Şimdi Ara

RTE Hakkari Olayını 400' e Bağladı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
2
Favori
5.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Dağlıca'daki terör saldırısıyla ilgili "Zırhlı araçlara mayınlı saldırı yapıldı" dedi. Erdoğan, "Eğer 400 milletvekilini alacak ve Anayasa'yı değiştirecek bir sayıyı bir parti almış olsaydı, bugün bunlar olmazdı" dedi.

ATV ve A Haber'in ortak canlı yayınına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dağlıca'da meydana gelen terör saldırısıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hakkari'deki terör saldırısına ilişkin, "Her şeyden önce tabi, üzüntülüyüz. Şu anda Silahlı Kuvvetlerimiz, Genelkurmay, Dağlıca'yla, Hakkari ile gerek Valimiz, gerekse oradaki kolordu komutanı kendileriyle görüşmeler devam ediyor. Öyle zannediyorum ki kesin netice an be an alınabilir. Şu anda Sayın Başbakan'ın da Ankara'ya dönüşüyle birlikte Ankara'da bir güvenlik toplantısını yapacaklar. O ana kadar da herhalde kesin neticeleri almış olurlar. Bu kesin neticeyi aldıktan sonra durumu açıklayacaklar. Tabi şu anda orada hava şartları vesaire, o da çok çok kötüymüş ve bu kötü hava şartları altında orada böyle bir mücadele var ve Dağlıca'da yapılan bir temizlik neticesinde böyle bir olay gerçekleşiyor. Oradaki zırhlı araçlarla ifade edildiği kadarıyla mayınlarla kurulmuş olan tuzaklar neticesinde bir olay burada art ardına oluşuyor. Tabi şu anda bu konuyla ilgili Genelkurmay Başkanımızın izahatları hakikaten üzücü. Temennim odur ki şu anda yapılacak açıklama ve onun ardından da tabi oradaki devam edecek olan mücadele çok daha farklı çok daha kararlı olacaktır. Hepimizin başı sağolsun. Milletimizin başı sağolsun, Allah sabırlar versin" dedi.

ÇATIŞMALAR NEDEN YENİDEN BAŞLADI
    Gidilecek seçimde yine bölge halkını tehdit altında tutmak suretiyle, buradaki oy potansiyelini korumak istiyorlar. Dün vatandaşlar yürüyüş yaptılar. Artık çekin elinizi yakamızdan dediler. Benim Güneydoğu'daki vatandaşımın bunu daha fazla yapması lazım. Çünkü siz bizim evlatlarımızı dağa kaçırdınız. Hala biliyorsunuz kaçırılmış olan yüzlerce, binlerce çocuk var. Bölücü Terör örgütü böyle bir yöntemi kendisine seçmişse, diğer vatandaşlara korku salmak için bunu yapıyor. Temenni ederim ki halkımız onun bu durumunu görür ve kararını verir, bu kararını da sandığa yansıtır.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/30002984.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CAFE96FA5 -- 6 Eylül 2015; 22:53:32 >

• Eğer doğru ise bu kadar ahlaksız siyaset yapılmaz diyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banlanmak istemiyorum. Sadece hakkım zıkkım olsun demek istiyorum.

• Yazık, ülke kan gölüne dönmüş bu adam neyin peşinde.Zaten senin 400'ün yüzünden bu duruma düştük.
  • Yeter artık sana verebilecek hiçbir şeyimiz kalmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kepazelik. Tek kelime kullanılabilir anca bu söyleme.

• Şuan ATV de konuşuyor gene çıktı meydana seçimlerden önce
    Gene irade sandığa yansiyacağını düşünüyorum diyor arkadaş bu kadar olayı sandığa bağladı
    yazıklar olsun. Ama gene vermicem istediği kadar KAOS çıksın gene vermicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Traveco -- 6 Eylül 2015; 22:19:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haberin içeriğinde ilk paragrafta ve başlıkta geçen şeyle ilgili bir şey göremedim.

