Şimdi Ara

root edilmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Altından kalkamadığım bir sorunum var. umarim bana yardımcı olabilirsini

note 5 telefonumda silinen verileri bulabilmek için usb ile pc ye bağlantı yaparak dr. fone uygulamasini kullandim.. o günden sonra telefonumda tehdit bulundu uyarisi var. ayrica bu uygulama telefonumun işletim sistemini degistirdigi için yazilim güncellemeside alamiyorum.
    fabrika ayarlarinin filan işe yaramayacağinı bilirsiniz zaten. supersu uygulamasiyla baktim. root yok diyor. ama play storeda ln tambu klavye indirdim. uygulamayi kullanamiyorum uyari var. cihaziniz root erisimlidir guvenlik nedeniyle.......
    telefonum root erisimli ve benden saklaniyor. dowland modunda kontrol ettim know sayacim 0 ama telefon ayarlarinda mi gelistirici seceneklerinde mi de knoxsun 2. 7 filan oldugunu gordum. telefonumun icine etti uygulama
    kies deneyim dedim kies kullanmama izin vermeyip bana smart switch önerdi
    smart switchte bende kullanilamadi. ne yapacagimi bilemiyorum artik. rootpa diye birsey buldum telefonumda. onun bildirimlerini kapatinda en azindan ikide bir gelen tehdit uyarisindan kurtuldum. rootpa kaldirilamiyor .

odin rom stock biseyler var. riskli deniyor. bende bayanim arastir arastir baya bilgi edindim ama odin rom filan biraz beni korkuttu. help meee please

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba. Supersu yüklemeden root yapıp gizleyebilen uygulamalar vardı sanki. Odin'in korkulacak bir yanı yok, sadece doğru firmware dosyasını indirmeye bakın. Romlar sammobile denen bir siteden indirilir, yavaş inerse samfirm ile indirme yöntemi diye arayıp öyle indirmeyi deneyin.

Bu arada Dr fone işinizi gördü mü bari?

• bişeyler buldu ama yeni miydi eski miydi bilemiyorum.. ücretli olduğu için devam etmedim. detaylı bakmadım.

ben supersuyu indirdim root kaldirmayi denemek icin ama supersuyu kullanamiyorum. cunku supersu bana cihazimin rootsuz oldugunu soyluyor. bu dc fone nasil bisey yapiyorsa artik rootsuz gorunmesini sagliyor telefonun. yazilimda alamiyorum isletim sisteminiz yetkisiz bir yolla degistirildi diyor.

root edilmiş

izlemem gereken yolu bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinyas -- 2 Ocak 2019; 1:19:22 >

• yasinyas Y kullanıcısına yanıt
    Bir dosya yöneticisi indirip (mesela x-plore file manager) root erişimini etkinleştirip bakın bakalım root dizinine girecek mi? Eğer root yapılmamış diyorsa cihazda root değil başka bir şey var(cihaz yöneticisi veya başka bir izin alınmış olabilir). Hala odinle risk almam diyorsanız yapacağım bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exfat -- 2 Ocak 2019; 20:16:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.