Şimdi Ara

Ronaldo'nun Scholes ile İmtihanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

"Manchester United'da oynarken, antrenmanlarda sadece iyi oyuncuların yapabileceği bir çok hareket denerdim. Bir keresinde, topla yapabildiklerimi scholese gösteriyordum. Ben hareketlerimi bitirdiğimde, Scholes topu aldı ve durduğumuz yerden 50 metre uzakta duran ağacı bana gösterdi. Bana "o ağacı bir denemede vuracağım" dedi. Şutunu çekti ve ağacı vurdu.

Daha sonra benden aynısını yapmamı istedi. Neredeyse 10 kez denedim ama bir kere bile o ağacı vuramadım. Scholes sadece gülümsedi ve yanımdan ayrıldı...."

Cristiano Ronaldo

Kaynak:https://images.nonexiste.net/popular/wp-content/uploads/2012/04/Cristiano-Ronaldo-on-Paul-Scholes.jpeg

Bilmeyenler için yazdım, bilenler olumsuz yorum yapmazsa sevinirim.

• scholes
    alan shearer
    damien duff
    michael owen
    fletcher
    gilberto silva
    robbie keane

adı sonradan unutulan ama benim gözümde real madridin bile ötesinde takım oluşturabilecek oyuncular

Aldırma elime sazı, yüksek bel şort giyen tambılır kızı.
  • Kısaca böyle bilek hareketleri falan gayet gereksiz, saçma ve takımı frenleyen hareketlerdir. Epl'de 1-2 futbolcu hariç böyle topu alıp ayağına dolayan ve atağı yavaşlatan oyuncular katiyyen barınamaz. Ronaldo için söylemiyorum bunu tabi. Ronaldo'nun acemilik döneminden bahsettim.
    "Yanlış adamla dövüşüyor olsanız bile en azından doğru silah seçin."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Resmen " tokadı ağzının orta yerine gorum" demiş

"No color will ever be brighter for me than black and white." - Alessandro Del Piero
  • ayarı vermiş scholes.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitor Pereira Takip Konusu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.