Şimdi Ara

RR egzoz filtresi uyarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Resimdeki uyarı çıktı land rover türkiyeyi aradım getirin makineye bağlayalım dedi başka bir çözüm yolu var mıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu dpf denen filtre mi acaba? bir süre yüksek devir kullanın geçer diyorlardı eğer buysa.
  • Senin RR çöp bence duymak istediğin buysa eğer
  • quote:

Orijinalden alıntı: just sky

bu dpf denen filtre mi acaba? bir süre yüksek devir kullanın geçer diyorlardı eğer buysa.

Yüksek devir derken kaç bin devir ve ne kadar süre kullanmalıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Senin RR çöp bence duymak istediğin buysa eğer

Bu mesajı bekliyordum şehir çöplüğüne gidiyoruz şimdi

• Otobana çıkın . Trafiksiz bir zaman olsun. Aracı 3 bin devirden aşağı düşürmeden en az 50 km sürün. Ama devir düşmesin yani bağırtın. Eğer ki geçmez ise o zaman servise gidin. Büyük ihtimal DPF uyarısı bu. Uyarı geçmezse makinadan silerler veya temizlerler. Kolay gelsin.
  • Hergün RR konusu
    Yüksek devirde kullanınca geçer

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    carspeed açık hava filtresi
    18 yıl önce açıldı
    Megane 2 mazot filtresi uyarısı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • darkboyy D kullanıcısına yanıt
    3000 devir üstü 15 20 dakka gazlasanız geçer diye düşünüyorum. gerçi 300 küsür beygir rr ile de 3000 devir üstü 20 dakka nerede gazlarsınız bilemedim. gece otobana falan çıkmak lazım
  • Biraz devirli kullanmak ve trafiğe girmeden gitmen lazım.

• Akşam denemeye çalışırım yardımcı olanlara teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: darkboyy

quote:

El kitabina bakin diyor baktiniz mi ?

İnsan zengin de olsa fakir de olsa kitap okuyabilmeli . Tahminim 5-10 sayfa meraktan bakip aman neyse yasadikca ogreniriz demissindir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 19 Ekim 2016; 17:15:53 >
  • RR=Rolls Royce

Konu ilgi görsün diye Land Rover'ı RR diye kısaltmayın.
  • Foruma üye olmayan arkadaşım bile senin renç rovırının olduğunu duydu.Sence de yetmez mi?Yani sen bu uyarının ne olduğunu, nasıl çözüleceğini bilmiyorsun öyle mi?

• quote:

quote:

quote:

İnsan zengin de olsa fakir de olsa kitap okuyabilmeli . Tahminim 5-10 sayfa meraktan bakip aman neyse yasadikca ogreniriz demissindir

El kitabı evde bir yerde arabada olsa bakardım ayrıca konunun zenginlik fakirlikle ne alakası var şu konuyu linea gibi bir araba için açsam gelip bu kadar gereksiz konuşmazdın konuma mesaj atmak zorunda değilsin senli benli de konuşma

• quote:

quote:

quote:

quote:

El kitabı evde bir yerde arabada olsa bakardım ayrıca konunun zenginlik fakirlikle ne alakası var şu konuyu linea gibi bir araba için açsam gelip bu kadar gereksiz konuşmazdın konuma mesaj atmak zorunda değilsin senli benli de konuşma

Alakasi yok zaten diyorum ya Linea da olsa RR de olsa su kitabi okuyun kardesim kendi arabanizin kitabi hic mi merak etmiyorsunuz ?

Adi ustunde Kullanim Kilavuzu . Arabayi Kullaniyorsun Kilavuzunu da kullan

• Dukeee D kullanıcısına yanıt
    @kemal
    Range rover land rover çatısı altında üretilen bir markadır rolls royce konusunu siz açın inşallah

@duke
    Yardımcı olmayacaksan vızıldama konuya girip okumak zorunda değilsin cevap yazmak zorunda da değilsin

• Arkadaşlar RR var diye konuda arkadaşa hava atıyor zengin heheh demeyin lütfen .

Çoğu forumda RR = Range Rover diye geçer . Herhalde ülkemizde Rolls Royce olan biri gelip konu açmaz yani açarsa da zirve olur

Forumda lüks araçlar da olacak olmalı zaten . ATTRACTION'a yapılan şeyleri tekrarlamayalım lütfen .

Burada eleştirilmesi gereken tek şey EL Kitabına bakınız denildiği yerde bakmadan konu açmak !!
  • Haftalık konu sınırı falan getirilsin artık. Adam range almış hergün 1 konu açıyor keyfi. Kimse de bana bu adamın keyfi konu açadığını idda edemez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: just sky

3000 devir üstü 15 20 dakka gazlasanız geçer diye düşünüyorum. gerçi 300 küsür beygir rr ile de 3000 devir üstü 20 dakka nerede gazlarsınız bilemedim. gece otobana falan çıkmak lazım

2. Vites 3bin devirde 65 civarı oluyor hız manuel modda yapılabilir

• darkboyy D kullanıcısına yanıt
    ha değil mi manuel mod vardır, ben hep söyle son vites 3000 rpm gibi düşündüm, otomatik araç çok az kullandım, cahilliğime verin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.