Şimdi Ara

[ROM] PARANOID ANDROID v2.50 (HİBRİT TABLET/TELEFON) [Galaxy Note] (23.10.2012 Güncel) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
5
Favori
18.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: IRoN

Ne zamandır yazıcam unutuyorum :)

- Daha önce açılan uygulamaları yukarıdan aşağıya gördüğümüz ve tek tek kapattığımız bölümün pencere boyutunu ufaltabiliyormuyuz ?
    Cihazın ekran çözünürlülüğü tablet modda çok güzel olmuşken bu benim habire gözüme batıyor pabuç gibi ):

Bir de;

- Bugün şirketimizde 2 gündür devam eden, yurtdışından gelen bir eğitmeni benim yemeğe götürmem gerekti.
    Konu konuyu açtı,o da galaxy s mi ne kullanıyordu memnunmusun dedi.Anlattım da anlattım.
    Hatta şirkette benim sayemde alan patronumda dahil 5 çalışan daha var dedim.
    Ve başladım show'a ama herkese gösterdiğim,fotoğraf çekip üzerine yazı veya şekil yapma olayına gelince kaldım :)))
    Hadi ekran görüntüsünü power tuşunda çıkan menüden alıyoruz da, aldığımız görüntünün üzerinde kalemle oynayamıyormuyuz ? :(
    Umarım bir yolu vardır da ben bulamamışımdır :)

Saygılarımla...

hocam aslında onu ben de bir ara araştıracaktım bir alternatif var mı diye ama erteleye erteleye unutmuşum maalesef :)
    bir bakayım alternatif bir şeyler fln bulursam paylaşırım burda :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

quote:

- Daha önce açılan uygulamaları yukarıdan aşağıya gördüğümüz ve tek tek kapattığımız bölümün pencere boyutunu ufaltabiliyormuyuz ?
    Cihazın ekran çözünürlülüğü tablet modda çok güzel olmuşken bu benim habire gözüme batıyor pabuç gibi ):

Bir de;

- Bugün şirketimizde 2 gündür devam eden, yurtdışından gelen bir eğitmeni benim yemeğe götürmem gerekti.
    Konu konuyu açtı,o da galaxy s mi ne kullanıyordu memnunmusun dedi.Anlattım da anlattım.
    Ve başladım show'a ama herkese gösterdiğim,fotoğraf çekip üzerine yazı veya şekil yapma olayına gelince kaldım :)))
    Hadi ekran görüntüsünü power tuşunda çıkan menüden alıyoruz da, aldığımız görüntünün üzerinde kalemle oynayamıyormuyuz ? :(

Saygılarımla...

hocam aslında onu ben de bir ara araştıracaktım bir alternatif var mı diye ama erteleye erteleye unutmuşum maalesef :)

Gerçekten sevinirim.

Önce MHL şimdi kalem ile fotoğrafın üzerine yazamama derken cidden ICS stock 4.0.4 e dönmeyi düşünmeye başladım :(
    İşim gereği hadi MHL yi geçtim ama bu cidden önemli benim için.

Bir de uygulamaları kapatma ekranındaki boyutu küçültme şansımız var mı ? Herşey ufakken o pencereler cidden büyük kalıyor :)

Ve sizde sanırım Staxxtanium ile Thor 13 beta kerneli kullanıyorsunuz halen.Thor da hangimodu kullanıyorsunuz şu anda ve memnunmusunuz ?

Ben HOTPLUG dan CONSERVATIVE e geçtim tekrar. HOTPLUG modda daha çok pil yiyor gibi geldi bana CONSERVATIVE e göre.

Saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: mustekin77

Arkadaslar durum cubugu duzeltildi sadece wifi on off anahtari cikmiyor, ayarlardan acip kapatmak gerekiyor. Teli sabah sarjdan cikardim deli gibi kurcaladim su an sarjim 13 lerde ayrintilarini evden yazarim iftardan sonra benim gordugum eksiklikleri yazacagim

Peki akicilik ne durumda ? 4.1.1 Cm10 icin yag gibi degil ama akici deniyordu. Sence jelly bean in o bariz akiciligi hissediliyor mu ?

