Şimdi Ara

[ROM] PARANOID ANDROID v2.50 (HİBRİT TABLET/TELEFON) [Galaxy Note] (23.10.2012 Güncel) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
5
Favori
18.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

quote:

Orijinalden alıntı: IRoN
    The Weather Channel ı deneyeceğim. Ben de meteoroloji ninkini denedim fena değil ama stock romdaki gibi birşey göremedim henüz.

Diğer sorduğum soruların cevabını o gece uyku tutmadığı için hallettim ama yine de çok teşekkürler.

Sadece Apex Launcher da, romun kendi launcher'ı "Trebuchet" deki gibi ekranı her yöne döndürdüğümüz de tüm sayfalardaki yaptığımız düzenlemeler de
    dönmüyor.
    Apex de bu ayarı bulamadım, ya da varmı böyle bir ayar :)

Sarı üçgeni kaldırma konusunda da sevgili @By_CemiL in dediklerini yapacağım ama 1-2 haftaya jellybean gelirse birdaha l baştan yapmıyım diye bekliyorum.

Thor kerneli de yaptım bu arada.Cihaz cidden hızlı ve çok daha keyifli hale geldi.

Siz digiturkWebTV de maç izledizmi yoksa uygulamanın açılıp açılmadığını mı kontrol ettiniz tam anlayamadım ama Turkcell TV+ daki sorun şu, muhtemelen
    4.0.3 de ki sorunu Turkcell dekiler gidermiş ve 1.0.2 veriyonu çıkarmıştı ama sanırım ICS 4.0.4 için yeni bir güncelleme de çıkarabilirler.
    Gerçi dün akşam dışarıda test ettiğimde bana stabil gibi gelmesede Turkcell TV+çalıştı ve izledim biraz.

Bu arada benim de olmazsa olmazlarımdan olan "SlingPlayer" çalışıyor hiç bir sorun yok.

Ekranda ikonlar ciddi ufak yada ben beceremedim ama tek sayfa da baya bir yer kalarak tüm ayarlamaları da yaptım.

Ciddi keyifli bir rom ve artık NOte II yi beklediğim kadar bu romun yeni güncellemesini de bekleyeceğim.

Tekrar teşekkürler sevgili @TheRecRuiT123 :)

Saygılarımla...

Tekrar merhaba hocam, ben şu an aynı zamanda laptopla da uğraşıyorum da sistem çöktü ben de çökmüşken Windows 8 kurayım dedim onu karıştırıyordum :)

Hocam Apex ile ilgili dediğinizi tam olarak anlayamadım ama söylemek istediğiniz şey Apex launcher'ının dönme ayarlarının aktif olmasıysa o zaman Apex Ayarları->Davranış Ayarları->Ekran Yönü bu menüye giderek ayar yapmanız lazım. Tabi başka şeyi kastettiyseniz bir daha anlatırsanız belki yardımcı olabilirim soruyu algıladığım kadarıyla cevap bu gibi geldi bana :)

Sarı üçgeni root ile mi oluşturdunuzki? Ben en baştan GB'nin KKA kodlu ilk romlarını yükleyerek root yapıyorum. Zergrush yöntemiyle PC'den bir tıklamayla root oluyor üstelik sarı ünlem çıkmıyor. Ondan sonra da sayısız rom, kernel vs yükledim hiç ünlem çıkmadı. Ama ünlem varsa da Triangle Away'ı By_CemiL'in anlattığı şekilde çözmek mümkün tabi.

Yok hocam ben maç için değil TV için yüklemiştim TV üyeliğim vardı ama uygulamada sadece maç kanalları varmış deneyemedim yani :)

Herhangi bir uygulama içinde ikon yada yazılar ufak gelirse o uygulamanın DPI'ını artırın hatta telefon DPI'ına kadar çıkartarak deneyin o şekilde hallolur. Sadece Tüm uygulamaların olduğu liste vardı ya Launcher'da orayı büyütemedim ben ama gözüme de hoş geldi o büyüklük doğrusu.

