Şimdi Ara

Ronaldinho Beşiktaş'ta! (Ana Konu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
639
Cevap
7
Favori
17.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Runaway 

Transfer dönemi 7 Ocak'ta açılıyor.Büyük ihtimalle resmi siteden yalanlama gelecektir.
    Duruma göre sessiz de kalabilirler.

Ama anlaştığımıza inanıyorum.

1 Ocak değil mi hocam transfer dönemi?
  • İnşallah gerçektir ve ligimizde izleyebilme şerefine nail oluruz.

Tebrikler ve teşekkürler Beşiktaş'a eğer gerçekten getiriyorsa.

Dipnot: Deli kıskanırım
  • Hadi hayırlı olsun ülke futbolu ve beşiktaş için çok büyük bir transfer daha yılların futbolcusu herkesin idolu hayırlı olur umarım
  • İnşallah doğrudur güzel bir gelişme ne kadar kaliteli adam varsa gelsin takımlarımıza.
  •  Ronaldinho Beşiktaş'ta! (Ana Konu)
  • inş gelir de futbolun efendisini ülkemizde izleriz.
  • Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük transferi. En az bir Beşiktaş'lı kadar sevindim bu habere. Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menladi

Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük transferi. En az bir Beşiktaş'lı kadar sevindim bu habere. Hayırlı olsun

şu habere sevinilmez mi be
  • İçtenlikle söylüyorum GS yada FB ye gelse çok başarılı olurdu. Ama Beşiktaş için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Sanırım yine fiyasko olur sonu.
  • Türkiye'de forvet mevkisine yapılan en kariyerli transfer olur. Roberto Carlos'u da unutmamak lazım.
  • Çok sevindim.Gönlümde en iyi futbolcudur hala kendisi.
  • Heyecanlandım valla.
  • Gelmiş geçmiş en büyük oyunculardan biri , gelirse Beşiktaş maçlarını izlerim artık.
  • Açıkçası bir Galatasaraylı olarak bu transfere çok sevindim Türkiyenin prestiji ve ligteki yıldızlar artıyor bir Türk olarak gurur point aldım bravo Beşiktaşa
  • quote:

Orijinalden alıntı: TUNÇBİLEK

Heyecanlandım valla.

Biz biz ne yapalım
  • Galatasaraylı olarak çok isterim ligimizin kalitesini ve beşiktaşa çok faydalı olcagını düşünüyorum çok.
  • hagi , alex , drogba sonra gelen en iyi yabancı olur der sidik yarışını başlatr aradan çekîlirim

Bu arada gelirse Bjk maçlarını iple çekeceğm. İzlerken en çok keyif aldiğm oyuncuydu bir zamanlar.
  • Zamanında çok dedik Roberto Carlos ve Drogba gelmiş geçmiş en kariyerli oyuncular diye şimdi sıra R10'DA umarım kabul etmede zorlanmazsınız.
  • Bir Fenerli olarak inşallah gelir diyorum. Gözümüz Topçu görür.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.