Not: sonraki mesajlarda belirtmissin zaten :) 1.3 bekleyelim bakalim. Hem bu arada staxx da jb paranoidini sunabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 1 Ağustos 2012; 22:53:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar günlük kullanımı etkilemiyor. Bugün 2. Gunüm tel konuşması, 3g, wifi, gps de problem yok hepsini kullanıyorum. Hatta tango ile 3g nin zayif oldugu bir yerde yurdisi ile goruntulu gorusme bile yaptim.Konuşurken karsı tarafın ses kalitesi çok iyi oldu. Akıcılık konusu ise arada bazen takılmalar oluyor ama çok değil takılma yokken gayet iyi.ben su an gayet rahat kullanıyorum. Sd kart problemi devam ediyor, sd binder kullaniyorum OI Dosya yöneticisi sd yi görüyor.spirit UL ilede radyoyu kullanıyorum. Ben çok büyük problem olmazsa cm9 a artık donmeyeceğim. Unutmamak lazım Henüz alternatif kerneli yok bu romun. İlave olarak sabah 05:45 de teli şarjdan çektim. Su saat yüzde 5 pil ve baya baya kurcaladım. En azından pilde 1 gunü rahat çıkartıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam eline saglık bi deneyeyım diyorum.. galaxy noteu kullandııgmdan beri hep stock taydı bi deistirim bakalım :)

4.0.4 alman stock tayım hocam ve root lu telefon.. cf root deil yani.. sadece rootlu.. simdi bu paranoidin kernelleri güvenli mi ? paranoidde wipe işlemlerini yapalımmı ?

simdilik "PARANOIDANDROID v0.5" i yüklemek istiyorum..

Romu indirdim.. fakat "Hybrid Google Apps" a tıklayınca bişe göremedim ? site acıldı sadece..

simdi kernel yüklemeye gerek varmı ? normal v0.5 in icindeki kernel yeterlimidir ? ve tabi güvenlimidir wipe felan yapalımmı ?

Son olarak ta yükleme adımları sitesinde ve sizin anlattıgıgınız farklı geldi sanki bana , ne sekil yükleyelim ?

Ekleme : Bu arada stock rom daki swype klavye var değilmi hocam bu romda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glos7777 -- 2 Ağustos 2012; 0:50:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: glos7777

hocam eline saglık bi deneyeyım diyorum.. galaxy noteu kullandııgmdan beri hep stock taydı bi deistirim bakalım :)

4.0.4 alman stock tayım hocam ve root lu telefon.. cf root deil yani.. sadece rootlu.. simdi bu paranoidin kernelleri güvenli mi ? paranoidde wipe işlemlerini yapalımmı ?

simdilik "PARANOIDANDROID v0.5" i yüklemek istiyorum..

Romu indirdim.. fakat "Hybrid Google Apps" a tıklayınca bişe göremedim ? site acıldı sadece..

simdi kernel yüklemeye gerek varmı ? normal v0.5 in icindeki kernel yeterlimidir ? ve tabi güvenlimidir wipe felan yapalımmı ?

Son olarak ta yükleme adımları sitesinde ve sizin anlattıgıgınız farklı geldi sanki bana , ne sekil yükleyelim ?

Ekleme : Bu arada stock rom daki swype klavye var değilmi hocam bu romda ?

Hocam öncelikle Gapps linki ölmüş şimdi yeni link ekledim tekrar dener misiniz?

Yükleme adımları xda'daki konulardaki ile aynıdır. Ben sadece biraz daha detaylı anlattım. Orda mesela ICS gibi romlardan kesinlikle flashlamayın deniyordu ben onu uzun uzun anlattım ne yapmak gerekiyor diye. O yüzden burdaki adımları uygularsanız daha sağlıklı olur.

Bu arada cfrootlu olup olmaması önemli değil, ICS 4.0.3 sürümünde cfrootu bırakın root bile olmayan cihazların da brick olduğunu xda'da görmüştüm. Ordaki hata stock ICS kernellerindeki bir zararlı kod yüzünden oluyor. Bu nedenle ICS'nin stock kernellerinde ya da ICS tabanlı custom kernellerde KESİNLİKLE wipe, flash vs gibi recoverydeki işlemleri yapmayın. O yüzden yükleme adımlarında zaten ya GB'ye dönerek root yapın ya da Abyss 4.2 kernelini yükleyip Reboot Recovery yapın ve o şekilde Paranoid romunu yükleyin dedim. en güvenli yol budur. yüklemeden sonra da Gapps flashlarsınız ve son olarak da bütün wipe'ları yaptınız mı rom hazır olacaktır.