Rica ederim hocam keyifle kullanmanız dileğiyle zaten beni Note'a bağlayan da bu rom oldu artık Note 2 gelene kadar bununla güzelce oyalanırım :)

Ekran yönü olayını sayenizde hallettim çok teşekkür ederim :) Bahsettiğim bu idi.

Sarı üçgeni, kurduğum orjinal alman 2.3.6 stock romu sayesinde başardım ama sevgili @By_CemiL in yöntemini deneyeceğim artık :)

Ana ekranımızda ki ikon büyüklerini (genel olarak) büyütemedim ben, tek tek uygulamaların içine girip tablet veya telefon seçeneğini de denedim, custom da denedim ama olmadı diye hatırlıyorum.
    Sayenizde 2-3 gündür herşeyim bu rom ve ayarları oldu artık kafam karışmaya da başladı :)

Biraz evvel sevgili @marxx e de yazdığım gibi Apex detek bulamadığım yer,
    kendi launcher'ında Bluetooth, Hoparlör ve telefon ses ayarlarını ve ses yüksekliğini yapabiliyorduk (baz ses ekleme dahil)
    ama Apex de bulamadım, gerçi şimdi kendi launcher'ında da bulamıyorum o ayrı :)

Tekrar tekrar teşekkürler sevgili @TheRecruit123

Saygılarımla...

• Bu arada hep iyiyicilik olmaz bende küçük bir katkıda bulunayım :)
    Belki sizler biliyorsunuzdur ama ben yeni keşfettim.

Bizim NOte'lar da hele ki birde kılıf kullanıyorsanız titreşim hep azdı hatta hiç hissetmiyorduk ya da bende öyle diyeceğim amabenim ve nişanlımın cihazı dahil şirketteki 6 NOte'da da durum aynı.

Bunun için bu romda güzel bir özellik yakaladım.

Menü->Sistem ayarları->Gelişmiş->en üst sağdaki HAPTİC'e tıklıyoruz-> Vibrator Intensity'e tıklıyoruz-> %50 default olan ayarı % 100 yapıyoruz.

Ben cebimde iken bu ayarı % 100 yaptıktan sonra önceki duruma göre daha iyi anlayabiliyorum artk.
    Umarım sizde de işe yarar.

Saygılarımla...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: marxx

Paranoid in kendi launcher i trebuchet (apex in kisitlisi) yerine marketten apex launcher in kendisini kurmanizi tavsiye ederim. Ana ekranda 10 x 10 izgara buyuk eksiklikti.

Sevgili @TheRecruiT123 ün tavsiyesi ile bu roma geçtiğim anda zaten Apex'i kurdum ama romun kendi launcher'ında olan her yöne döndürdüğümde
    tüm ekranın da dönmesini ya ben ayarlayamadım ya da Apex de yok :)
    Yoksa bir sıkıntım yok Apex ile :)

apex ayarlarından davranış ayarları bölümünden ekran yönü'nü kendiliğinden döndürme olarak seçmek gerekiyor bunun için.

demiştim fakat çoktan cevap gelmiş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 22 Temmuz 2012; 23:49:50 >

• quote:

quote:

quote:

Paranoid in kendi launcher i trebuchet (apex in kisitlisi) yerine marketten apex launcher in kendisini kurmanizi tavsiye ederim. Ana ekranda 10 x 10 izgara buyuk eksiklikti.

Sevgili @TheRecruiT123 ün tavsiyesi ile bu roma geçtiğim anda zaten Apex'i kurdum ama romun kendi launcher'ında olan her yöne döndürdüğümde
    tüm ekranın da dönmesini ya ben ayarlayamadım ya da Apex de yok :)
    Yoksa bir sıkıntım yok Apex ile :)

apex ayarlarından davranış ayarları bölümünden ekran yönü'nü kendiliğinden döndürme olarak seçmek gerekiyor bunun için.

demiştim fakat çoktan cevap gelmiş :)

Çok teşekkür ederim :)
    Düşünüp yazmanız yeterli :)

Birde bu soruya cevap bulabilsem sanırım şimdilik sorum kalmayacak :)

" kendi launcher'ında Bluetooth, Hoparlör ve telefon ses ayarlarını ve ses yüksekliğini yapabiliyorduk (baz ses ekleme dahil)
    ama Apex de bulamadım, gerçi şimdi kendi launcher'ında da bulamıyorum o ayrı :) "

Saygılarımla...

