Şimdi Ara

[ROM] PARANOID ANDROID v2.50 (HİBRİT TABLET/TELEFON) [Galaxy Note] (23.10.2012 Güncel) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
5
Favori
18.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: IRoN
    Sabah "powersave" moduna dayanamayıp bende "conservative" moduna aldım ve o hissiyat bende de oluştu :)
    Ayrıca düşük ve yüksek mhz lere dokunmadım ama hızı "performance" modundan sonra en iyisi bu galiba.
    "performance" modunda zaten cihaz düşükve yüksek sadece 1400 mhz de çalışıyor :)))

Bence de "conservative" sanki 3G ve wifi kapalı iken pil daha uzun gidiyor stock ICS 4.0.4 e göre. Ama henüz yatmadan önce durumunu denemedim çünkü
    ben genelde şarj cihazına NOte takılı bırakıyorum.Nasıl olsa dolunca devreyi kesiyor...

Saygılarımla...

Hocam ben artık bu AniDroid kerneline tahammül edemedim resmen yaa :) millet o kadar çok övüyorki xda gibi forumlarda imkanı yok memnun olmamama demiştim ama ilk günler zaten performansı tatmin etmemişti beni tek iyi yanı stabilitesiydi ama dünden beri onu da kaybetti yani AniDroid v6 ile multitasking işlemler kelimenin tam manasıyla bir çile. Bugün internettten bir bilgiyi arkadaşıma acilen yollamam gerekiyordu tarayıcı ile sms programı arasında gidip gelerek internetteki bilgiyi yazdım fakat birden kilitlendi telefon ve tekrar açılıp kendine gelmesi internete girip mesajı göndermem vs baya vaktimi aldı sinir olup CM9'un 21 temmuz kerneline geçmeye karar verdim.

Thor v18 çıkana kadar AniDroid v6'da sabredeyim diyordum ama olmadı CM9'a geçtim ve Thor v18 hala beta-11 sürümünde onu beklemeye devam edeceğim. İşin güzel yanı özellikle Thor v18 beta-11 sürümü baya bir stabil hale gelmiş okuduklarıma göre. Thor'un en stabil sürümü v15'ti ve bu son betayla v15'ten bile daha stabil ve performansı da iyi hale getirilmiş. beta'dan çıkar çıkmaz flashlayıp buraya da link eklerim :)

• Keşke güncel kerneli kontrol edip flashlasaydım :)

CM9-20120726 kerneli ilk mesaja eklenmiştir :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

quote:

Sabah "powersave" moduna dayanamayıp bende "conservative" moduna aldım ve o hissiyat bende de oluştu :)
    Ayrıca düşük ve yüksek mhz lere dokunmadım ama hızı "performance" modundan sonra en iyisi bu galiba.
    "performance" modunda zaten cihaz düşükve yüksek sadece 1400 mhz de çalışıyor :)))

Bence de "conservative" sanki 3G ve wifi kapalı iken pil daha uzun gidiyor stock ICS 4.0.4 e göre. Ama henüz yatmadan önce durumunu denemedim çünkü
    ben genelde şarj cihazına NOte takılı bırakıyorum.Nasıl olsa dolunca devreyi kesiyor...

Saygılarımla...

Hocam ben artık bu AniDroid kerneline tahammül edemedim resmen yaa :) millet o kadar çok övüyorki xda gibi forumlarda imkanı yok memnun olmamama demiştim ama ilk günler zaten performansı tatmin etmemişti beni tek iyi yanı stabilitesiydi ama dünden beri onu da kaybetti yani AniDroid v6 ile multitasking işlemler kelimenin tam manasıyla bir çile. Bugün internettten bir bilgiyi arkadaşıma acilen yollamam gerekiyordu tarayıcı ile sms programı arasında gidip gelerek internetteki bilgiyi yazdım fakat birden kilitlendi telefon ve tekrar açılıp kendine gelmesi internete girip mesajı göndermem vs baya vaktimi aldı sinir olup CM9'un 21 temmuz kerneline geçmeye karar verdim.

Thor v18 çıkana kadar AniDroid v6'da sabredeyim diyordum ama olmadı CM9'a geçtim ve Thor v18 hala beta-11 sürümünde onu beklemeye devam edeceğim. İşin güzel yanı özellikle Thor v18 beta-11 sürümü baya bir stabil hale gelmiş okuduklarıma göre. Thor'un en stabil sürümü v15'ti ve bu son betayla v15'ten bile daha stabil ve performansı da iyi hale getirilmiş. beta'dan çıkar çıkmaz flashlayıp buraya da link eklerim :)

Haberlerinizi bekliyoruz o zaman :)

Şu anda CM9 21 Temmuz tarihli kernelde ki "conservative" mode dan mutluyum. Isınma ve pil sorunu Thor'a göre ciddi iyi.

