Şimdi Ara

[ROM] PARANOID ANDROID v2.50 (HİBRİT TABLET/TELEFON) [Galaxy Note] (23.10.2012 Güncel) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
5
Favori
18.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

quote:

Orijinalden alıntı: IRoN
    Bahsettiğim, ekran görüntülerinde bana değişik gelen 2 resim bizde gözükmeyen özellikler var sanki.

Paranoid settings altında bizde hybrid settings diye bir şey göremedim, yanılmıyor isem.

Saygılarımla...

Hocam o görüntüler eski bir sürüme ait, sonradan değiştirdiler Paranoid Settings ayarlarını :)

Teşekkür ederim bilgilendirme için :)

Saygılarımla...
  • bu arada apex'le ilgili yazıyı sonradan mı eklediniz farketmemiştim başta hocam :)
    apex ayarlarında backup almaya bastığınız an popup pencere içinde nereye kaydedildiğini de yazıyor olması lazım. bende yazan dizin yukarıda söylediğim dizindi :)
  • quote:

bu arada apex'le ilgili yazıyı sonradan mı eklediniz farketmemiştim başta hocam :)
    apex ayarlarında backup almaya bastığınız an popup pencere içinde nereye kaydedildiğini de yazıyor olması lazım. bende yazan dizin yukarıda söylediğim dizindi :)

Sonradan eklemiştim o yazıyı, özür dilerim :)

Bende yazmadı ama sorun değil, hallettim.
    Şu anda staxx 1.7 ve kendi kerneli ile sorun yok, ama ısınma var nedense...

Ve az evvel yeşilcin de görüntülü görüşme olmadığını sizin açtığınız başlıkta gördüm :)))
    Olsaydı iyi olurdu :)

Bir de yine spesifik bir durumla karşılaştım, ekranı yan döndürdüğümüz de solkenardaçıkan Google'ın G si ve büyüteç bende gözükmüyor.
    Ayarlarda baktım ama gözüme çarpmadı sanırım :(
    Nerede bu ayar söylerseniz mutlu olurum :)

Saygılarımla...

edit: yine aklıma birşey geldi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 23 Temmuz 2012; 23:01:58 >

• Apex ayarlarindan onu iptal etmistin galiba IRoN. Hani cift cikiyorlar diye... google zimbirtisindan bahsediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 23 Temmuz 2012; 23:10:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marxx

Apex ayarlarindan onu iptal etmistin galiba IRoN. Hani cift cikiyorlar diye... google zimbirtisindan bahsediyorum.

Evet oymuş.
    Kalıcı arama çubuğunu göster seçeneği :)
    Bir kaç gündür o kadar menüye girip çıktım,o kadar uygulama yükleyip sildim ki, artık yaşlandım sanırım hafıza kaldırmadı :)

Birde bugün üstüne yeniden orjinal kerneli ile staxx'ı kurunca hepten dağıldım.

Çok teşekkür ederim, zahmet verdim :)

Saygılarımla...
  • ben telefonda şebeke üstünden görüntülü görüşme olduğunu bile bilmiyordum hocam düşün artık :))
    yani zaten iki tarafta da akıllı telefon varsa skype, tango vs ile görüntülü görüşme hem daha kaliteli hem bedava olur. ki ben onu da denemedim ihtiyacım olmadı yani ama tabi kişisel bir durumdur size lazım da olabilir. bakalım inşallah ona da bir çözüm bulurlar yani eğer touchwiz framework gereken bir durum yoksa (snote'daki gibi) o zaman bir güncellemeyle aslında halledilebilecek bir sorundur bu durum :)
  • quote:

ben telefonda şebeke üstünden görüntülü görüşme olduğunu bile bilmiyordum hocam düşün artık :))
    yani zaten iki tarafta da akıllı telefon varsa skype, tango vs ile görüntülü görüşme hem daha kaliteli hem bedava olur. ki ben onu da denemedim ihtiyacım olmadı yani ama tabi kişisel bir durumdur size lazım da olabilir. bakalım inşallah ona da bir çözüm bulurlar yani eğer touchwiz framework gereken bir durum yoksa (snote'daki gibi) o zaman bir güncellemeyle aslında halledilebilecek bir sorundur bu durum :)

