Şimdi Ara

RTE: 'Bizim tek önderimiz, izinden gittiğimiz Resulullah efendimizdir'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • RTE: "Bizim tek önderimiz, izinden gittiğimiz Resulullah efendimizdir"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanlığınca Grand Cevahir Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Mevlid-i Nebi Haftası Açılış Programı"nda yaptığı konuşmada CHP ve LGBT'lileri hedef aldı

Erdoğan'ın konşmasının bazıları:

Alıntı

metni:
    Dünya hayatında kendimize örnek aldığımız, yoluna hayatımızı adadığımız tek insan resulullah efendimizdir. Bizim önderimiz de, uğruna can vereceğimiz maşukumuz da sadece ve sadece o'dur.
    Rabbim bizlere Resulullah'ın izinde şahsiyetimizi inşa etmeyi nasip eylesin diyorum.
    Şahsiyet inşası tek tek fertler kadar, fertlerden müteşekkil toplumlar için de önemlidir.
    Millet olarak son iki asırdır çok yönlü bir kuşatmayla karşı karşıyayız. Bu milletin iman kalesini çökertmek için yıllardır pervasızca saldırıyorlar.
    Bunu bir dönem camilerimizi kapatarak yaptılar. Minarelerimizden günde 5 defa yükselen Allahu ekber nidalarını susturarak yaptılar. Kur'an-ı Kerim'leri, ilmihal kitaplarını, elifbaları toplatarak yaptılar. Mütefekkirlerimizi, kur'an talebesi yetiştiren âlimlerimizi hapse atarak yaptılar.
    İnsanları yobaz, tarikatçı, başörtülü, takkeli diye tahkir ederek, fişleyerek, kendi öz yurdunda paryalaştırarak yaptılar. İmam hatip okullarının kapısına zincir vurarak, başörtülü kızları üniversite kapısında ağlatarak yaptılar. Kur'an kurslarına saldırarak, camilere saldırarak, hocalarımıza saldırarak bu milleti manen çökertmeye çalıştılar.
    Bu yıkım projesinde kimi zaman medya, kimi zaman sinema, tiyatro, televizyon dizileri, kimi zaman kaleminden nefret akan sözde aydınlar, kimi zaman terör örgütleri, marjinal örgütler, maalesef kimi zaman da siyaset kurumu, siyasetçiler kullanıldı.
    Artık eskisi kadar olmasa da hâlen birilerinin bu manevi işgal projesine taşeronluk yaptığını görmekteyiz. Kimileri de millet ve memleket düşmanlarının tuzağına düşerek bu manevi yıkım projesine istemeden destek veriyor.
    Bu ideolojik bağnazlık son günlerde öyle vahim boyutlara ulaştı ki, cuma hutbesini, hutbede okunan ayet-i kerimeleri hedef almaya başladılar. Kendini bilmezin birisi çıkıyor. hem de bu ülkenin muhalefet partisi adına doğru düzgün bilgisinin olmadığı dini konularda ahkâm kesiyor.
    Diyanet teşkilatımıza, hocalarımıza utanmazca had bildirmeye kalkıyor. Bunu yaparken de cehaletini gizlemek için Gazi Mustafa Kemal'i hadsizliğine alet ediyor.
    Buram buram tek parti faşizmi kokan bu ilkellik karşısında, maalesef mensubu olduğu parti içerisinden akıl ve vicdan sahibi hiç kimse itiraz etmiyor, genel başkan dâhil hiç kimse tepki göstermiyor.
    Hayâ, edep, şefkat ve merhamet gibi hasletlerin günlük hayattan biraz daha çekildiği, insanı fıtratından kopartan LGBT'vari sapkınlıkların daha önce hiç olmadığı kadar özendirildiği, içinde bulundukları sancılı değişimler çağında medeniyet değerlerini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya oldukları günlerden geçiyoruz.
    Bu mübarek geceleri, gönül köprülerimizi sağlamlaştırdığımız müstesna zamanlar olarak görmemiz ve kıymetini bilmemiz gerekiyor. İslam kardeşliğine, bizi biz yapan kadim değerlerimize daha sıkı sarılmaya ihtiyacımız var. Rabbimize sığınmak mecburiyetindeyiz.
    Bunu başardığımızda hem fert olarak, hem de millet ve ümmet olarak Rabb'imizin önümüzde yeni kapılar açacağına yürekten inanıyorum.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mevlid-i Nebi Haftası Açılış Programı‘nda konuştu | Türkiye Cumhuriyeti | İletişim Başkanlığı (iletisim.gov.tr)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 15 Eylül 2024; 15:9:29 >

