Şimdi Ara

[ROM] T.M.C / CyanogenMod 7.2.0 - 19.05.2013 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
770
Cevap
10
Favori
28.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rom iniyor, kurduktan ve denedikten sonra geribildirim icin bu mesaji editlerim, umarim sorunsuz bir rom olur

Edit:Dahaca uygulamalarimi kurmadim ama ayarlarimi vs. yaptim.Rom bence oldukca seri suanda, elinizin altinda kayiyor.Birazdan uygulamalarimi kuracagim yarin aksama gene duzenlerim mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberDriver -- 9 Aralık 2012; 22:15:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • romu beğendim eksileri görüşme sesinde cızırtı oluyor bunun haricinde rom iyi gibi duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anedin -- 9 Aralık 2012; 22:38:11 >
  • Equlaizer ı bulamadim ve harici equlaizer yuklemeye calistigimda calismiyor bunu nasil halledebiliriz? Eq benim icin onemli

• Ellerine sağlık ÜmitsizAdam. Bu romu Temmuzda denemiştim fakat unutmuşum şu an nasıl olduğunu. Yeni güncellemelerle ne gibi artılara sahip oldu eskisine göre acaba ? Şu an WhiteLight kullanıyorum, çok da memnunum ama seni bu rom da bir yandan dürtüyor, kur kur diye . WhiteLight ile karşılaştıracak olursak, (özellikle pil ömrü, stabillik, görüşme sesi, 3g hızı, sensörler gibi konularda) hangisini tavsiye edersin?
  • eline saglik romu hemen deniyorum bu romun resim kalitesi cok iyiydi

• Forumber hocam bir şey sormak istiyorum,

Ben, biliyorsun aylardır lewaos romdayım ve aylardır hiç bir sıkıntım yok , tek bir konu hariç:

Miui prime v2 romundan lewa roma geçtiğimden beri genellikle çektiğim videolar takılarak kaydediliyor, bunun bir çözümü var mıdır acaba?

Senin yeni romunun özelliklerinde geliştirilmiş kamera ve video ayarlarını görünce bu konu aklıma geldi.

• @Ümitsizadam ellerine sağlık. Rom hızlı ve akıcı olmuş.

Bir kaç sefer üst üste kilitlenme problemi yaşayınca Aurora 'ya geri döndüm.
    (Benim telefona özel bir şey olabilir. Partition yaptığım için sorun çıkmış olabilir. Partitiondan geri dönmeden kurulum yapmıştım.)
    Bunun haricinde birde HD video çekiminde takılmalar meydana geldi.

Çok fazla kullanamadığım için geri bildirimlerim bu kadar.

ICS görünümünden vazgeçemeyenler içinse Holo launcherı öneririm.
  • ses tuşları ile uyanma nasıl oluyor
  • romu deneyeceğim güzel bir güncelleme olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Softwaré

romu deneyeceğim güzel bir güncelleme olmuş.

Sarji baya hizli cekiyor yalniz, haberiniz olsun

• ROM u kuran arkadaşlar,telefonu yeniden başlattıklarında telefon sorunsuz bir şekilde açılıyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ÜmitsizAdam-

ROM u kuran arkadaşlar,telefonu yeniden başlattıklarında telefon sorunsuz bir şekilde açılıyormu?

bir kere reset attigimda boot olmadiydi o da pek buyuk bir sorun degil, yalniz eq olayina el atman lazim, muzik dinlemeyi seviyorum harici eq yukledigimde acmiyor izin vermiyor.Dsp manager i bu roma eklenti seklinde versen veyahut diger eq programlarimi acacak sekilde bi update yapsan guzel olur bence aklima gelmisken bir de sarj icin birseyler yapabilir misin? sende normalde ne kadar gidiyor sarj? bende kalibre de yok o yuzden hic gitmiyor sanirim da.Eq olayini halledersen guzel olur, bu arada sesli gorusme kalitesi en yuksek romlardan bence cizirti felan olmuyor net ses aliyorum ben

• ,32 kernel miydi bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_arslan

,32 kernel miydi bu ?

hayır 35 kernel
  • Ben bunu nasil kuracagim

• quote:

Orijinalden alıntı: MrChromosty

Ben bunu nasil kuracagim

Daha önce hic rom kurdunuz mu? Belki şu yol gösterici olabilir:

ROM Kurulumu:
    -Wipe data/factory reset
    -wipe cache partition
    -advanced>wipe dalvik cache
    -mounts and stroage > format system
    -advanced>reboot recovery
    -Romu kurabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teacher055 -- 10 Aralık 2012; 23:10:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı:-ÜmitsizAdam-

Eq ve Şarj için bir güncelleme yayınlayabilir misin?Şarj da çok hızlı çekiyor gibi geldi bilmiyorum fps kitlemek için bir pack yayınlayabilir misin?Eq'a da el atman şart benceCidden büyük sorunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperspeed55

quote:

Eq ve Şarj için bir güncelleme yayınlayabilir misin?Şarj da çok hızlı çekiyor gibi geldi bilmiyorum fps kitlemek için bir pack yayınlayabilir misin?Eq'a da el atman şart benceCidden büyük sorunlar

Ek bir Eq programının yüklenememesi sorunu ROM da Beats Audio sürücülerin aktif olmasıdır. Beats Audio eklentisini ek olarak vererek bu sorunu halledebilirim. Şarjıda FPS i kilitleyerek çözebilirim. Bunları sonraki güncellemede yapacağım fakat şu anda sende herhangi bir sorun olmadığına emin misin? Cihaz her seferinde açılıyormu? Ne yaparsan yap açılıyormu?

• quote:

Orijinalden alıntı: -ÜmitsizAdam-

quote:

Orijinalden alıntı: Hyperspeed55

quote:

Ek bir Eq programının yüklenememesi sorunu ROM da Beats Audio sürücülerin aktif olmasıdır. Beats Audio eklentisini ek olarak vererek bu sorunu halledebilirim. Şarjıda FPS i kilitleyerek çözebilirim. Bunları sonraki güncellemede yapacağım fakat şu anda sende herhangi bir sorun olmadığına emin misin? Cihaz her seferinde açılıyormu? Ne yaparsan yap açılıyormu?

Pili cikardim tekrar takip actim 3-4 kere ve rahatlikla acildi, Pespese 2-3 kez reset attim gene acildi.Bende acilmasindan yana bir sorun yokBir kere whatsapp mesaji 3-4 dakika sonra geldiydi sanirim onun kaynagi da %80 karsi tarafin neti kotuydu.Aramalar duzgun calisiyor ve temiz ses veriyor sevdim bunu Yalniz bir sey isteyebilir miyim? Bu ics gorunumu cok guzel olmus fakat su yukleniyor derken yuvarlak sey donerken cikan kutucugun renkleri hic hos degil yav Onlari auroradaki gibi yapabilir miyiz? veyahut 32 kerneldeki cm7 gibi?

• dün kurdum romu özellikle beğendiğim yanı wifi kopmaması oldu :) diğer artılarına gelecek olursak gta vice yükledim çalıştı ufak teklemeler mevcut oyun performansı güzel

giden gelen ses güzel ,şarj durumu da iyi bende 13 saat olmuş %50lerde oyun ve nette zaman geçirdim.

şu ana kadar hiç bir şekilde takılma yada reset atmadı

genel olarak güzel rom olmuş tebrik ederim
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.