Şimdi Ara

Romaschenko Efsanesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ligimizde atılan en güzel 3 frikik golünden biridir.Türkiyede izlemekten zevk aldığım futbolculardandı romaschenko İstikrar problemi olmasa ligimizdeki en iyi yıldızlardan biriydi.Galatasaraylı olarak izlemekten çok zevk alırdım.

• Offfffff. bu maç benim için her zaman farklı yerdedir.. o günü anımsıyorumda şuan, o deplasman unutulmayacak maçlardan biriydi benim için. maçın 10.dksında anca girebilmiştik stada, öyle böyle bi trafik yoktu. ama o son dk'da romaschenko'nun attığı füze yok mu o füze... kendimi öyle kaybetmiştim ki kendimi tellerin üzerinde bulmuştum. o mutluluk tarif edilemez cinstendi.. her ne kadar aramız iyi olmasada, Kocaeli ve Sakarya gibi taraftar bazında çok iyi olan bu 2 kulüp keşke Süperlig'te olsalar.. bu şehirlere deplasman yapmayalı çok oldu..

Xbox Live: GreenWhite1963
  • Maxiiiiiiiiim Romaschenkooooooooo

Uludağ Üniversitesi
  • Bu gol unutulmaz gerçektende.
    Maxim değişik bir adamdı, frikikleri efsaneydi. Maç içinde çok ortada gözükmezdi ama duran topları penaltı gibiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menanty

Valla ben Bursa'nın Ercüment, Baljic, Musisi, Gançev'li kadrosunu hiç unutmam. Romechenko faso fiso dur.

orası öyle tabi .

Majid Mususi, Ercüment, Mirza Varesanovic, Vidolov, Ender Alkan, Elvir Baljic, Gancev, Murat Sözkesen, Okan Yılmaz ve tabiki Nejad Biyedic..

Unutulur mu bu isimler...

• quote:

Orijinalden alıntı: TexasLee_16

quote:

Valla ben Bursa'nın Ercüment, Baljic, Musisi, Gançev'li kadrosunu hiç unutmam. Romechenko faso fiso dur.

orası öyle tabi .

Majid Mususi, Ercüment, Mirza Varesanovic, Vidolov, Ender Alkan, Elvir Baljic, Gancev, Murat Sözkesen, Okan Yılmaz ve tabiki Nejad Biyedic..

Unutulur mu bu isimler...

Hele o Karlsruhe final maçı yok mu...Çok güzel günlerdi.Şimdi Batallamız, pintomuz da harikalar ama o kadroyu da özlemiyor değilim.
    Daniel Güiza
    14 yıl önce açıldı
    Kylian Mbappe vs Erling Haaland
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu maç denizli maçı. Deplasmandaydık. Oradaydım. Maç son dakkada döndü. Mükemmeldi. Ayrıca Sercan'ın yıldızlaştığı sezondu. Şu sezonda oynadığı futbolu şampiyon olduğumuz sene bile oynamadı. Sonra bitirdi kendini zaten.

Orijinalden alıntı: Jeune Ottoman

Bu maç denizli maçı. Deplasmandaydık. Oradaydım. Maç son dakkada döndü. Mükemmeldi. Ayrıca Sercan'ın yıldızlaştığı sezondu. Şu sezonda oynadığı futbolu şampiyon olduğumuz sene bile oynamadı. Sonra bitirdi kendini zaten.

Denizli değil, Kocaeli deplasmanıydı .

• Romechenko antepin efsanesidir karıştırmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TexasLee_16

quote:

Orijinalden alıntı: Jeune Ottoman

Bu maç denizli maçı. Deplasmandaydık. Oradaydım. Maç son dakkada döndü. Mükemmeldi. Ayrıca Sercan'ın yıldızlaştığı sezondu. Şu sezonda oynadığı futbolu şampiyon olduğumuz sene bile oynamadı. Sonra bitirdi kendini zaten.

Denizli değil, Kocaeli deplasmanıydı .

Haklisiniz yanlis yazmisim. Ben kapali tribundeydim. Kocaeli taraftari golden sonra sok olmustu son dakikada boyle bir frikik golu buyuk talihsizlik onlar icin.

Ayrica klubun batmasina sasmamali herkes biletsiz giriyordu. Benim biletimle 3 kisi girdik dusunun. Tabii cakmasinlar dalgayi diye reddedemedim gencleri :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hele ki Wimbledon'u 4-0 yendikleri maç!
    O zamanlarda başlamıştı timsah yürüyüşü.
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • samet aybaba döneminde parladigimiz dönemin maci 6 macta 5 galibiyet almistik ve averajla ikincili kacirmistik 6. hafta sonunda devaminda samet aybaba istifa etti ve güvenc geldi, sonrasinda cok defansif oynattigi ve sercani oynatmadigi icin kazanilan trabzon maci sonrasinda taraftar kurtari istifa ettirmisti devaminda yolumuz ertugrul hocayla kesismis, ligin ikinci yarisinda sezonun sampiyonu bjk nin ardindan en cok puan alan ikinci takim olmustuk, bursadaki kocaeli, hacettepe ve bir iki kolay takim karsinda kaybedilen puanlarla avupayi kilpayi kacirmistik devaminda ergic, turgay, hüseyin, zapo ve batalla transferleri ve iskelet kadro ile sampiyonluk gelmisti, vayy be zaman cabuk geciyor.

bu golü canli izleyememistim ama macin özetinde gördügümde bi anlik sok gecirmistim, erman toroglu bu golde kaleci serdar kulbilgenin hatali pozison aldigini iddaa etmisti

sercan yanlis hatirlmiyorsam iki gol atmisti yusuf simsegin asistleri ile

• deneme

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 3 Eylül 2012; 0:55:23 >
  • Antep'teyken iyiydi bu adam .
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.