Şimdi Ara

Root ve bankacılık işlemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar, yeni telefonum var ve yurtdışından geldiği için imei numarasınız değiştirtmem söylendi, imei sini değiştirttim bu sefer de başıma root meselesi çıktı.. nedir bu root?? bankacılık cep şubelerini yüklemem gerekiyor ve yüklediğimde "telefonunuza rooting yapılmış güvenli değil" uyarısı alıyorum. bunun bi çözümü yok mu? lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim , telefonuma bişey yüklemeye çekiniyorum...

• yok mu yardımcı olabilecek????
  • yok anlaşılan.....
  • Arkadaşım kolayı var telefonun orjinal romunu bulup yükle tamamdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biraz yardımcı olsanız, bilgisayar olsa her türlü yaparım ama telefonda ilk defa başıma geliyor, S3 ün orjinal romunu nerden bulurum ? nasıl yüklerim biraz anlatır mısınız?
  • Archdaisy A kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla telefona imei çaktırdın. Resmi romu yüklersen zaten imei numaran silinir görüşme yapamazsın. Keşke imei kopyalatmak yerine pasaporta kaydettirseydin telefonu.
  • Supersu programına gir, ayarlarda root kaldırmayıl seç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • süpersu programını duydum, ama yapamayanların telefonları yada tabletleri çökmüş hep yorumlarda yazıyor, zor bişeyse yapmayayım hiç ,riski var mı?
    ayrıca unroot edersem imei gider mi? bir de superuser diye bir program yüklemiş içine bu iyi bişey mi kötü bişey mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archdaisy -- 21 Eylül 2014; 23:29:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.