• quote:

Ekran yönü olayını sayenizde hallettim çok teşekkür ederim :) Bahsettiğim bu idi.

Sarı üçgeni, kurduğum orjinal alman 2.3.6 stock romu sayesinde başardım ama sevgili @By_CemiL in yöntemini deneyeceğim artık :)

Ana ekranımızda ki ikon büyüklerini (genel olarak) büyütemedim ben, tek tek uygulamaların içine girip tablet veya telefon seçeneğini de denedim, custom da denedim ama olmadı diye hatırlıyorum.
    Sayenizde 2-3 gündür herşeyim bu rom ve ayarları oldu artık kafam karışmaya da başladı :)

Biraz evvel sevgili @marxx e de yazdığım gibi Apex detek bulamadığım yer,
    kendi launcher'ında Bluetooth, Hoparlör ve telefon ses ayarlarını ve ses yüksekliğini yapabiliyorduk (baz ses ekleme dahil)
    ama Apex de bulamadım, gerçi şimdi kendi launcher'ında da bulamıyorum o ayrı :)

Tekrar tekrar teşekkürler sevgili @TheRecruit123

Saygılarımla...

Hocam bahsettiğiniz o ses ayarı aslında Laucher'dan bağımsız bir ayardır. Bunun için Ayarlar->Ses bölümüne gelin orda Ses Paneli var onu Genişletilmiş şeklinde ayarlarsanız ses artırıp azaltırken 4 sıralı ses paneli çıkar ve o bahsettiğiniz ayrı ayrı ses ayarlamayı yapabilirsiniz :)

Bu arada sonraki mesajınızda titreşimle ilgili verdiğiniz bilgi de benim işime yaradı o menüye de kaç kere "yanlışlıkla" girmiştim ama fazla dikkat etmemiştim doğrusu, sayenizde titreşimi artırdım ben de :)

• valla onu pek anlamadım. statusbar ı tablet modunda kullanıyorum yani sağ altta duruyor çünkü öyle alıştım. bahsettiğin ayarları da oradaki hızlı ayar penceresinden yapıyorum. hızlı ayar penceresi ise ayarlar/arayüz/sistem/bildirim ekranı'ndan ayarlanıyor.
    kendi launcherinde 7x7 ızgara vardı. simgeler ufak ama aralıkları fazlaydı. 10x10 olunca birbirlerine daha yakın duruyorlar. bu yüzden apex kurup 10x10 tercih ettim :)
  •  [ROM] PARANOID ANDROID v2.50 (HİBRİT TABLET/TELEFON) [Galaxy Note] (23.10.2012 Güncel)
  • quote:

Hocam bahsettiğiniz o ses ayarı aslında Laucher'dan bağımsız bir ayardır. Bunun için Ayarlar->Ses bölümüne gelin orda Ses Paneli var onu Genişletilmiş şeklinde ayarlarsanız ses artırıp azaltırken 4 sıralı ses paneli çıkar ve o bahsettiğiniz ayrı ayrı ses ayarlamayı yapabilirsiniz :)

Bu arada sonraki mesajınızda titreşimle ilgili verdiğiniz bilgi de benim işime yaradı o menüye de kaç kere "yanlışlıkla" girmiştim ama fazla dikkat etmemiştim doğrusu, sayenizde titreşimi artırdım ben de :)

Oradaki ayarlara baktım, dediğiniz gibi genişletilmiş de yaptım ama bahsettiğim şeyi birkere gördüm ayarladım ama şimdi bulamıyorum :)

Benim dediğim ayar, hoparlör - bluetooth ve Telefon için ayrı ayrı bir ayardı.

Veeee buldum...