Teşekkür ederim bilgilendirme için.
    Aslında bana sadece 1 kişi ile görüşmek için gerekli ki o da nişanlım :)
    Ona da Galaxy NOte almıştık Ocak veya Şubat gibi ama hala 2.3.6 GB ile kullanıyor.
    Artık bir el at bunu da güncelle diyor da olur ya onun cihaza birşey olsa benim cihaz elden gidecek :)))
    Aslında çok da elzem değil ki sizin de dediğiniz gibi tango vs gibi görüntülü sohbet uygulamaları yeter de artar :)

Saygılarımla...

• quote:

quote:

ben telefonda şebeke üstünden görüntülü görüşme olduğunu bile bilmiyordum hocam düşün artık :))

Ona da Galaxy NOte almıştık Ocak veya Şubat gibi ama hala 2.3.6 GB ile kullanıyor.
    Artık bir el at bunu da güncelle diyor da olur ya onun cihaza birşey olsa benim cihaz elden gidecek :)))
    Aslında çok da elzem değil ki sizin de dediğiniz gibi tango vs gibi görüntülü sohbet uygulamaları yeter de artar :)

Saygılarımla...

valla hocam az önce mesajı yazarken de muhtemelen sadece nişanlınızla görüşmek için lazım oluyordur o durum diye aklımdan geçmişti zaten ve de haklı çıkmışım demekki :) ama iki tarafta da Note olunca daha bi keyifli de oluyordur bakalım artık dediğim alternatifleri denersiniz çözüm bulunana kadar hatta dediğim gibi daha kaliteli olunca da belki bu sefer o uygulamalara alışırsınız belli mi olur :)
    yalnız siz de nişanlınızın cihazını 2.3.6da fazla tutamayabilirsiniz hele bir de Paranoidin birkaç şeyini görse isteyebilir, gerçi önce biz burda en stabil ve güzel şeklini bulalım deneye yanıla fln ondan sonra resmi sürüm ya da paranoid karar verirsiniz nişanlınız için de :))

• quote:

quote:

quote:

Saygılarımla...

valla hocam az önce mesajı yazarken de muhtemelen sadece nişanlınızla görüşmek için lazım oluyordur o durum diye aklımdan geçmişti zaten ve de haklı çıkmışım demekki :) ama iki tarafta da Note olunca daha bi keyifli de oluyordur bakalım artık dediğim alternatifleri denersiniz çözüm bulunana kadar hatta dediğim gibi daha kaliteli olunca da belki bu sefer o uygulamalara alışırsınız belli mi olur :)
    yalnız siz de nişanlınızın cihazını 2.3.6da fazla tutamayabilirsiniz hele bir de Paranoidin birkaç şeyini görse isteyebilir, gerçi önce biz burda en stabil ve güzel şeklini bulalım deneye yanıla fln ondan sonra resmi sürüm ya da paranoid karar verirsiniz nişanlınız için de :))

Tahmin ettim çünkü daha önce uydu konusunda da konuşmuştuk bu konuyu :)

Açıkçası dediğiniz gibi stabil bir hal alırsa Paranoid'e tabiki geçmesi güzel olur ama şu anda benim cihazda staxx ve kendi kerneli ile
    ısınma sorunu 4.0.4 ICS de iken hiç olmadığı kadar fazla.

Ekran parlaklığını en yüksek ayarda tutuyordum bugün düşürdüm bakalım nasıl olacak diye ama pil de bana normalden fazla gidiyor gibi geldi.
    Özellikle 3G veya wifi de iken bu ısınma dikkatimi çekti.
    Her güzelin kusuru vardır mutlaka sorunda değil ama bizim hatun bunu sorun ederse benim halim harap olur :)))

Gerçi söylemesi ayıptır bende yedek 4 pil onda yedek 1 pil daha var ama al bi yedek daha vereyim dediğimde gerek yok, üstündeki pilin yetmesini ayarla
    diyip işin içinden çıkıyor :)))

Saygılarımla...