Paranoid'e geçtikten sonra ise artık bulunduğunuz kernel daha güvenlidir ama herşeye rağmen çok daha güvende hissetmek isterseniz ileriki zamanlarda wipe fln yapcağınız zaman yine de nolur nolmaz Abyss 4.2 kernelini flashlayarak Reboot Recovery deyin flash yada wipe işinizi fln gördükten sonra da tekrar esas kullandığınız kerneli flashlayın. Ben bazen CM9 kernelindeyken flash ya da wipe yapıyordum ama son zamanlarda ekstra önlem olarak ben de artık Abyss 4.2 kernelini flashlıyorum önce. Ne olursa olsun esas mesele Samsung'un stock ICS kernellerinde bunu unutmayın ve sakın o kernellerdeyken bir işlem yapmayın.

Paranoid'i yükledikten sonra alternatif kernel ararsanız ilk sayfada 4.mesajda birkaç kernel var kullanabileceğiniz. Hepsinin de artısı eksisi elbet vardır. Ama benim en çok hoşuma giden Thor v0.18 kerneli oldu. Onu deneyebilirsiniz mesela.

Romun içerisinde Swype klavye gelmiyor, o uygulama Samsung'a ait çünkü. Fakat alternatif olacak üstelik stock swype'tan daha güzel olan bir uygulama var markette buyrun:
    SlideIT:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dasur.slideit.vt.lite

Son olarak isterseniz tabi Paranoid v0.5 de kurabilirsiniz fakat ben ikisini de uzun süre denedim ve Staxxtanium Paranoid v1.7 sürümünü tavsiye ederim

• quote:

quote:

quote:

Bir de;

Saygılarımla...

Gerçekten sevinirim.

Önce MHL şimdi kalem ile fotoğrafın üzerine yazamama derken cidden ICS stock 4.0.4 e dönmeyi düşünmeye başladım :(
    İşim gereği hadi MHL yi geçtim ama bu cidden önemli benim için.

Bir de uygulamaları kapatma ekranındaki boyutu küçültme şansımız var mı ? Herşey ufakken o pencereler cidden büyük kalıyor :)

Ve sizde sanırım Staxxtanium ile Thor 13 beta kerneli kullanıyorsunuz halen.Thor da hangimodu kullanıyorsunuz şu anda ve memnunmusunuz ?

Ben HOTPLUG dan CONSERVATIVE e geçtim tekrar. HOTPLUG modda daha çok pil yiyor gibi geldi bana CONSERVATIVE e göre.

Saygılarımla...

hocam illaki bir alternatif vardır foto üzerinde kalem kullanmak için bakalım inşallah bulurum birşeyler :) Uygulama kapatma ekranında da DPI ile oynayarak küçülteceğimizi düşünüyorum fakat o sistem uygulamasının adını bulmak lazım. Ona da bakarım umarım vardır ayarı :)

Evet ben hala Thor'dayım maşallah bu sefer hiç problem çıkartmadı hatta ben pre12 sürümünü flashlamıştım böyle sağlam olunca pre 13'e geçmedim bile daha :)

Ben de flashladığımdan beri Conservative modunda kullandım ve gayet akıcıydı güzeldi fakat şimdi meraktan Lulzactive moduna geçtim bakalım belki bir iki daha denerim ona göre kararımı veririm dedim :)

• quote:

Yükleme adımları xda'daki konulardaki ile aynıdır. Ben sadece biraz daha detaylı anlattım. Orda mesela ICS gibi romlardan kesinlikle flashlamayın deniyordu ben onu uzun uzun anlattım ne yapmak gerekiyor diye. O yüzden burdaki adımları uygularsanız daha sağlıklı olur.

Bu arada cfrootlu olup olmaması önemli değil, ICS 4.0.3 sürümünde cfrootu bırakın root bile olmayan cihazların da brick olduğunu xda'da görmüştüm. Ordaki hata stock ICS kernellerindeki bir zararlı kod yüzünden oluyor. Bu nedenle ICS'nin stock kernellerinde ya da ICS tabanlı custom kernellerde KESİNLİKLE wipe, flash vs gibi recoverydeki işlemleri yapmayın. O yüzden yükleme adımlarında zaten ya GB'ye dönerek root yapın ya da Abyss 4.2 kernelini yükleyip Reboot Recovery yapın ve o şekilde Paranoid romunu yükleyin dedim. en güvenli yol budur. yüklemeden sonra da Gapps flashlarsınız ve son olarak da bütün wipe'ları yaptınız mı rom hazır olacaktır.