Uygulamaların altında tek başına SES YÖNETİCİSİ diye duruyor :)

Şaka gibi ama aynı zamanda Apollo denilen müzik uygulamasının içindeki Ses yöneticisinin içindeki Ekolayzer'in içindeki ayarmış o :)))

Bu arada çok sevindim titreşimin işinize yaramasına :)

Bu romu överken bir de bunu eklemek lazım artık.
    Titreşim sorununuza çözüm diye :)))

Zahmetler verdim herkese çok teşekkür ederim.

Saygılarımla...

• quote:

valla onu pek anlamadım. statusbar ı tablet modunda kullanıyorum yani sağ altta duruyor çünkü öyle alıştım. bahsettiğin ayarları da oradaki hızlı ayar penceresinden yapıyorum. hızlı ayar penceresi ise ayarlar/arayüz/sistem/bildirim ekranı'ndan ayarlanıyor.
    kendi launcherinde 7x7 ızgara vardı. simgeler ufak ama aralıkları fazlaydı. 10x10 olunca birbirlerine daha yakın duruyorlar. bu yüzden apex kurup 10x10 tercih ettim :)

Veeee buldum...

Uygulamaların altında tek başına SES YÖNETİCİSİ diye duruyor :)

Bluetooth kulaklık, Telefon ve Hoparlörün ses çıkışları tek tek ayarlıyorsunuz.
    Gerçi hala bana BT kulaklığımdan gelen ses çk yüksek değil gibi geliyor ama hiç yoktan iyidir :)
    Sesleri BT kulaklıkta da dahil ciddi yükseltebileceğimiz bir uygulama var ise hayır demem :)
    Eskiden bir kod yazar sistem ekranından sesleri yükseltirdik S II de ama NOte da hiç denemedim.

Saygılarımla...

• @IRON
    Hocam ses yöneticisini ben de bir karıştırayım bakalım bahsettiğiniz ayar benim de işime yarar belki :) Evet aslında titreşim sorununa çözüm denebilir aynı zamanda yani dışardayken ne ses ne tireşim duyamıyordum illa kulaklığı takmam gerekiyordu :)

@marxx
    Apex DPI ayarını tablet DPI yaparak Dikey ızgarayı 9x7 yaparak deneyin bir de bence. yani tabi biraz tercih meselesi ama 9x7 hoşuma gittiği için tavsiye ettim ben de :)

[ROM] PARANOID ANDROID v2.50 (HİBRİT TABLET/TELEFON) [Galaxy Note] (23.10.2012 Güncel)

• İlginc bir durum... ekran goruntusu aldiktan sonra yaklasik 15 dakikadir durum cubugundaki saat durdu. Kilit ekranindaki ise calisiyor :) kalemle goruntu almayi ozleyecegiz...

TheRecRuiT123

9x7 de guzel durmus. Simgeler arasinda buyuk bosluklardan nefret etmisimdir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 23 Temmuz 2012; 0:38:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de şöyle birşey oldu biraz evvel.

Ben google arama çubuğunu,kendi dizaynıma göre 1 tane olarak eklemiştim ama şimdi bakıyorum, benim kendi koyduğum yerdeki duruyor ama
    ekranın en üstünde bir tane daha olmuş :)
    Ve silemedim gitti. Yani kaldır diyemiyorum çünkü bir seçenek çıkmıyorve yerinden kımıldamıyor.

Ve bu roma geçtiğimden beri birşey dikkatimi çekti.
    Eskiden BT kulaklığım hep devrede olsa da zil sesi yine çalardı.

Şimdi BT kulaklık devrede iken zil sesi ortada yok :)
    Ya ben ayarları ile oynadım ama nasıl yaptım bilmiyorum yada fiziki kulaklık takma gibi BT kulaklıkda devreye girdiğinde zil sesini kesiyor bu rom :)

Umarım SES YÖNETİCİSİ işinize yarar sevgili @TheRecRuiT123 :)

Saygılarımla...
  • quote:

Bu arada hep iyiyicilik olmaz bende küçük bir katkıda bulunayım :)

Bizim NOte'lar da hele ki birde kılıf kullanıyorsanız titreşim hep azdı hatta hiç hissetmiyorduk ya da bende öyle diyeceğim amabenim ve nişanlımın cihazı dahil şirketteki 6 NOte'da da durum aynı.