• Cevremdeki insanlari Referandum
    Zamani ve her secimde uyardim, ilerde nasil bir hata yaptiginizi anladiginizda is isten gecmis olacak dedim. Bu kirli politikaya alet olmadim, icim rahat ama cevremdekiler hatadan donmedi, en azindan cogu. Simdi onlarda goruyor yaptiklari yanlislari ama kimisi gururundan belli etmemeye calisirken, kimiside elim kirilaydida oy atmayaydim diyor.

Dillerinden Resulullahi dusurmezken, fiillerinde ve hayatlarinda ondan eser bulamazsin. Halkla aralarina duvarlar ve saraylar insa ettiler. Misirdaki firavunlar gibi. Kendileri bolluk icindeyken, halka sukretmesini ogren deyip fakirlikle yetinmesini istediler.

Kurduklari tezgahla hazinedeki paralari turlu ihale ve oyunlarla kurduklari sirketler uzerinden kendi ceplerine akittilar. Bunu ortbas etmek icinse her turlu kutsal olan seyleri kullanmaktan geri durmadilar. Kul hakkindan korkmayan nasil Musluman olur? Lafa gelince en dindarlar, icraate bakinca tam tersi.

Bu dindarlar sandikarki dini inanci olunca ahlaka ihtiyaclari kalmiyor!
    Siyasal Islam degil ulkeye Adalet ve Liyakat gerekir. Islamda o devir bunun icin ortaya cikmisti, sekilcilik icin degil. Adalet ve Liyakatin olmadigi yerde bulacaginiz sey ancak yoz ve kokusmus bozuk bir sistemden baska sey degildir.
  • Hiçbir şey yapmayıp her konuşmasında hedef olmaktan artık yoruldum.

• Bir şeyler yazacağım da valla korkam oldum.

Bizim insanımızda malum neyse

• Cevremdeki insanlari Referandum
    Zamani ve her secimde uyardim, ilerde nasil bir hata yaptiginizi anladiginizda is isten gecmis olacak dedim. Bu kirli politikaya alet olmadim, icim rahat ama cevremdekiler hatadan donmedi, en azindan cogu. Simdi onlarda goruyor yaptiklari yanlislari ama kimisi gururundan belli etmemeye calisirken, kimiside elim kirilaydida oy atmayaydim diyor.

Dillerinden Resulullahi dusurmezken, fiillerinde ve hayatlarinda ondan eser bulamazsin. Halkla aralarina duvarlar ve saraylar insa ettiler. Misirdaki firavunlar gibi. Kendileri bolluk icindeyken, halka sukretmesini ogren deyip fakirlikle yetinmesini istediler.

Kurduklari tezgahla hazinedeki paralari turlu ihale ve oyunlarla kurduklari sirketler uzerinden kendi ceplerine akittilar. Bunu ortbas etmek icinse her turlu kutsal olan seyleri kullanmaktan geri durmadilar. Kul hakkindan korkmayan nasil Musluman olur? Lafa gelince en dindarlar, icraate bakinca tam tersi.

Bu dindarlar sandikarki dini inanci olunca ahlaka ihtiyaclari kalmiyor!
    Siyasal Islam degil ulkeye Adalet ve Liyakat gerekir. Islamda o devir bunun icin ortaya cikmisti, sekilcilik icin degil. Adalet ve Liyakatin olmadigi yerde bulacaginiz sey ancak yoz ve kokusmus bozuk bir sistemden baska sey degildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 15 Eylül 2024; 22:18:14 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Şimdi Cumhurbaşkanı şerefi ve namusu üzerine ettiği yeminine aykırı mı davranıyor?