Paranoid'e geçtikten sonra ise artık bulunduğunuz kernel daha güvenlidir ama herşeye rağmen çok daha güvende hissetmek isterseniz ileriki zamanlarda wipe fln yapcağınız zaman yine de nolur nolmaz Abyss 4.2 kernelini flashlayarak Reboot Recovery deyin flash yada wipe işinizi fln gördükten sonra da tekrar esas kullandığınız kerneli flashlayın. Ben bazen CM9 kernelindeyken flash ya da wipe yapıyordum ama son zamanlarda ekstra önlem olarak ben de artık Abyss 4.2 kernelini flashlıyorum önce. Ne olursa olsun esas mesele Samsung'un stock ICS kernellerinde bunu unutmayın ve sakın o kernellerdeyken bir işlem yapmayın.

Paranoid'i yükledikten sonra alternatif kernel ararsanız ilk sayfada 4.mesajda birkaç kernel var kullanabileceğiniz. Hepsinin de artısı eksisi elbet vardır. Ama benim en çok hoşuma giden Thor v0.18 kerneli oldu. Onu deneyebilirsiniz mesela.

Romun içerisinde Swype klavye gelmiyor, o uygulama Samsung'a ait çünkü. Fakat alternatif olacak üstelik stock swype'tan daha güzel olan bir uygulama var markette buyrun:

Son olarak isterseniz tabi Paranoid v0.5 de kurabilirsiniz fakat ben ikisini de uzun süre denedim ve Staxxtanium Paranoid v1.7 sürümünü tavsiye ederim

acıklama icin tekrardan teşekkürler hocam.

bu abyss 4.2 dediğiniz kernel emmc den arındırılmıs güvenli olan kernel mi ?

su samsungun stock swype ını apk olarak yükleyemezmıyız acaba bu roma , deneyen varmı calısırmı acaba?

ozaman simdi hocam stock GB roma dönüyorum ve root luyorum + cwm yüklüuorum.. daha sora wipe işlemlerini yapıyorum.. ve bu romu flashlıyorum , ondan sorada gapps ı flashlıyorum..

birde hocam daha önceden galaxy s varken cyanogen mod kullanıyordum ve herhangi bi müşteri hizmetlerini ararken kredi kart numaralarını girince hata veriyodu hep i şimdi hala varmı böle bi sorun..

• quote:

Orijinalden alıntı: glos7777

quote:

acıklama icin tekrardan teşekkürler hocam.

bu abyss 4.2 dediğiniz kernel emmc den arındırılmıs güvenli olan kernel mi ?

su samsungun stock swype ını apk olarak yükleyemezmıyız acaba bu roma , deneyen varmı calısırmı acaba?

ozaman simdi hocam stock GB roma dönüyorum ve root luyorum + cwm yüklüuorum.. daha sora wipe işlemlerini yapıyorum.. ve bu romu flashlıyorum , ondan sorada gapps ı flashlıyorum..

birde hocam daha önceden galaxy s varken cyanogen mod kullanıyordum ve herhangi bi müşteri hizmetlerini ararken kredi kart numaralarını girince hata veriyodu hep i şimdi hala varmı böle bi sorun..

abyss 4.2 kerneli GB tabanlı kerneldir ondan dolayı güvenlidir. GB kernellerinde brick'e neden olan zararlı kod yoktu.

maalesef samsung'a ait uygulamaların apklarını alıp yükleseniz de çalışmaz çünkü onlar Touchwiz framework'ü istiyorlar yani sadece Samsung stock romlarında ve Touchwiz tabanlı custom romlarda kullanılabilir. Bizimki gibi CM tabanlı romlarda kullanılamıyor. Verdiğim alternatifi mutlaka deneyin, Samsung'unkinden daha iyidir.