Menü->Sistem ayarları->Gelişmiş->en üst sağdaki HAPTİC'e tıklıyoruz-> Vibrator Intensity'e tıklıyoruz-> %50 default olan ayarı % 100 yapıyoruz.

Ben cebimde iken bu ayarı % 100 yaptıktan sonra önceki duruma göre daha iyi anlayabiliyorum artk.

Saygılarımla...

Paylaşım için çok teşekkür ederim gerçekten titreşim çok azdı bu sayede titreşim daha hissedilir oldu,hergün yeni şeyler keşfediyoruz :)) hocam hava durumu içinde en iyisini bulup sizinle paylaşacağım...sarı ünlem ve sayaç konusuda çok basit hocam uğraşaak bisey yok,verdiğim linkdeki apk telefona kurun ,programı açın en altta Auto reset at bot'un kutucuğu işaretli değilse işaretleyin ve sonra Reset flash counter deyin bukadar :)) benim hem sarı ünlem gitti hemde sayaç sıfırlandı...

• quote:

Orijinalden alıntı: By_CemiL

quote:

Bu arada hep iyiyicilik olmaz bende küçük bir katkıda bulunayım :)

Saygılarımla...

Paylaşım için çok teşekkür ederim gerçekten titreşim çok azdı bu sayede titreşim daha hissedilir oldu,hergün yeni şeyler keşfediyoruz :)) hocam hava durumu içinde en iyisini bulup sizinle paylaşacağım...sarı ünlem ve sayaç konusuda çok basit hocam uğraşaak bisey yok,verdiğim linkdeki apk telefona kurun ,programı açın en altta Auto reset at bot'un kutucuğu işaretli değilse işaretleyin ve sonra Reset flash counter deyin bukadar :)) benim hem sarı ünlem gitti hemde sayaç sıfırlandı...

Teşekkür ederim bilgilendirme için :)

Her defasında bu apk ile sorunu çözebilirsek güzelmiş gerçekten.

Titreşimin işe yaramasına sevindim :)

Hepimiz iyi günlerde kullanalım.

Saygılarımla...

• quote:

Bende de şöyle birşey oldu biraz evvel.

Ben google arama çubuğunu,kendi dizaynıma göre 1 tane olarak eklemiştim ama şimdi bakıyorum, benim kendi koyduğum yerdeki duruyor ama
    ekranın en üstünde bir tane daha olmuş :)
    Ve silemedim gitti. Yani kaldır diyemiyorum çünkü bir seçenek çıkmıyorve yerinden kımıldamıyor.

Ve bu roma geçtiğimden beri birşey dikkatimi çekti.
    Eskiden BT kulaklığım hep devrede olsa da zil sesi yine çalardı.

Şimdi BT kulaklık devrede iken zil sesi ortada yok :)
    Ya ben ayarları ile oynadım ama nasıl yaptım bilmiyorum yada fiziki kulaklık takma gibi BT kulaklıkda devreye girdiğinde zil sesini kesiyor bu rom :)

Umarım SES YÖNETİCİSİ işinize yarar sevgili @TheRecRuiT123 :)

Saygılarımla...

Apex ayarlarında Ana ekran ayarları var oraya girip aşağıya inin orda Kalıcı Arama Çubugunu Gizle var onu Asla yaparsanız o her sayfada görülen Google çubuğu kaybolacaktır :)

BT kulaklığım devredeyken ben de fark etmiştim kulaklıktan geliyordu ses sadece. Yalnız stock romda da tam emin değilim ama galiba 1-2 saniye hoparlörden çalıp sonra yine sadece kulaklıktan geliyordu diye hatırlıyorum. Onun ayarını da göremedim işin kötüsü, ama bulursam yazarım :)