Saygılarımla...

• quote:

Keşke güncel kerneli kontrol edip flashlasaydım :)

CM9-20120726 kerneli ilk mesaja eklenmiştir :))

Bende hemen deniyorum :)))

Bakalım nasıl olmuş...

Bu arada hiç video çekip NOte üzerinden izleyen var mı ?

Ben staxxtanium rom da 21 Temmuzlu kernel ve conservative moda da, kamerayı tablet modunda kullanarak 1080P - 720P ve 480P olarak
    3 video çektim ve 3 ünde de NOte üzerinde MX player(donanım-yazılım ve yazılım hızlı ayarlarında da deneyerek) ve Daroon playe rile izlerken
    takılma yapıyor...
    Ancak PC ye atıp baktğımda herhangi bir sorun yok...

Saygılarımla...
  • Staxxtanium Paranoid romun görüntülü sohbet'i desteklemediğini biliyorduk ama biraz evvel malesef deneyerek öğrendiğim bir eksiklik benim için büyük
    bir sıkıntı olacaktır.

MHL adaptörü ile TV den görüntü alamadım bir türlü.
    Sanırım bu rom MHL adaptörü ile TV den görüntü almamıza imkan tanımıyor.

Bunu deneme şansı olanlar bir bakarsa sevinirim.
    Ben 2 ayrı Staxxtanium Paranoid Rom yüklü NOte da denedim ve sonuç hüsran.
    Benim kernel Temmuz 26 son güncel kernel.

Şayet MHL adaptör ile TV ye görüntü aktaramıyor isek ben üzüle üzüle romu ICS 4.0.4 stock roma döndürürüm.

Saygılarımla...
  • Kernelleri denemek lazim sanirim lRoN.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marxx

Kernelleri denemek lazim sanirim lRoN.

Yesilcinde de yazdım sorunu ve benimde tahmin ettiğim bir yorum geldi.
    Staxxtanium ve benzeri custom romlarda samsung uygulamaları olmadığı için görüntü aktarmada baştan olamayan bir durum sanırım. Snote ve radyonun olmaması gibi bir şey.

Saygılarımla...

• quote:

Staxxtanium Paranoid romun görüntülü sohbet'i desteklemediğini biliyorduk ama biraz evvel malesef deneyerek öğrendiğim bir eksiklik benim için büyük
    bir sıkıntı olacaktır.

Şayet MHL adaptör ile TV ye görüntü aktaramıyor isek ben üzüle üzüle romu ICS 4.0.4 stock roma döndürürüm.

Saygılarımla...

mhl desteğinin samsung framework'ü gerektirdiğini açıkçası düşünmüyorum. Hatta mesela OTG desteği de ilk başlarda yoktu hatta şu an cm9 kernellerinde hala var mı yok mu emin değilim ama mesela Thor kernelinde OTG desteği var. zannedersem cm9 kerneline de son güncellemelerden birisinde gelmişti bu destek. MHL desteği de buna benzer şekilde CM9 romlarının tamamında yok diye biliyorum ben de. Fakat Thor ya da başka bir kernelde acaba bu sorun giderilmiş olabilir mi onu denemek lazım.
    Hocam mesela Thor v18 hala çıkmadı ama muhtemelen şimdiki son beta olacak ben dün gece bu kernele geçtim stabil görünüyor şu anki kullanımıma kadar. MHL desteğini bir de bunda kontrol edin isterseniz yani OTG'yi çözerken inşallah MHL'yi de çözmüştür :)

Thor Kernel v18-pre12:http://www.mediafire.com/?vu61t673thua78l

• quote:

quote:

Staxxtanium Paranoid romun görüntülü sohbet'i desteklemediğini biliyorduk ama biraz evvel malesef deneyerek öğrendiğim bir eksiklik benim için büyük
    bir sıkıntı olacaktır.