Akepeli falan değilim, rteyi de günahım kadar sevmem, yaptığı onca yanlış iş varken niye demediği bir şeyi demiş gib gösterip, onun tarafındakilerin saflarına daha daha sıkılmalarına sebep veriyorsunuz?
  • Çözüm sürecinde yanlış yaptıklarını kabul etmiş. Ne yazık ki ülke dene-yanıl yöntemiyle yönetiliyor.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2jz1993 -- 7 Eylül 2015; 0:02:55 >
  • İnanmayanlar izlesin
    https://twitter.com/galadione/status/640601087108644865

• içimdekileri buraya döksem beni vururlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: IraArel

Haberin içeriğinde ilk paragrafta ve başlıkta geçen şeyle ilgili bir şey göremedim.

Akepeli falan değilim, rteyi de günahım kadar sevmem, yaptığı onca yanlış iş varken niye demediği bir şeyi demiş gib gösterip, onun tarafındakilerin saflarına daha daha sıkılmalarına sebep veriyorsunuz?

Hürriyet'in içinde videosu var, direkt orada söylüyor başlangıçta.
  • Bunlar ve bile bile bunlara oy verenler öbür dünyada bu şehitlerin vebalini nasıl ödeyeceksiniz ? Öbür dünyada yakanıza şehidin biri yapışıp beni bile bile ölüme yollayan adamlara neden oy verdiniz dese ne diyeceksiniz ?
    Lan sizin yüzünüzden binlerce insan doğudaki yakınlarını düşünmekten uyuyamıyor siz yediğiniz önünüzde yemediğiniz arkanızda sırf nemalanıyorsunuz yada ideolojinize uyuyor diye bunlara oy veriyorsunuz hiç düşünmüyor musunuz bunun vebalini ?
  • Bu son açıklamasını bizzat tv de duyduktan sonra artık iplerin koptuğunu iyice anladım. Ne yapmak istiyorlar neyi planlıyorlar bilemiyorum ama bu ateş yakar hemde cayır cayır yakar. Hiç kimse bu işten sıyırırım diye düşünmesin, bu kanda partmağı olanlar bu dünya da yedi cedlerine kadar yatacak yer bulamazlar.
  • Bu nasıl siyasetçi lan adamın dünya umrunda değil 400 milletvekili seni...

• quote:

Haberin içeriğinde ilk paragrafta ve başlıkta geçen şeyle ilgili bir şey göremedim.

https://twitter.com/errdemglr/status/640600290195046400

Ne yazık ki gerçekten diyor.

Bu saatten sonra olayların seçimle, milletvekilleri sayısıyla ilgisi yok diyen olmaz herhalde. "400'ü verin huzur içinde çözülsün" diyen bu lafı da ediyorsa milletin oturup düşünmesi ve gereken tepkiyi vermesi lazım. Daha büyük bir itiraf olamaz.

• Az veren CAN 'dan Çok veren MAL 'dan demişler

Az verdiniz can dan gidiyor.

Çok verin Maldan gitsin.

Bunuda bu şekilde alakasız şekilde uyarladık konu içeriği hakkında yorum yapmam edebime yakışmaz.

sacma sapan konusuyor 400 istiyor 400 isteyip duracagına 400 alırsan ne yapacaksın onu anlat be adam.

öteki gün marsa araçmı yollucaz
    pkk imhamı edilecek
    nükleer silahmı ureticez
    dünya supergücümü olucaz

isteyip isteyip zırlayacagına anlat 400 alınca ne olacak
    başkan lık ise derdin başkan olunca ne olacak anlat bilelim
    hep tırıvırı
  • Aklı fikri gücü elinde bulundurmakta. Başka hiç bir şey umrunda değil. Şu zamanda bile iktidar olmaktan bahsediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

quote:

https://twitter.com/errdemglr/status/640600290195046400

Ne yazık ki gerçekten diyor.

Bu saatten sonra olayların seçimle, milletvekilleri sayısıyla ilgisi yok diyen olmaz herhalde. "400'ü verin huzur içinde çözülsün" diyen bu lafı da ediyorsa milletin oturup düşünmesi ve gereken tepkiyi vermesi lazım. Daha büyük bir itiraf olamaz.

Link anında uçmuş

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.