Şimdi Ara

RONALDO YAZILIR....ADAM OKUNUR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayni zamanda taraftar cocugu asagilayan Semih Kaya yada Kapak olur....

• Ronaldoya da herkes showmen dıyor ama keske herkes cr7 gibi olsa. Adam showunu yapabilir ama binlerce cocuğunda karnı doyuyor. Diğer insanlar gibi kuru showlardan değil. Keşke herkes bir cr7 olsa.
  • Müslüman olmasını en çok dilediğim insanlardan birisi Ronaldo. Bizimkisi artık dilde kalmış müslümanlığımız. Yüreklerimize inmiyor bir türlü. Müslümanız deriz ama ne haltlar yeriz. Allah ıslah etsin hayırla bizleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay be, pek sevmem kendisini ama nötrleşiyorum kendisine karşı.
  • birazdan damlar O KADAR PARA KAZANIYOR YAPMASI GEREKENI YAPIYOR ZATEN diyecek duyarci tayfa

• o değilde adam kamerayı açana kadar sabah oldu
  • Messi olsa para isterdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÖĞRETMENLİK OKUNUR MU ?
    7 yıl önce açıldı
    Say 11k ne yazılır
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cristiano Ronaldo gerek karakter gerek oyunculuk açısından "BANA GÖRE" dünyanın en iyi futbolcusudur.
  • ronaldo adamlığını izlanda maçından sonra gösterdi bıraksın bu ayakları şov peşinde
  • Karakterle futbolculuğun ilgisi yok. İyi niyetli ve yardımsever bir insan ona kimse laf edemez, o konuda en iyisi olabilir ama sahada değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz ona kupon yatıran diyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

Müslüman olmasını en çok dilediğim insanlardan birisi Ronaldo. Bizimkisi artık dilde kalmış müslümanlığımız. Yüreklerimize inmiyor bir türlü. Müslümanız deriz ama ne haltlar yeriz. Allah ıslah etsin hayırla bizleri.

İşe insanları dinleriyle ayırmamakla başla. Müslüman, hristiyan, ateist olmasının önemi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

Müslüman olmasını en çok dilediğim insanlardan birisi Ronaldo. Bizimkisi artık dilde kalmış müslümanlığımız. Yüreklerimize inmiyor bir türlü. Müslümanız deriz ama ne haltlar yeriz. Allah ıslah etsin hayırla bizleri.

İşe insanları dinleriyle ayırmamakla başla. Müslüman, hristiyan, ateist olmasının önemi yok.

Mesajımda herhangi bir ayırım yok. Sadece bir temenni. Eğer bir ayırım olsaydı; ROnaldo tu kaka derdim ya da adama sallardım. Cümleyi tekrar okumanızda fayda var.

• EneRGy. kullanıcısına yanıt
    Adamın müslüman olmasını istemekle daha başka nasıl ayrımcılık yapacaksınız anlamadım. Yani "çok iyi adam ama hristiyan işte" demekle eşdeğer değil midir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Adamın müslüman olmasını istemekle daha başka nasıl ayrımcılık yapacaksınız anlamadım. Yani "çok iyi adam ama hristiyan işte" demekle eşdeğer değil midir?

"Temenni" nin anlamına googleden bakmanızı tavsiye ve rica ediyorum. Ve cümlenin hangi yerinde " Çok iyi adam ama hristiyan işte " gibi bir anlam ya da ima var? Eşdeğer değildir. Sanırım algılarınız islamofobi tarafından işgal edilmiş. Kaldı ki temenni etmekte bir zarar da yoktur. Ronaldo, iyi bir insandır ve kaliteli bir karakterdir. Ben de bir müslüman olarak, böylesine değerli bir insanın islam ile tanışmasını ve müslüman olmasını temenni ettim. Hâlâ anladıysanız ya da anlamamakta ısrar ediyorsanız, daha basit bir dil kullanarak izah ederim.

• quote:

Yaşadığınız rahatsızlığı ben de yaşıyorum ve sizi çok iyi anlıyorum. Uzun zaman önce bunun üzerine tartışarak bir yere varılmayacağını anladım. Siz de çok canınızı sıkmayıp görmezden gelin bence zira bir faydası olmuyor.
  • işte buda messi

• Hafıza doluydu heralde önce 1-2 şey sildi
  • gs savunmasını deştiği içinmi

• quote:

Orijinalden alıntı: Jungle Boogie

quote:

Yaşadığınız rahatsızlığı ben de yaşıyorum ve sizi çok iyi anlıyorum. Uzun zaman önce bunun üzerine tartışarak bir yere varılmayacağını anladım. Siz de çok canınızı sıkmayıp görmezden gelin bence zira bir faydası olmuyor.

Kesnlikle haklısınız. Tartışmaya gerek yok, zira ne kadar anlatırsak anlatalım, anlattıgımız, karşıdakinin anlayabileceği kadardır. Zorlamamak lazım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.