Şimdi Ara

Roswell olayının üstünde neden durulmuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yalan değilse FBI belgeleri doğruladı deniliyor, fakat ben ne tv kanallarından ne de kimsenin ağzından bu konuyu duymadım.10 kişiye sordum sadece babamın haberi var, gazeteden okumuş.Bu olayın aslı nedir? A.B.D'nin Orta Doğu planları mı? Gündem değişikliği için yalan bir proje mi?

Nedir yani bu konu kimse neden üzerine gitmiyor?Sanki herkes Dünya dışı yaşam formlarından haberdar gibi davranıyor

Orijinalden alıntı: Einsteiin

Arkadaşlar yalan değilse FBI belgeleri doğruladı deniliyor, fakat ben ne tv kanallarından ne de kimsenin ağzından bu konuyu duymadım.10 kişiye sordum sadece babamın haberi var, gazeteden okumuş.Bu olayın aslı nedir? A.B.D'nin Orta Doğu planları mı? Gündem değişikliği için yalan bir proje mi?

Nedir yani bu konu kimse neden üzerine gitmiyor?Sanki herkes Dünya dışı yaşam formlarından haberdar gibi davranıyor

Ben de bir anlam veremedim. Havada bir nokta görüntülesinler gündeme oturuyor fakat böyle bir şey bir kere bile bahsedilmedi televizyonda. Adamlar resmen uzaylılar var ve ele geçirdik dediler ama dediğin gibi herkes sanki uzaylılarla birlikte yaşıyoruz gibi davranıyor.

Take a look to the sky just before you die, it's the last time you will!

• quote:

Orijinalden alıntı: m4y

Hepsi bir planın işleyişi. Sadece bekle ve izle.

Hangi plan??
  • Bugün posta gazetesinin arka sayfasında vardı
  • videlardan başka somut bi delil yok.. ne yani bi iki tane eski video yayınlandı sonra da bi kaç belgeyle bu videolar doğrulandı diye uzaylılarla mı görüşmüş oldular.. iyi o zaman biz de bi video çekelim bi kaç uzaylı maketi bulup sonra da resmi sitede bunlar gerçektir diye belge yayınlayalım bunlar sadece kafa karıştırmak ve amerika nın yaptığı gizli deneyleri (mesela haarp ile ilgili konular vardı forumda) uzaylılar yapmış gibi göstermek.. bu videoların yapılış sebebi ve sanki gerçekmiş gibi önce yalanlamaları sonra da doğrulamaları bundan dolayı bence.. insanlara filmlerde fbi ın yayınladığı herşey gerçekmiş ya da fbi ı gerçekleri yalanlayıp saklayan bi şeymiş gibi gösterdiklerinden insanlar daha çok inandı.. belki uzayda yaşayan canlılarda var fakat bu videoların gerçek olduğunu düşünmüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 11 Nisan 2011; 22:51:57 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.