Saygılarımla...

mhl desteğinin samsung framework'ü gerektirdiğini açıkçası düşünmüyorum. Hatta mesela OTG desteği de ilk başlarda yoktu hatta şu an cm9 kernellerinde hala var mı yok mu emin değilim ama mesela Thor kernelinde OTG desteği var. zannedersem cm9 kerneline de son güncellemelerden birisinde gelmişti bu destek. MHL desteği de buna benzer şekilde CM9 romlarının tamamında yok diye biliyorum ben de. Fakat Thor ya da başka bir kernelde acaba bu sorun giderilmiş olabilir mi onu denemek lazım.
    Hocam mesela Thor v18 hala çıkmadı ama muhtemelen şimdiki son beta olacak ben dün gece bu kernele geçtim stabil görünüyor şu anki kullanımıma kadar. MHL desteğini bir de bunda kontrol edin isterseniz yani OTG'yi çözerken inşallah MHL'yi de çözmüştür :)

Thor Kernel v18-pre12:http://www.mediafire.com/?vu61t673thua78l

Akşam deneyeceğim ;)
    Umarım destekler.
    Bilgilendirmeniz için teşekkürler...

Saygılarımla...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: marxx

Kernelleri denemek lazim sanirim lRoN.

Yesilcinde de yazdım sorunu ve benimde tahmin ettiğim bir yorum geldi.
    Staxxtanium ve benzeri custom romlarda samsung uygulamaları olmadığı için görüntü aktarmada baştan olamayan bir durum sanırım. Snote ve radyonun olmaması gibi bir şey.

Saygılarımla...

Xda da da staxx in konusunda mhl calismadigi yazilmis. Yani bir kullanicinin sorusuna bir baskasi tarafindan cevaben...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 28 Temmuz 2012; 20:52:50 >
  • Note için paranoidin ilk 4.1.1 JB betası geldi. Tahminimden daha hızlı yayınlandı.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1797698

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustekin77

Note için paranoidin ilk 4.1.1 JB betası geldi. Tahminimden daha hızlı yayınlandı.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1797698

çok iyi haber. ama kurulmaz tabii bug dolu doğal olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 29 Temmuz 2012; 0:15:43 >
  • yazdıklarınız , yorumlarınız ve merakıma daha fazla engel olamadıgım için bir yaz temizliği yapıp

STAXXTANIUM-PARANOIDANDROID V1.7 + THOR Kernel v0.17

Kurdum :)

Oldum olası kücük ikonları severim , mail görünümleride benlik

okuyalım biraz bakalım neler olacak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulgen54

yazdıklarınız , yorumlarınız ve merakıma daha fazla engel olamadıgım için bir yaz temizliği yapıp

STAXXTANIUM-PARANOIDANDROID V1.7 + THOR Kernel v0.17

Kurdum :)

Oldum olası kücük ikonları severim , mail görünümleride benlik

okuyalım biraz bakalım neler olacak :)

Hocam Thor kernel v17'yi pek sevemeyip baska kernellere yonelmistim fakat su anki son surum olan Thor v18-pre12 beta surumu oldukca stabil gibi geldi bana V17yle kiyaslayinca baya farkini hissettim yani. Denemisken onu deneyin isterseniz bir onceki msjda link vermistim.

• Ok deniyorum ancak okumaya basladim sonlari :)

• Hala bende beta kerneli deneyemedim.

Bu arada;

http://forum.donanimhaber.com/m_63842683/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63861403 bu linkteki IGO PRIMO yu denemek isteyen var ise
    sorunsuz çalışıyor ancak olurda uygulama açıkken dipteki ikonları göremezseniz;

Menü-> Sistem Ayarları->Sistem->Gezinme Çubuğu->Softkeys işaretli ise işareti kaldırın lütfen.

Ben hala MHL den görüntü atamamanın sıkıntısını yaşıyorum ama araştırdığım kadarı ile halen hiç bir paranoid kernelinde bu yapılamıyormuş :(

Saygılarımla...
  • quote:

Hala bende beta kerneli deneyemedim.

Bu arada;

http://forum.donanimhaber.com/m_63842683/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63861403 bu linkteki IGO PRIMO yu denemek isteyen var ise

Menü-> Sistem Ayarları->Sistem->Gezinme Çubuğu->Softkeys işaretli ise işareti kaldırın lütfen.

Ben hala MHL den görüntü atamamanın sıkıntısını yaşıyorum ama araştırdığım kadarı ile halen hiç bir paranoid kernelinde bu yapılamıyormuş :(

Saygılarımla...