• Acil bir yardıma ihtiyacım var :(

ICS 4.0.4 stock rom kullanırken almış olduğum SNOTE ile .SNB uzantılı dosyaları şu anda kullandığım Staxxtanium ile
    açamıyorum haliyle ama işimle ilgili aldığım bu notlara mutlaka bir şekilde ulaşmam lazım.

PC üzerinden bile açabilsem yeter.

Papyrus ve Memo ile denedim ama malesef açamadım.

Yardım ve cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim.

Saygılarımla...

edit: Kendi sorunuma kısa yoldan bir cevap buldum ama geçici çözüm açıkçası.
    Şirkette iyiki birden çok NOTe kullanan var ve iyiki hepsini staxx a geçirmemiştik henüz :)
    SNOTe ları 4.0.4 lü cihazlardan birine gönderip oradan açtım :)
    En azından şimdilik çözdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 24 Temmuz 2012; 14:00:59 >
  • 21 Temmuz tarihli cm9 kerneli dünden beri kullanıyorum.Oldukça stabil şu ana kadar 30 saatten fazla oldu kuralı henüz donma vs. olmadı. Paranoidi kurduğumdan beri biraz abartı gelebilir ama nexus un 4.1 videosundaki gibi akıcılık var telefonda. 6 aydır note kullanıyorum, telefondan bu kadar keyif aldığımı hatırlamıyorum.Tabiri caizse yağ gibi akıyor telefon. Kernel konusuna geri dönersek hala sağlıklı bir test yapmış sayılmam ama şarj olayı orjinal romlardaki kadar gidiyor sanki, ama bunu ölçebilmem için 2 gün daha kullanmam gerek telefonu. Thor kernele alternatif arayanlar deneyebilir. Performans konusunda thor kadar iyi değil sanki ama stabilite fevkalade. Linkini marxx arkadaş vermiş burdan kurabilirisiniz.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1789397

• @IRON
    Evet bende uydu konusundan hatırlamıştım durumunuzu zaten :)
    Bu arada ısınma durumu nasıl oluyor tam olarak yani mesela Battery Widget gibi bir uygulamayla sıcaklık değerine ulaşılabilir ordan bir kontrol edin bakalım kaç dereceymiş. Bana o açıdan normal gibi geldi bu rom, yani 30-35 derecelerde duruyor genelde ve internet yada videoyu uzun süreli kullanınca 40-45 derece arasına çıkıyor. şarj ederken aynı zamanda kullanınca bazen 50 dereceyi bile buluyordu ama bu da zaten diğer romlarda da böyleydi. ben de zaten sürekli yedek bataryamı harici adaptörle şarj edince telefonumu hiç şarja takmıyorum :)

şimdi yeşilcinde de gördüm snote ile ilgili sorununuzu :) neyseki çözmüşsünüz maalesef cm9 tabanlı romlarda samsung framework gereken uygulamalar çalışmıyor. ama bazı geliştiriciler çalışma halindeler ve belki de cm10 ile beraber bu sorunu da aşarlar o zaman bu romun tadından yenmez cidden. çünkü eleştirenler en çok snote ve spen tuşuyla screenshot alma konusunda eleştiriyorlar onu da halletseler ne stabilitesine ne performansına laf edemezler zaten :))

• quote:

Orijinalden alıntı: mustekin77

21 Temmuz tarihli cm9 kerneli dünden beri kullanıyorum.Oldukça stabil şu ana kadar 30 saatten fazla oldu kuralı henüz donma vs. olmadı. Paranoidi kurduğumdan beri biraz abartı gelebilir ama nexus un 4.1 videosundaki gibi akıcılık var telefonda. 6 aydır note kullanıyorum, telefondan bu kadar keyif aldığımı hatırlamıyorum.Tabiri caizse yağ gibi akıyor telefon. Kernel konusuna geri dönersek hala sağlıklı bir test yapmış sayılmam ama şarj olayı orjinal romlardaki kadar gidiyor sanki, ama bunu ölçebilmem için 2 gün daha kullanmam gerek telefonu. Thor kernele alternatif arayanlar deneyebilir. Performans konusunda thor kadar iyi değil sanki ama stabilite fevkalade. Linkini marxx arkadaş vermiş burdan kurabilirisiniz.

