Şimdi Ara

Rottweiler aldım 6-7 aylık temel eğitimlerini nasıl vermeliyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resimdeki Rot benim 1 günde alıştı bana otur , kalk , yat , gel , git gibi temel eğitimlerini nasıl vereceğim ?
    Not : Resim onun küçük hali
    https://store.donanimhaber.com/88/5f/73/885f73b166a1cbedb41d2e0dcfa6b51d.jpg
     Rottweiler aldım 6-7 aylık temel eğitimlerini nasıl vermeliyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlei -- 17 Ağustos 2014; 23:29:56 >

• Anlatmakla olmaz biraz araştır videolu kolay anlatımlı dersleri var.Bir kere gösterip bırakma ama sürekli tekrar ettir hayvana ki unutmasın.
  • 6-7 aylık ise işin oldukça kolay ben 1 aylıkken buldum golden'ımı rahat 2 ay sürdü temel eğitimi verebilmem. aranızda sevgi bağını ve hiyerarşiyi (sana saygı duymasını) sağlarsan gerisi çok kolay 1-2 video ile öğrenebilir ve öğretebilirsin.
  • Google'a yazarsan eğer karşına bir sürü site çıkar ayrıca tam öğrenme yaşında hemencecik öğrenicektir. Ayrıca ''Köpekler için 101 Beceri'' diye çok güzel bir kitap var. Resimlerle uygulamalarla herşeyiyle anlatıyor. En başta basit komutlardan başlıyor otur,yat,kalk, dur gibi sonra gittikçe ustalaşıyor git getir, ışığı söndür, kumadayı getir, kapıyı kapat gibi çoğu kişi faydasını görmüş tavsiye ederim.

Orijinalden alıntı: RghyLady

Google'a yazarsan eğer karşına bir sürü site çıkar ayrıca tam öğrenme yaşında hemencecik öğrenicektir. Ayrıca ''Köpekler için 101 Beceri'' diye çok güzel bir kitap var. Resimlerle uygulamalarla herşeyiyle anlatıyor. En başta basit komutlardan başlıyor otur,yat,kalk, dur gibi sonra gittikçe ustalaşıyor git getir, ışığı söndür, kumadayı getir, kapıyı kapat gibi çoğu kişi faydasını görmüş tavsiye ederim.

1 veya 2 yaşında bir rotwailler bana alışabilir mi sizce bana problem çıkarır mı. Sonuçta ileri ırk bir köpek. Dikkatli olmak gerekir yavru alınmadıysa. Sizce bi sorun olur mu alırsam tavsiyeniz ne olur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam olarak kesin bir şey diyemem bu köpekten köpeğe değişir ama Rot. ların içinde direk koruma içgüdüsü vardır. Ve siz direk olgun yaştan alıyorsunuz. O yüzden alışması zor olabilir sürekli tetikte olabilir size karşı en azından bir süre. 1 yaş hadi neyse ama 2 yaş bilemiyorum daha küçük 6-7 aylık bulursanız çok daha iyi ve kolay olabilir sizin için.
  • Arkadaşlar iki soru var 1/2 yaşındaki rot sana aşılır alışmasına ama ona ne kadar baktığın nasıl baktıgınla alakalı eğitim konusu çok özen ve dikkat isteyen bir konu ben polis köpek egitmeniyim köpegi egitebilirsin elbet ama nerde nasıl ödül ve ceza vereceğin çok önemli en ufak yanlışta herşeyi silersin Yada hayvanı bozarsın birdaha düzeltmek çok zaman alır zamanlama çok önemli yardım edebilirim istanbuldaydanız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.