Aynen hocam o şekilde yüklemeniz daha sağlıklı olur. wipe'ları yaparken de hiç birisini atlamayın yalnız. Yani wipe data/factory reset, wipe cache, wipe dalvik cache, fix permissions işlemlerini yapın.

hocam o bahsettiğiniz şekilde bir sorunla ilgili daha önce hiç bir şey duymadım da yaşamadım da o yüzden bir şey söyleyemiyorum maalesef.

• Thor Kernel v0.18-pre14 (beta) (02/08/2012) :http://www.mediafire.com/?ebbyn8shl9fe03g

Güncelleyelim beyler.
  • quote:

hocam illaki bir alternatif vardır foto üzerinde kalem kullanmak için bakalım inşallah bulurum birşeyler :) Uygulama kapatma ekranında da DPI ile oynayarak küçülteceğimizi düşünüyorum fakat o sistem uygulamasının adını bulmak lazım. Ona da bakarım umarım vardır ayarı :)

Evet ben hala Thor'dayım maşallah bu sefer hiç problem çıkartmadı hatta ben pre12 sürümünü flashlamıştım böyle sağlam olunca pre 13'e geçmedim bile daha :)

Ben de flashladığımdan beri Conservative modunda kullandım ve gayet akıcıydı güzeldi fakat şimdi meraktan Lulzactive moduna geçtim bakalım belki bir iki daha denerim ona göre kararımı veririm dedim :)

Bilgilendirme için teşekkürler.
    Olmazsa olmazlarım artıyor ki umarım bir yol bulacağız, umarım.
    Thor 14 yeni beta kerneli deneyeceğim bende birazdan.

Saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: juzam1907

Thor Kernel v0.18-pre14 (beta) (02/08/2012) :http://www.mediafire.com/?ebbyn8shl9fe03g

Güncelleyelim beyler.

Paylaşım için teşekkürler.

Deneyelim bakalım.

Saygılarımla...
  • Thor Kernel v0.18-pre14 (beta) (02/08/2012)
    CM10 Kernel (03/08/2012)

linkleri ilk sayfaya eklendi...
  • Geçenlerde telefona bir şeyler oldu Paranoid ekranında takıldı kaldı hatta Paranoid'i tekrar flashlayıp Thor kernel yükledim yine öyle oldu sonra Thor'suz sadece Paranoid flashladım yine açılmadı artık en son komple wipe data yaptım romu öyle flashladım da öyle düzeldi. Yalnız wipe data işlemini uzun zamandır yapmıyordum telefon daha bir düzgün çalışıyor şu an. nadiren olan reboot sorunu tamamen gitti gibi (nazar değmesin de ) akşam tekrar Thor kerneline pre14 ile geçip denememi yaparım, en son işlemci yöneticisi olarak da Lulzactive modunda kalmıştım belki onu denerim yine ya da smartassv2'ye bakarım :)
  • Bence reboot sorunu biraz sana ozgu gibiydi. Kullandigim uc farkli kernelde de reboot hic olmadi. Kernel flashlamadan once hem wipeleri yaparim hem de jbroid kernel temizleme scriptini flashlarim. Birka gundur 21 temmuz tarihli cm kernelindeyim. Antutu puani 6800 civari cikti. Pil tuketimi ise nihayet ilk defa suphe uyandirmayacak seviyede (Ondemand ). Acikcasi thorda bariz bir hiz hissetmemistim. Hatta 30 dk su cenabet timsah oyununu oynamistim ve kilifa ragmen elle tutamaz duruma gelmistim yuksek isi yuzunden. Antutu puani da yine 6800 civari idi thor'da. Bu rom u kullandikca 21 temmuz tarihli cm kerneli disinda baska bir kernel denemeyecegim.

Suan 1 gun 1 saat kullanimda batarya %40. 2,5 saat ekran acik kalmis. Bunun yariya yakini browser kullanimindandir. Gece 2g acik. Senk. Acik. Tel gorusmesi az. GB doneminden sonra ilk defa bu kadar memnun kaldim bu enerji tuketiminden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 3 Ağustos 2012; 20:17:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marxx

Bence reboot sorunu biraz sana ozgu gibiydi. Kullandigim uc farkli kernelde de reboot hic olmadi. Kernel flashlamadan once hem wipeleri yaparim hem de jbroid kernel temizleme scriptini flashlarim. Birka gundur 21 temmuz tarihli cm kernelindeyim. Antutu puani 6800 civari cikti. Pil tuketimi ise nihayet ilk defa suphe uyandirmayacak seviyede (Ondemand ). Acikcasi thorda bariz bir hiz hissetmemistim. Hatta 30 dk su cenabet timsah oyununu oynamistim ve kilifa ragmen elle tutamaz duruma gelmistim yuksek isi yuzunden. Antutu puani da yine 6800 civari idi thor'da. Bu rom u kullandikca 21 temmuz tarihli cm kerneli disinda baska bir kernel denemeyecegim.