• @marxx
    bende daha önce bir iki kere olmuştu ama staxx değil de imilka'nın sürümünde olmuştu ekranı kilitleyip açınca düzelmişti bunda hiç başıma gelmedi.
    yalnız bende de bugün içinde bir anormallik vardı. telefon birkaç kere dondu ve restart atmak zorunda kaldım. bu kadar çok olmamıştı daha önce hiç. anlamadım niye olduki böyle şimdi. inşallah sadece bugune has bir sorundur gece yarısını geçtiğinden beri tekrar etmedi şükür :)

@By_CemiL
    weather için bakarken widget olarak da güzel duruyor mu diye bakacaksınız galiba, bir araştırın bakalım güzel bir şey olursa benim de işime yarayabilir. Şöyle hem widget'ı güzel hem de hava durumu bilgisi sağlam (kaynak olarak mesela Weather Channel ya da wunderground kullanan) bu iki özellik beraber olan bir uygulama harika olurdu :)
  • TheRecRuiT123
    Biraz once pili degistirip telefonu actigimda arka planda islemler devam ederken kilit ekranina dokununca donma meydana geldi. Power a basinca tamamen karardi. Beklemeyr usenip restart attim. 2 saat once thor flashlamistim. Kernelden olmali.

Saat konusu da ayri bir sikinti. Durum cubugundaki saat bazen donuyor. 00.11 ve 00.27 de saat iki defa takildi kaldi. Bazen kendiliginden duzeliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 23 Temmuz 2012; 2:39:14 >
  • quote:

TheRecRuiT123
    Biraz once pili degistirip telefonu actigimda arka planda islemler devam ederken kilit ekranina dokununca donma meydana geldi. Power a basinca tamamen karardi. Beklemeyr usenip restart attim. 2 saat once thor flashlamistim. Kernelden olmali.

Saat konusu da ayri bir sikinti. Durum cubugundaki saat bazen donuyor. 00.11 ve 00.27 de saat iki defa takildi kaldi. Bazen kendiliginden duzeliyor.

Dediginiz gibi donma sorunlari genelde zaten kernelden kaynakli oluyor. Ben thor'u simdiden once en son v0.14te kullanmistim ve saat basi restart yapiyordu felaketti hemen kaldirmistim thor'u. Fakat v0.17de iki gundur toplam iki defa restart oldu sadece ve bu da gayet iyi bence fakat bugun ne olduysa biraz sıkıntılı gecti donmalar açısından. 1-2 saat kadar once uzun zamandir sd card ile ilgili bir bug'un giderilmesini bekledigim AniDroid kerneli vardi onun v6 sürümü çıkmış ve sdcard bug giderilmis simdi yukledim artik 1-2 gun test ederim. Hosuma gidip gitmedigini de yazarim buraya. Sevmezsem yine thor'a gecerim daha iyisi simdilik yok gibi iste bir bu AniDroid'den umutluydum bakalim bu nasil çıkacak..

• Güzel paylaşım,emeğinize sağlık
  • quote:

Apex ayarlarında Ana ekran ayarları var oraya girip aşağıya inin orda Kalıcı Arama Çubugunu Gizle var onu Asla yaparsanız o her sayfada görülen Google çubuğu kaybolacaktır :)

BT kulaklığım devredeyken ben de fark etmiştim kulaklıktan geliyordu ses sadece. Yalnız stock romda da tam emin değilim ama galiba 1-2 saniye hoparlörden çalıp sonra yine sadece kulaklıktan geliyordu diye hatırlıyorum. Onun ayarını da göremedim işin kötüsü, ama bulursam yazarım :)

Çok teşekkürler hallettim, ayarlar ile oynarken açık bırakmışım, kalıcı arama çubuğunu :)

Bu arada stock rom da sürekli çalıyordu bende, ama bu romda bir farklılık var.

Ve sizlerinde dikkatini çektimi bilmiyorum ama "Staxxtanium" romun sizin de paylaştığınız ekran görüntüleri ve linkinde 1.7 versiyonu yazıyor ama
    bizlerin yüklediği 1.6 versiyonu.
    Kendi sitesine de bakmış arkadaşım ve dosyada da 1.7 yazmasına rağmen yüklediğimiz de 1.6 ve ekran görüntüleri bile farklı.

Saygılarımla...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.