Şimdi Ara

Ronaldo:'Real Madrid'e git Neymar'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hem Barcelona'da, hem Real Madrid'de forma giymiş olan Ronaldo, Neymar'a başkent ekibini seçmesi gerektiğini söylüyor.

Ronaldo, Neymar için Katalan ekibinin yerine onların ezeli rakibi Real Madrid'in daha uygun olacağını düşünüyor. 'Fenomen' konu hakkında Terra'ya "İki seçenek de müthiş, ama Neymar'ın benim beş yıl formasını giydiğim Real Madrid'e gideceğini umuyorum. Bu, onun için daha iyi bir seçim olur." şeklinde konuştu.

Neymar şimdiye kadar hep ülkesinden Avrupa'ya açılmak için acelesi olmadığını söylemişti fakat Ronaldo'ya göre 19 yaşındaki futbolcu Brezilya'dan ayrılmalı.

Ronaldo sözlerine "Brezilya Neymar için artık çok küçük. Burada en iyi olmak yerine dünyayı fethetmek için ihtiyaç duyacağı hırsa sahip olması gereken an geldi." diyerek devam etti.

Kaynak: Goal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock -- 9 Eylül 2011; 21:04:50 >

• Barcelona daha cok altyapi futbolculari ve onun getirdigi hava ile iyi bir takim oldu...

Su kadroya Neymar tarzi futbolcular 2. planda kalir ama Madridde daha fazla kendisini gosterir...
  • Baba Ronaldoyu izlemeyi ne çok özlemişim
  • Neymar Barça'da iş yapmaz zaten Madrid'e gitmek onun için en iyisi olur.
  • Neymar barca ile anlaşmış
  • Az önce böyle bir duyum ben de aldım ama herhangi bir açıklama yok barca nın sitesinde. Barca ya göre bir oyuncu değil bence. Aynı Zlatan gibi gider başka bir takıma. Ne kadar iyi oyuncu olursa olsun barca nın sistemi çok farklı. Neymar tam Real lik bence , aynı Zlatan gibi...
  • Neymar'ı bekliyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    12 yıl önce açıldı
    Cristiano Ronaldo köse mi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gelmiş geçmiş en iyi golcülerden biriydi Ronaldo.Onu izlemeyi özlemişim.
  • CR GİBİ insanüstü bir futbolcu varken neymara gerek yok
    neymar CR nin yanında futbolcu bile değil
    o gitsin böcek messi ile boceklik oynasın...
  • Barçanın alacağını sanmam. Borç batağındalar.
    Ama Madride giderse Benzemayı kesebilir bile. Benzema kadar pozisyona giren ve bir o kadar da kaçıran oyuncu görmedim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

Barçanın alacağını sanmam. Borç batağındalar.
    Ama Madride giderse Benzemayı kesebilir bile. Benzema kadar pozisyona giren ve bir o kadar da kaçıran oyuncu görmedim ben.

• benzema adammı ztn ya. gitsin neymar oynasın orda.
  • real madrid adebayoru neden gönderdi hala anlamış değilim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.