Şimdi Ara

Ronaldo'nun röveşata golü ne kadar abartıldı ondan iyi 5 tane sayarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yav ne kadar abartılar be röveşata gormesek tamam diyeceğiz bizim erenin attığı bile daha 'estetik' tamam şl de Buffon a attı ama estetik bakımdan abartılacak kadar süper değil ondan iyi beş röveşata:
    1 -Mexes Milan forması ile şl de (bence en iyisi)
    2- İbrahimovic
    3- benteke Liverpool forması ile
    4- Falcao atm forması ile
    5- rooney manu forması ile

Daha da vardır benim aklıma gelen bunlar açın bakın Ronaldonun ki hâlâ daha güzel diyorsaniz ben birşey demiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dardanell13 -- 11 Nisan 2018; 14:54:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ronaldo baya yüksekten vurdu ama abartıldığı konusuna katılıyorum.mexes ve ibra’nın rovaşataları çok daha zordu,rooney’in rövaşatayıda canlı izlemiştim hayatımda ayağa bu kadar güzel oturan başka bi rövaşata daha izlemedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ibra'nın rövaşata golü en iyisiydi bence.

Lakin Ronaldo'nun golünü de Ronaldo dışında atabilecek çok çok çok az oyuncu olmuştur, bu yüzden çok dillendirildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Joker. -- 11 Nisan 2018; 15:07:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçte abartılmıyor topun geldiği yere doğru koşup o yükseklikten gelişine o noktaya vurmak imkansız gibi bişey ve mexesin şansa attığı tembel röveşata sana daha güzel geliyosa git bi göz doktoruna görün. Ayrıca maçın önemine de bakmak lazım adam juve gibi çok zor bi deplasmanda 2 gol atıyor ve biri bu efsanevi röveşata. Juve taraftarı bile kalkıp alkışlıyorsa demekki çok çok zor ve estetik bir goldür. İbranın golü daha zor ama estetik ve maçın önemi olarak ronaldonun golü daha iyi bir gol.
  • Ben oooofff ne gol be dedim
  • Tamam la messi daha iyi tamam
  • Jose_Gökhan kullanıcısına yanıt
    Güzel gol atmayla iyi oyunculuğun ne gibi bir ilgisi var?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşte ismailin bir rakibi daha :D
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Moussa Sow - M.Utd maçı ne çabuk unutuldu? (Ciddiyim) Top iğne deliğinden geçmişti bu golde. Mesafe olarak da zor bir yerdi.

Bunun dışında GS'ye attığı rövşata da gayet iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 11 Nisan 2018; 17:7:56 >
  • Arkadaşın konuyu açma amacı belli.Okumak istediği mesajı yazdım sadece
  • Benim için 3.33 dk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 11 Nisan 2018; 17:17:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

Moussa Sow - M.Utd maçı ne çabuk unutuldu? (Ciddiyim) Top iğne deliğinden geçmişti bu golde. Mesafe olarak da zor bir yerdi.

Bunun dışında GS'ye attığı rövşata da gayet iyi.
    musa sowun röveşatasını ben niyeyse bi türlü beğenemiyorum yani havada makas hareketi olmayana ben röveşata demem musa sowunkilerde tek ayağını kaldırıp atıyor yani makas yok o yüzden attığı roveşata golleri bana güzel gelmiyor röveşata dedğin makas hareketi olcak
  • Çok güzel gol attı, muazzam sıçrayış vuruş, muazzam bir röveşata oldu. Ronaldoyu gömeceğiz derken futbolun zevkini kaçırıyorsunuz. Peki 10 yıl sonra açıp izlenir mi? İzlenir ama bunlardan sonra izlenir. Önce bu golleri izlerim.

Liste iyice uzamasın diye burada bırakayım. Bir sürü iyi oyuncunun bir sürü güzel golü var, oyuncuyu seversin sevmezsin orası ayrı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jose_Gökhan

Arkadaşın konuyu açma amacı belli.Okumak istediği mesajı yazdım sadece
    messi de ronaldo da zerre kadar umrumda değil ikisinede beslediğim bi sevgi ya da kin yok banane kardeş alla alla
  • En güzel gol Rooney röveşata bence

En zoru İbramın tabiki

• quote:

Orijinalden alıntı: Psychedelic Reflection

Çok güzel gol attı, muazzam sıçrayış vuruş, muazzam bir röveşata oldu. Ronaldoyu gömeceğiz derken futbolun zevkini kaçırıyorsunuz. Peki 10 yıl sonra açıp izlenir mi? İzlenir ama bunlardan sonra izlenir. Önce bu golleri izlerim.

Liste iyice uzamasın diye burada bırakayım. Bir sürü iyi oyuncunun bir sürü güzel golü var, oyuncuyu seversin sevmezsin orası ayrı.
    direk fenerbahçe tarihinin en güzel gollerini atsaydın

• quote:

Orijinalden alıntı: dardanell13

direk fenerbahçe tarihinin en güzel gollerini atsaydın

Alıntıları Göster
    Burada sidik yarışı yapmıyoruz, senin amacın şu an polemik yaratıp olayı gs-fb kavgasına çevirmek ama sana bu fırsatı vermeyeceğim.

Al buyur:

• Listeye ekleme lazım

Bekir İrtegün - Fenerbahçe forması ile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

Burada sidik yarışı yapmıyoruz, senin amacın şu an polemik yaratıp olayı gs-fb kavgasına çevirmek ama sana bu fırsatı vermeyeceğim.

Al buyur:

Alıntıları Göster
    şaka yapıyoz alınma gs nin tartışmaya girecek hali mi kaldı kardeş 3-4 haftaya sizde geçersiniz bizi

• quote:

Orijinalden alıntı: Alex Higgins

Listeye ekleme lazım

Bekir İrtegün - Fenerbahçe forması ile
    ondan önce eren alex felan varda eklemedim ben ronaldocular tepemize binerdi yoksa
  • Topa vurduğu nokta 2 metreyi aşkın yükseklikte ve bunu Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde, Torino'da kalesinde Buffon olan Juventus'a karşı yapıyor. Mesele bu zaten.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.