Şimdi Ara

Roomster 1.2 karar noktasındayım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
20.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Başlangıçta seat toledo ve cordoba gibi araçlar baktım ...fabia baktım ama en sonunda hiçbir hatası olmayan 1.2 dinamik paket roomster 9000 km dir 22.000 tl ye...
    (çelik jant ve panoromik tavan olan) düşünüyorum... Piyasaya göre 3.000 tl aşağıya alacam..

ARkadaşlar bu aracı kullanan varsa lütfen yorumlarınızı belirtirmisiniz... Ayrıca lpg uygulansa nasıl olur...
    bu arabanın artısı ve eksisi nedir...
    Arkadaşlar arabayı ayırttım...pazartesi sabahı kesin karar vericem... ARkadaş kesin sonuç bekliyor...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Roomster 1.2: Kapsamlı Bir İnceleme

Piyasada bir Roomster 1.2 satın almayı mı düşünüyorsun? İşte bu çok yönlü araç hakkında bilmen gereken her şey:

Genel Bakış

Skoda Roomster 1.2, kompakt ve pratik bir otomobildir. Geniş iç mekanı, yüksek tavanı ve çok sayıda saklama bölmesi ile aileler ve aktif yaşam tarzına sahip kişiler için idealdir.

Motor ve Performans

Roomster 1.2, 70 beygir gücü ve 112 Nm tork üreten 1,2 litrelik bir benzinli motorla çalışmaktadır. Performansı mütevazıdır, ancak günlük sürüşler için yeterlidir. Yakıt verimliliği ortalama düzeydedir ve ortalama 6,0 l/100 km yakıt tüketimi sunmaktadır.

İç Mekan ve Özellikler

Roomster 1.2'nin iç mekanı ferah ve pratiktir. Yüksek oturma pozisyonu iyi bir görüş sağlar. Koltuklar rahattır ve arka koltuklar katlanarak daha fazla kargo alanı oluşturulabilir. Standart özellikler arasında klima, elektrikli camlar ve radyo bulunur.

Güvenlik

Roomster 1.2, sürücü ve yolcu hava yastıkları, ABS frenler ve elektronik stabilite kontrolü gibi çeşitli güvenlik özelliklerine sahiptir. Euro NCAP güvenlik testlerinde dört yıldız almıştır.

Yorumlar

Skoda Roomster 1.2 genel olarak olumlu yorumlar almaktadır. Sahipleri, geniş iç mekanını, pratikliğini ve güvenilirliğini övmektedir. Ancak, bazıları motorunun performansının yetersiz olduğunu belirtmektedir.

Sonuç

Skoda Roomster 1.2, geniş aileler ve aktif yaşam tarzına sahip kişiler için pratik ve uygun fiyatlı bir seçenektir. Geniş iç mekanı, yüksek tavanı ve çok sayıda saklama bölmesi ile günlük sürüşler ve gezintiler için idealdir. Performansı mütevazıdır ancak günlük sürüşler için yeterlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • roomster'ın 1.2 htp olan için soruyorum... 70 hp .. Evet arkadaşlar merakla bekliyorum
  • Çok beğendiğim bir araç. İdeal bir aile arabası. Diğer konularda pek bir bilgim yok.
  • Bu araçlar ticari olarakmı geçiyor hususi olarakmı
  • Arkadaşlar yani hiç bilen yokmu bu arabayı kullanan ....
  • Pek düşünmeden al derim ben sana.

Fiorinolardan ,bipperlardan çok çok daha iyi bir araç.

Alt devirleri 3 silindir olması nedeniyle oldukça dolu ,sana fazlasıyla yeter ki tüketimde motorun son optmizasyonuyla olduça iyi.

Tabi dizel kadar olmaz ancak seni fazlasıyla tatmin eder.

Bild fiorino ve roomsteri karşılaştırmalı teste tabi tutmuştu ve aradki puan farkı 70 gibi bir değerdi ve bu benim yıllardır gördüğüm en büyük farktı.

Kullanım hissi olarakta çok büyük fark var .Cam tavanda aracın kendiside oldukça çekici ,ve aracın orantıları çok güzel,araç büyük ihtimalle beyazdır şimdiden güle güle kullan.
  • hususi olarak geçiyor ticari değil bu araç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 3008 1.2 alınır mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Araç şekil olarak falan çok güzel duruyor. Fakat işte 1.2 litre 70hp motor düşündürüyor insanı büyük bir araç sonuçta. İmkan olsa da 1.2 TSI alınabilse tadından yenmez ama. İşter şartlar çoğu zaman el vermior. Bir test etmenizi öneririm. Uzun uzun test edin performan olarak tatmin ediyorsa alınabilecek bir araçtır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

Pek düşünmeden al derim ben sana.

Fiorinolardan ,bipperlardan çok çok daha iyi bir araç.

Alt devirleri 3 silindir olması nedeniyle oldukça dolu ,sana fazlasıyla yeter ki tüketimde motorun son optmizasyonuyla olduça iyi.

Tabi dizel kadar olmaz ancak seni fazlasıyla tatmin eder.

Bild fiorino ve roomsteri karşılaştırmalı teste tabi tutmuştu ve aradki puan farkı 70 gibi bir değerdi ve bu benim yıllardır gördüğüm en büyük farktı.