RTE: "Bizim tek önderimiz, izinden gittiğimiz Resulullah efendimizdir"Recep Tayyip Erdoğanyoutube
    Shorts videolarımız ▶️ youtube.com/playlist?list=PLdVvfehKD1JLDwZ3znEoLA-V5yo9bx5RX Yurt içi programları videolarımız ▶️ youtube.com/playlist?list=PLdVvfehKD1JLmkoPQxyqlmj2eeBNzZY36 Yurt dışı programları videolarımız ▶️ youtube.com/playlist?list=PLdVvfehKD1JIxktMJgP2quwQ8ZDOTIliR Sosyal medya hesaplarımız 🔗 https://twitter.com/RTErdogan 🔗 https://instagram.com/rterdogan 🔗 https://facebook.com/RTErdogan Haberleşme kanallarımız 💬 https://t.me/RTErdogan 💬 https://channels.bip.ai/join/rterdogan
    https://www.youtube.com/watch?v=WOXqE7f_SgA
  • fractal design kullanıcısına yanıt

Aykırı olan yer neresi tam olarak ?

RTE: "Bizim tek önderimiz, izinden gittiğimiz Resulullah efendimizdir"
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Aykırı olmayan neresi var?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Özkan gibilere göre akpnin özellikle rtenin herhangi bir yanlışı, aykırı bir şeyi olur mu sence?RTE: "Bizim tek önderimiz, izinden gittiğimiz Resulullah efendimizdir" 

Ohooo yemine bakarsak parti falan olmamalı yeminde tarafsızlık falan diyor muhalif diye belediyelerin çoğuyla görüşülmüyor bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvMüdüresiii -- 15 Eylül 2024; 23:2:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben senin ağzından duymak istiyorum şurası Peygamberin iznden gitmeye veya Müslüman olmaya ters dediğin yer neresi ?

Senin savunduğun ne anlayamadım ? Sen Cumhurbaşkanı dinsiz imansız Allahsız kitapsız olacak Peygamber flan tanımayacak bunu mu istiyorsun ?

Not: Bu arada bu Milletvekili ve Cumhurbaşaknı yemini sakıncalı zaten ama anayasa değişmediği için oda değiştirilemiyor... ( Normal olması gereken herkes inandığı kutsal kitaba el basıp yemin etmeli bence Avrupada ABD'de olduğu gibi. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 15 Eylül 2024; 23:13:29 >
  • Şu Özkan mıdır nedir hala cevap yazılıyo yazdıklarına, şaka mısınız, blokla geç, azalarak bitsin.

• Cumhurbaşkanımız "ben mesihin yolundan giden inançlı bir hristiyanım" deseydi, oyları azalır mıydı? Artar mıydı? Değişmez mıydı? Bu sorunun cevabı belirleyicidir.

• Tamam reis Atatürk'ün arkasına sığınan insanlar var da dinin arkasına sığınıp her haltı yiyen, kul hakkını yiyen suçunu, günahını meşrulaştıran yok mu? Yapma etme reis.

• Benim Atatürkün yolu hariç gideceğim hiçbir yol yok.

• karagece25 kullanıcısına yanıt

Doğruyu söyleyen 9 köy muhabbeti yani ...

• yol kutsal, şüphe yok!
    ama onunla tam zıt şeyleri yapınca
    o yolda yürümek, sadece yürümek oluyor!
    onun yolunda yürümek olmuyor!

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

sen anca algı yarat. klasik ekepeli seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

• Flying Dutchman kullanıcısına yanıt

Algı nerde burda ?

Neye itiraz ediyorsunuz bir anlayabilsek. Derdinizi bir anlatabilseniz süper olacakta.

Nedir sizi rahatsız eden ? Cumhurbaşkanının İnançlı olması flan mı ?

• Keşke izinden gitseniz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.