cm9 için çıkan 21 temmuz tarihli kerneli ilk sayfaya eklemiştim ben de. xda'dan paranoid uyumlu kernelleri topladım ilk sayfada o şekilde de ulaşması kolay olur dedim :)

bu arada stabilite isteyenler için cm9 21temmuz ve anidroid v6 kernellerini tavsiye ederim. anidroid'i iki gündür kullanıyorum ve bir kere bile donmayarak beni şaşırttı doğrusu. sadece bazı oyunlarda anlık lag olabiliyor ama onun dışında iyi gibi. xda'da gördüğüm kadarıyla cm9 kernelleri arasında da şimdiye kadar en stabil olanı 21 temmuzdakiymiş o da diğer seçenek olabilir. evet ikisi de thor'un verdiği aşırı hız ve performansı belki sağlamaz ama telefonun arada bir donmasından rahatsız olanlar thor'u sevmeyebilirler :)

@IRON
    bu arada sonradan geldi de aklıma paranoidi tekrar kendi kerneliyle kullanıyorum yazmışsınız eğer rom içinden gelen kerneli kullanıyorsanız o kernel de zaten cm9 kernelidir o yüzden cm9 21 temmuz kerneline güncelleyin bence. batarya performansında önemli iyileştirmeler vardı bu son sürümde :)

ben de anidroid v6'yı biraz daha deneyeceğim sonra da thor v18 çıkmış olur biraz ona bakarım o donmaya devam ederse de artık ya anidroid yada cm9'a geçeceğim :)

• quote:

21 Temmuz tarihli cm9 kerneli dünden beri kullanıyorum.Oldukça stabil şu ana kadar 30 saatten fazla oldu kuralı henüz donma vs. olmadı. Paranoidi kurduğumdan beri biraz abartı gelebilir ama nexus un 4.1 videosundaki gibi akıcılık var telefonda. 6 aydır note kullanıyorum, telefondan bu kadar keyif aldığımı hatırlamıyorum.Tabiri caizse yağ gibi akıyor telefon. Kernel konusuna geri dönersek hala sağlıklı bir test yapmış sayılmam ama şarj olayı orjinal romlardaki kadar gidiyor sanki, ama bunu ölçebilmem için 2 gün daha kullanmam gerek telefonu. Thor kernele alternatif arayanlar deneyebilir. Performans konusunda thor kadar iyi değil sanki ama stabilite fevkalade. Linkini marxx arkadaş vermiş burdan kurabilirisiniz.

Sevgili @marxx 'ın da yazdığı mesajı okumuştum, bahsedilen kernel, bumudur ?

" Kernel_CM9_20120721_CWM_Flashable.zip "

Özellikle wifi ve 3G de ısınma sorunu mevcut mu ?

Saygılarımla...

• quote:

quote:

cm9 için çıkan 21 temmuz tarihli kerneli ilk sayfaya eklemiştim ben de. xda'dan paranoid uyumlu kernelleri topladım ilk sayfada o şekilde de ulaşması kolay olur dedim :)

bu arada stabilite isteyenler için cm9 21temmuz ve anidroid v6 kernellerini tavsiye ederim. anidroid'i iki gündür kullanıyorum ve bir kere bile donmayarak beni şaşırttı doğrusu. sadece bazı oyunlarda anlık lag olabiliyor ama onun dışında iyi gibi. xda'da gördüğüm kadarıyla cm9 kernelleri arasında da şimdiye kadar en stabil olanı 21 temmuzdakiymiş o da diğer seçenek olabilir. evet ikisi de thor'un verdiği aşırı hız ve performansı belki sağlamaz ama telefonun arada bir donmasından rahatsız olanlar thor'u sevmeyebilirler :)