Suan 1 gun 1 saat kullanimda batarya %40. 2,5 saat ekran acik kalmis. Bunun yariya yakini browser kullanimindandir. Gece 2g acik. Senk. Acik. Tel gorusmesi az. GB doneminden sonra ilk defa bu kadar memnun kaldim bu enerji tuketiminden.

Hocam ben de flashlamaları hep wipe ve jbroid vs işlemleri ile temiz şekilde yapıyorum. yalnız işte o reboot sorununun sebebini de bir türlü bulamamıştım. belki fazlaca uygulama olduğundan ve bir kısmının da sd karta taşıdığımdan kaynaklanmış olabilir. Bir de pdroid adındaki bir güvenlik yazılımı kullanıyorum. uygulamaların aldığı izinleri denetlememi ve istemediklerimi iptal etmemi sağlıyor. yalnız apk olarak değil de sisteme gömülü olarak çalışıyor. o da sebep olmuş olabilir. bilmiyorum ama şimdilik 26.07.2012 cm9 kernelinde hiç reboot olmadı. artık Thor'un güncelini denerim belki cm9'a dönerim ya da Thor'un son sürümünde kalırım.

Yalnız iki türlü de benim batarya ömrüm hiç değişmiyor. genelde tam şarjda kullanım süresi 12-14 saat, ekran açık kalma süresi ise 3-3,5 saat arası oynuyor hangi kernelde olursam olayım. bunu bir türlü artıramadım. zaten stock ICS romda da öyleydi ama GB romlarında baya iyiydi 4.5-5 saat kullanımımın altına düşmezdi. artık böyle de alıştım gerçi

• Paranoidde wifi acikken sarj cok daha hizli tukeniyor ics ve gb nazaran. O memnun kaldigim istatistiklere bakiyorum da wifi epey az acmisim.

Modem im lb2. Son cikan gb stock firmware (lc1 idi sanirim)den paranoide gecmistim. Sizlerde modem(anabant surumu) nedir, memnun musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 4 Ağustos 2012; 0:31:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marxx

Paranoidde wifi acikken sarj cok daha hizli tukeniyor ics ve gb nazaran. O memnun kaldigim istatistiklere bakiyorum da wifi epey az acmisim.

Modem im lb2. Son cikan gb stock firmware (lc1 idi sanirim)den paranoide gecmistim. Sizlerde modem(anabant surumu) nedir, memnun musunuz?

ben wifiyi evde ve kampüste yoğun kullanıyorum belki de benim şarj o yuzden çok dayanmıyordur.

bu arada bende LRB modemi var en son ona güncellemiştim ve memnunum yani şimdiye kadar şebeke konusunda pek problem yaşamadım. bir ara LRK'yı da denerim belki, güncellemeler genelde olumlu etkiliyor gibi hissettim ben.
  • Wi-fi ful açık - ekranın açık kalma süresi 2 saat - 2 günde 10 kere arama 20 kere mesaj atıldı - 10 dakika oyun oynandı. 1 gün 16 saat geçti ful şarjdan bu yana ve şuan %10 kalmış durumda şarj
  • Paranoid Android v1.3 jelly Bean 4.1.1 CM10 (05.08.2012)

sürümü ilk sayfaya eklenmiştir.

Jelly Bean ve CM10 tabanlı Paranoid'i denemek isteyen arkadaşlar v1.3 sürümüyle sorunları büyük ölçüde giderilmiş olan bu romu deneyebilirler. Ama tabiki yüzde yüz stabilite olması lazım, asla ödün veremem diyenlerin ise hala CM9 ve ICS tabanlı paranoid'de kalmalarını tavsiye de etmeden geçemeyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRecRuiT123 -- 5 Ağustos 2012; 3:04:44 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.