Kullanım hissi olarakta çok büyük fark var .Cam tavanda aracın kendiside oldukça çekici ,ve aracın orantıları çok güzel,araç büyük ihtimalle beyazdır şimdiden güle güle kullan.

Ateş kırmızı dinamik paket... çelik jant panoromik tavan arka camlar filmli....

• quote:

Orijinalden alıntı: lifeanddead

Araç şekil olarak falan çok güzel duruyor. Fakat işte 1.2 litre 70hp motor düşündürüyor insanı büyük bir araç sonuçta. İmkan olsa da 1.2 TSI alınabilse tadından yenmez ama. İşter şartlar çoğu zaman el vermior. Bir test etmenizi öneririm. Uzun uzun test edin performan olarak tatmin ediyorsa alınabilecek bir araçtır.

Aynen öyle TSI motor veya 1.4 olsa hiç düşünmem ama bilemiyorum... Test dediğin şehir içi kullandım bayıra vurdum bayılma yapmadı.. Ama sanki benzinli bir araca göre biraz sesli geldi..
  • Zamanında az önermedik millete
    ama insanlar okadar bilgisiz ki , uğraşmıyorum artık
    hafif ticari peşinde koşanlara ithaf olunur

ayrıca 1.2 roomster i test ettim
    gitmiyor diye birşey yoktur
    götürecek motor 50hp de olabilir
    ama mühim olan nasıl görtürdüğüdür

adam gibi ivmelenme için bile 4-5000 devire çıkmıştım
    kısacası 1.2 ile yakıt ekonomisinin ancak 50 yaşında yakalayabilirim gibi geliyor bana
    en kötü 1.4 düşünülmeli

daha önce roomster ile ilgili yaptığım bir kaç yorumdan bazılarını yapıştırıyorum belki fikir sahibi olursunuz

----------------------------------

Roomster denilen araba senin berlingondanda benim sattığım kangoo danda daha kaliteli bir araç.

Fiyatına
    Kişisel beğeniye
    tipine
    osuna busuna bişey demem.

24 farklı disiplinde

vw caddy
    opel combo
    reno kangoo
    skoda roomster

auto bild tarafından karşılaştırılıyor.
    Roomster özellikle Sürüş bölümünde rakiplerinin önünde

Puanlama

Roomster 431
    Kangoo 423
    Caddy 416
    Combo 406

Buyrum bu testin linki.

http://www.autobild.de/artikel/test-kangoo-caddy-roomster-combo-527706.html

Tabi ikna olmak zordur.
    İkna olmak güçtür.
    Alışkanlıklar kolay değişmez.

Ozaman bir test daha.

Roomster
    Kangoo
    Berlingo

Bu sefer daha detaylı bilgiler içeren 24 disiplin.

Roomster 445
    Berlingo 422
    Kangoo 416

Buyrun buda bu testin linki

http://www.autobild.de/artikel/vergleich-berlingo-kangoo-roomster-732278.html

-------------------------------

Araba budur Beyler
    Bu arabayı mutlaka inceleyin
    Taş gibi
    Gidin test sürüşü yapın ( tabi sadece 1.2 ler var şuan )
    Sürücü hafif ticarilere göre çok iyi
    Yol tutuşu ticarilere göre çok iyi
    Frenleri Kangoo kadar iyi
    içi çok ferah
    Arka koltuk oturma pozisyonları ticarilerin hepsinden rahat çünkü istendiğinde ileri geri sürülebiliyor
    Malzeme kalitesi ortalamanın üzerinde

Donanım olaraksa Türkiyede satılanlar dahil '' ki comfort donanım buna örnek '' yok yok

Yani sürüş karakteride dahil binek den farkı yok.
    Zaten üretici firmada , dergiler ve testler de aracı MPV olarak konumlandırmış
    Ticari değil yani

8 hava yastığı
    4 teker disk fren
    deri direksiyon
    çelik jantlar
    esp

gibi başlıca ve daha bir çok özellik.

Sadece ön kapının bitimi ve arka kapının başlangıcındaki orantısız tasarımdan ötürü
    Bu aracı tipsiz diyerek silip atmayın

Sürmeden incelemeden karar vermeyin.

------------------------------

• kardeş ben önceki arabam olan fabia 1.2 sedan ı 3yıl 30000 km civarı kullandım,aracın ağırlığı 1100 kg civarı sanırım,o ağırlığa rağmen kasayı rahat taşıyordu,sadece klima açık ve araç yüklü ise dik rampa çıkışlarında biraz zorlanıyordu ,o zamanda klimayı kapatıyordum yani bu motor ekonomi amaçlı bir motor, 0 -50 km/h hızlanması bir çok 1.4 den iyi olan bu motor 50 den 100 km/h çıkışta biraz nazlanıyor,ama tork değeri 112 nm ki 1.4 75 hp lik araçlar civarında ,ayrıca triger kayışı yerine zincir kullanılıyor,evet alt devirlerde sessiz olan motor üst devirlerde motor sesi rahatsız edebilir,2.viteste 80 km hızı görüyorsunuz ama hemen devir kesici araya giriyor, ben sorunsuz kullandım ve çokta memnundum.
  • ciddi olarak bu aracı düşünmeye başladım

1.2 tsi 105 hp style paketine ek olarak perde hava yastıklarını dahil ettirebiliyormuyuz acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.