@IRON
    bu arada sonradan geldi de aklıma paranoidi tekrar kendi kerneliyle kullanıyorum yazmışsınız eğer rom içinden gelen kerneli kullanıyorsanız o kernel de zaten cm9 kernelidir o yüzden cm9 21 temmuz kerneline güncelleyin bence. batarya performansında önemli iyileştirmeler vardı bu son sürümde :)

ben de anidroid v6'yı biraz daha deneyeceğim sonra da thor v18 çıkmış olur biraz ona bakarım o donmaya devam ederse de artık ya anidroid yada cm9'a geçeceğim :)

Tekrar sizin yardımlarınız ile sadece Staxxtanium u flaşladım ve o zaman söylediğiniz gibi kendi kerneli de yüklenmiş oldu.
    21 Temmuzlu kerneli sadece flaşlasam yetiyor sanırım. GApps veya başka bir şey yüklememe yada güncellememe gerke varmı ?
    Bilgiler de uçmayacak sanırım :)

Isınma sorununa gelince,

Ben, 6 tane e-posta adresimi her saat başı e-posta kontrolüne ayarladım.
    Hava durumu da kilit ekranı ve ana ekranda ayrı ayrı 1 saatte ayarlı (malum biri yahoo biri de meteoroloji :) )
    Ve ekran parlaklığım full açık ( nasılsa yanımda sürekli yedek piller var sorun değil diye böyle bıraktım)

Gün içinde 30-40 dakika abartısından internet desek, ortalama 1 saatte konuşma ki bunların
    yarısını bile yapamadan pilim bugün öğlen olmadan % 25-30 larda idi.

Isınması da özellikle 3G ve Wifi de aşırı bana göre.
    Ölçmedim ama battery widget kurup ölçeceğim bende merak ettim.

Aslında ısınma sorunu olmasa ben ciddi ciddi beğendim ve değişik bir kullanım deneyimi sunuyor.
    Herkese şu aşamada tavsiye edermiyim bilmiyorum ama biraz deneyimi olan kullanıcı kullansın da derim :)
    Ama sadece telefonla konuşucam, film izleyeceğim müzik dinleyeceğim diyen kullanıcı ise stock lar ile mutlu mesutta yaşayabilir.
    (örnek bakınız ; Nişanlım :))) )

Saygılarımla...

• quote:

quote:

Saygılarımla...

Evet o kernel. Isınma var bunda da biraz ama oyun deneyimim olmadı bu kernelde. Şöyle söyleyeyim ısınma olmayan ben daha görmedim, hoş çok fazla kernel değiştirmedim ama stabilite çok iyi. Pil olayını da şöyle söyleyeyim gün boyu 3g yada wifi ikisinden biri devamlı açık, arka planda hesap senkronizasyonu devamlı açık, 20 saat olmuş şarjdan çıkartalı bunun %21 inide aramalar oluşturmuş, şu an %48 de fena değil gibi sanki.

• quote:

quote:

quote:

Saygılarımla...

Evet o kernel. Isınma var bunda da biraz ama oyun deneyimim olmadı bu kernelde. Şöyle söyleyeyim ısınma olmayan ben daha görmedim, hoş çok fazla kernel değiştirmedim ama stabilite çok iyi. Pil olayını da şöyle söyleyeyim gün boyu 3g yada wifi ikisinden biri devamlı açık, arka planda hesap senkronizasyonu devamlı açık, 20 saat olmuş şarjdan çıkartalı bunun %21 inide aramalar oluşturmuş, şu an %48 de fena değil gibi sanki.

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.
    Belki daha stabil olur diye bir iki gün daha bu kernel de kalıp akabinde deneyeceğim.

Saygılarımla.

• bende indiriyorum ve bu roma gecmeye karar verdim. recruit in teknik destekleri sayesinde kisa surede cozeriz biz bu romu :-)
    hadi kolay gelsin

• kurarken abbys kerneli flasladiktan sonra reboot recovery sececegime yanlislikla reboot system demisim ama telefon sari ucgenli ekranda kaliyor başlamıyor. recovery moda nasil gecerim geri ?

• tamam buldum arkdaslar geri kalani da uyguladim wipe leri de yaptim. bakalim nasilmis

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.