piramit de diker size ne, para adamın parası.

• Parayi bu kadar carcur etmek istiyorlarsa bizim KYK borclarini sifirlasinlar, en azindan bir tesekkurumuzu alirlar
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.