Şimdi Ara

Rosacea (gül hastalığı) yardımlaşma....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
59
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 2025 ocak ayından itibaren rosa yani gül hastalığına yakalandım. İlk başlarda kimse tanıyı koymadı tanı konması geç olduğu için ilerlemede oldu. Demodexsiz rosa bendeki, yüzümde kızarıklık, yanma, hassasiyet, ufak tefek sivilce olarak kendini gösteriyor.

Antalyada ikamet ediyorum burda bir kaç tavsiye edilen doktora gittim çeşitli kremler takviyeler kullandım ama çare olmadı.

Bir süre rafine şekersiz ve glutensiz diyet yaptım ama ondada çare bulamadım.

İstanbulda PDL lazer denilen bir lazer tedavisi aldım ilk 2 seans çok iyiydi 3. seanstan sonra yine kötüleşmeye başladı 3. seanstan sonra devam etmedim.

Bu rahatsızlığın kesin çözümü yok, herkese aynı reçete aynı tedavide iyi gelmiyor, doğru bakım rutini doğru tedavi ile yatıştırılabiliyor hastalık uykuya geçebiliyor ben bu evreye gelemedim malesef günden güne artarak devam ediyor. Çeşitli yatıştırıcılar var bazen çok iyi geliyor günün yarısı iyi geçiyor bazen hiç fayda etmiyor. Bende en çok sıcak hava, güneş, sıcak acı baharatlı yemek, kapalı alan tetikliyor.

Bu rahatsızlığı yaşayıp doktor/tedavi tavsiyesi olabilecek varmı? Çare bulan varmı? Özellikle Antalyada doktor tavsiyesi olacak varsa çok sevinirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.