Şimdi Ara

RTE 2. kez uyardi: Yurt dışına para kaçıranı affetmeyiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu'nun (DEİK) Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada "Bu ülkenin ve bu milletin imkanlarıyla büyüyüp gelişen herkese yakışan, kazancını da aynı yolda kullanmaktır. Bir kez daha söylüyorum. Bu sözlerim yurt dışında yatırım yapanlara değildir. Yurt dışına varlık kaçıran varsa onlaradır. Böyle bir davranışın hiçbir makul geçerli izahı olamaz." dedi.

Kaynak

daha evvel bir defa böyle bir laf etmişti.danışmanlar falan uyardılar herhalde ertesi gün yanlış anlaşıldı diye düzeltmisti.
    Bu tip söylemler ekonomi adina hic güven vermiyor.

• Türkiye'nin likitide durumu iyi değil bunun üstüne büyük firmalar paralarının çoğunu yurt dışına çıkarıyor. Cumhurbaşkanı'nın bu açıklamarı zaten ülkeye gelmeyen yatırımcıyı iyice gelmemeye teşvik ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aga chp liderinin bir ara man adası mevzusu vardı Reis bu konuyu biraz araştırsın ......
  • Gılışdar avrubaya para gaçırdı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece gecen ay 800 milyon dolarlik sermaye cikisi olmus durumda.
    (Atilla Yesilada)
  • man adası Türkiye'ye mi bağlı?
  • Önce kendisi ve mahdumları getirsinler yurt dışındaki milyar dolarlarını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otodr -- 21 Nisan 2018; 22:13:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ressi1

Türkiye'nin likitide durumu iyi değil bunun üstüne büyük firmalar paralarının çoğunu yurt dışına çıkarıyor. Cumhurbaşkanı'nın bu açıklamarı zaten ülkeye gelmeyen yatırımcıyı iyice gelmemeye teşvik ediyor.
    iste benim de anlamadigim nota bu amac ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: met.nar

iste benim de anlamadigim nota bu amac ne?

Alıntıları Göster
    Titanik te gemiyi ilk kimler terk etmişti hocam? Bana bu sahneyi anımsatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ressi1 -- 21 Nisan 2018; 22:35:52 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Ben Fettah Tamince yi takip ederim. O da satışlara ve para çıkarmaya başlarsa bilin ki yolun sonu gelmiştir.

• quote:

Alıntıları Göster
    biz de alt kattaki marabalariz bu durumda
  • Son 1 yılda tam 28.000 ( yirmi sekiz bin) aile İngiltere’ye yerleşmiş. Aklı başında insanlar uyanalı çok oldu, kemerlerinizi çok sıkı bağlayın beyler, bu seferki kriz öncekileri mumla aratacak.

• Garibanın yastık altıyla ekonominin kurtulamayacağını anlamış nihayet
    Ballı ihalelerle semirttiği, yüz milyonlarca borcuna kalem çektiği asalaklara yapışsın birazda
  • Bu yurt dışına para kaçırma işini gerçekten yapıyorlar. "Yerli" firma yurt dışında bir paravan şirket kuruyor. Bu kurduğu şirketle kağıt üzerinde ve zarar göstererek satış yapıyor. Yaptığı satış sonucu dışarı çıkan parayı tekrar yurt içine yüksek faizle kitliyor. İçerdeki firma batıyor. Borcu da kgf, varlık fonu gibi zırva fonların üzerine yıkıyorlar.

Cb bunu biliyor. Bankalara el altından talimat da veriyordur. Bir liranın hareketini bile izletiyordur.

• bitcoin yöntemiyle para transferi yapar patronlar tayyip eli boş döner
  • dedi ve man adasına paraları kaçırmaya pardon aktarmaya devam etti.

• Tam olarak ne olduğunu bilemeyiz. Jölelinin klasik saçmalamalarının etkisi olabilir. Son şirket satışları ve borç yapılandırmalarıyla önemli miktarda para yurt dışına çıkıyor da olabilir.

BU kadar üst üste yapılan açıklamalar hayra alamet değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.