Şimdi Ara

RP alımı için en güvenli site ? [ACİL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler normalde gamesultandan alırdım da 1 tane bile stokta kalmamış e-pinlerden.Hangi site güvenlidir ?

• başka önerdiğiniz ?
  • Herhangi bir sitede sorun mu yaşadın öyle bir şey varsa bizde bilelim ona göre sakata gelmeyek qnq
  • quote:

Orijinalden alıntı: 13rtn!

Herhangi bir sitede sorun mu yaşadın öyle bir şey varsa bizde bilelim ona göre sakata gelmeyek qnq

hayır sorun yaşamadım da gamesultandan alıyordum her seferinde komisyonsuz siteye bakiye yükleyebiliyordum,bynogame falan 50 tl yükleyince 52.50 tl alıyor kartta o kadar yok.ininal kullanıyorum.başka site de yok ne yapacagımı bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: OlympoSSSSS1

quote:

Herhangi bir sitede sorun mu yaşadın öyle bir şey varsa bizde bilelim ona göre sakata gelmeyek qnq

hayır sorun yaşamadım da gamesultandan alıyordum her seferinde komisyonsuz siteye bakiye yükleyebiliyordum,bynogame falan 50 tl yükleyince 52.50 tl alıyor kartta o kadar yok.ininal kullanıyorum.başka site de yok ne yapacagımı bilemedim

Ya sen biliyorsundur belki 15 g-cash yükledik 2 gift parası için ama stokta falan yokmuş şimdi bekliyorum ki gelsin, ne zaman gelir bilir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Drug Free

quote:

quote:

Ya sen biliyorsundur belki 15 g-cash yükledik 2 gift parası için ama stokta falan yokmuş şimdi bekliyorum ki gelsin, ne zaman gelir bilir misin?

bende bayramda oyle sorun yaşadım,bir tane bile epin kalmamış stoklarında,canlı destek ile bağlantıya geçtiğimde ''kesin bir bilgi veremeyiz'' demişlerdi.Muhtemelen yarın gelecek bir sorun olmaz

• sanalsaray.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lolün sitesinde referans siteler var onlara güvenebilirsin
  • Sanalsaray ve **** gibi sitelerden sorunsuz alışverişler yaptım.

Edit: l3v3lci bu arada sansürlüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eminem Bağımlısı Genç -- 3 Kasım 2013; 16:08:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unchangeable

lolün sitesinde referans siteler var onlara güvenebilirsin

link atabilir misiniz bulamadım da ? bir de tek komisyon almayan gamesultan sanırım ya her site 2 tl komisyon alıyor
  • hepsine teker teker kayıt oldum hepsi komisyon alıyor ya baska yok mu ?
  • Sanalsaray iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paypalın varsa ben sana alayim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aras.

Paypalın varsa ben sana alayim

Paypalim var ama ondanda gidiyor diye biliyorum 1-2 tl.40+10 cekecegim gamesatişta ininal yükleme yapamıyorum üyelik grubunuz cart curt diyor

• sanalsaraydan bin liradan fazla alisverisim olmustur hic bi sorun olmadı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aras.

Paypalın varsa ben sana alayim

Paypalim var ama ondanda gidiyor diye biliyorum 1-2 tl.40+10 cekecegim gamesatişta ininal yükleme yapamıyorum üyelik grubunuz cart curt diyor

Bakiyenden kullanırsan ve aileme gönderiyorumu işaretlersen herhangi bir ücret kesmez
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Unchangeable

lolün sitesinde referans siteler var onlara güvenebilirsin

link atabilir misiniz bulamadım da ? bir de tek komisyon almayan gamesultan sanırım ya her site 2 tl komisyon alıyor

http://forums.tr.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=34125
  • quote:

quote:

ininal kullanıyorsan ne gerek var ki direk oyuna girip alabilirsin kredi kartı kısmından

• Nasıl yardımcı olabilirim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joey Tribbiani

xgame daha şimdi aldım

Tesekkur ederim yardımcı olan arkadaslara,xgame komisyon aldı mı ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.