Transfer dönemi 7 Ocak'ta açılıyor.Büyük ihtimalle resmi siteden yalanlama gelecektir. Duruma göre sessiz de kalabilirler.
Ama anlaştığımıza inanıyorum.
1 Ocak değil mi hocam transfer dönemi?
İnşallah gerçektir ve ligimizde izleyebilme şerefine nail oluruz.
Tebrikler ve teşekkürler Beşiktaş'a eğer gerçekten getiriyorsa.
Dipnot: Deli kıskanırım
Hadi hayırlı olsun ülke futbolu ve beşiktaş için çok büyük bir transfer daha yılların futbolcusu herkesin idolu hayırlı olur umarım
İnşallah doğrudur güzel bir gelişme ne kadar kaliteli adam varsa gelsin takımlarımıza.
inş gelir de futbolun efendisini ülkemizde izleriz.
Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük transferi. En az bir Beşiktaş'lı kadar sevindim bu habere. Hayırlı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Menladi
Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük transferi. En az bir Beşiktaş'lı kadar sevindim bu habere. Hayırlı olsun
şu habere sevinilmez mi be
İçtenlikle söylüyorum GS yada FB ye gelse çok başarılı olurdu. Ama Beşiktaş için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Sanırım yine fiyasko olur sonu.
Türkiye'de forvet mevkisine yapılan en kariyerli transfer olur. Roberto Carlos'u da unutmamak lazım.
Çok sevindim.Gönlümde en iyi futbolcudur hala kendisi.
Heyecanlandım valla.
Gelmiş geçmiş en büyük oyunculardan biri , gelirse Beşiktaş maçlarını izlerim artık.
Açıkçası bir Galatasaraylı olarak bu transfere çok sevindim Türkiyenin prestiji ve ligteki yıldızlar artıyor bir Türk olarak gurur point aldım bravo Beşiktaşa
quote:
Orijinalden alıntı: TUNÇBİLEK
Heyecanlandım valla.
Biz biz ne yapalım
Galatasaraylı olarak çok isterim ligimizin kalitesini ve beşiktaşa çok faydalı olcagını düşünüyorum çok.
hagi , alex , drogba sonra gelen en iyi yabancı olur der sidik yarışını başlatr aradan çekîlirim
Bu arada gelirse Bjk maçlarını iple çekeceğm. İzlerken en çok keyif aldiğm oyuncuydu bir zamanlar.
Zamanında çok dedik Roberto Carlos ve Drogba gelmiş geçmiş en kariyerli oyuncular diye şimdi sıra R10'DA umarım kabul etmede zorlanmazsınız.
Bir Fenerli olarak inşallah gelir diyorum. Gözümüz Topçu görür.