Hocam iGO Primo'yu denemeye başlayalı daha 5 dakika olmadı tam buraya geliyordum siz hızlı çıktınız :)) hatırlarsanız yeşilcinde de aynı anda iGO tam ekran galaxy note konusunu açmıştık o geldi şimdi aklıma :))
    bu arada bu sefer iGO Primo, Note için tam olarak olmuş yani çözünürlüğü düşmeden gayet cam gibi bir ekranda çalışıyor baya sevdim. Navigasyon kısmını da dışarda denemek lazım ama sonuçta iGO yani ölü hali bile diğerlerinden iyidir :)

Bu arada hocam dipteki ikonlar için her defasında menüden o ayarı açıp kapatmaya gerek yok aslında, daha pratik çözümü var. iGO Primo ya da başka tam ekran uygulamalarda eğer Gezinme çubuğu kaybolmazsa Power tuşuna basılı tutup Expanded Desktop'a tıklayın aşağıdaki çubuk kaybolacak ve telefon tam ekran hale gelecektir. İşiniz bitince aynı işlemi tekrar yaparak çubuğu geriye getirebilirsiniz :)

MHL ile hiç işim de olmadığı için başka kernellerde de deneyememiştim. inşallah çözülür o sorun da artık ya rom ya da kernel ile.

• quote:

quote:

Hala bende beta kerneli deneyemedim.

Bu arada;

Saygılarımla...

Hocam iGO Primo'yu denemeye başlayalı daha 5 dakika olmadı tam buraya geliyordum siz hızlı çıktınız :)) hatırlarsanız yeşilcinde de aynı anda iGO tam ekran galaxy note konusunu açmıştık o geldi şimdi aklıma :))
    bu arada bu sefer iGO Primo, Note için tam olarak olmuş yani çözünürlüğü düşmeden gayet cam gibi bir ekranda çalışıyor baya sevdim. Navigasyon kısmını da dışarda denemek lazım ama sonuçta iGO yani ölü hali bile diğerlerinden iyidir :)

Bu arada hocam dipteki ikonlar için her defasında menüden o ayarı açıp kapatmaya gerek yok aslında, daha pratik çözümü var. iGO Primo ya da başka tam ekran uygulamalarda eğer Gezinme çubuğu kaybolmazsa Power tuşuna basılı tutup Expanded Desktop'a tıklayın aşağıdaki çubuk kaybolacak ve telefon tam ekran hale gelecektir. İşiniz bitince aynı işlemi tekrar yaparak çubuğu geriye getirebilirsiniz :)

MHL ile hiç işim de olmadığı için başka kernellerde de deneyememiştim. inşallah çözülür o sorun da artık ya rom ya da kernel ile.

IGO da ikidir aynı şey oluyor evet :)))

Bu cevap iyi oldu :)

Hem statusbar'ın tablet versiyonu yerine yukarıdan aşağıya inmesini ayarlamak zorunda kalıyordum hem de dipteki ikonlariçin ayar değiştiriyordum.
    Çok teşekkürler tekrar :)

POI leri ben de göremedim IGO PRIMO da ama bir önceki kullandığım hani bizim peşpeşe açtığımız başlıktaki POI leri denedim ve oldu :))
    Ayrıca güncel trafik bilgisi için de yesilcin de ki sys.text dosyasını düşünüyorum.(düşündüm ve oldu :) )

Şimdi yine yesilcin deki ses dosyasını yüklesem mi diye düşünüyorum ( sokak ve cadde ismi okuması için, gerçiçok gereklimi onu da düşünüyorum.
    Sonuçta Google üzerinden mesaj yazarken sesli yazmayı da kullanıyorum, sorun çıkarır mı diye tereddütteyim)

Saygılarımla...

edit:yazı ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 29 Temmuz 2012; 23:55:49 >

• skype ile sesli goruntulu gorusme , ve diger uygulamalar sorunsuz ve seri calısıyor

acıkcası stock rom lara gore bu cm9 yapısı daha hızlı ve stabil , beta kernele gecin derim daha iyi 17 den

mhl kullanmayınca deneyemedim .))

primo ya bir bakayım bu cuma balkanlara ucuyorum kısmetse
  • Beyler antutu benchmark skorlarınızı buraya yazar mısınız paranoid + kullandığınız kernel'in ismiyle birlikte.

Merak etttiğim şey 7000 göre var mı Galaxy Note'da şu ana kadar liquid rom + CM9 kernel kombinasyonuyla 6750 gördüm daha ötesini göremedim.

Az önce telefonun son halinde test yaptım Paranoid +Thor v18-pre12 beta şeklinde 6510 aldım ki hız aşırtma yok cihazda.

Sabah 6'dan beri deli gibi 7000 görmeye çabalıyorum tonla rom silip yükledim :D
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.